Fa نحوه ی ورود و فراخوانی اطلاعات در دیتابیس نرم افزار برند

shakilman

New Member
با سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید محترم
بنده قصد دارم یک برنامه مولتی مدیا واسه شرکت طراحی کنم ولی قبلش نیاز به مشورت و یاری اساتیدم دارم.
توضیح در مورد برنامه:این برنامه به طور کلی جهت ثبت اطلاعات سی دی و دی وی دی و فراخوانی آنها می باشد(این اطلاعات شامل:نام برند مثلا final ، زیر برند مثلا ULTIMA ، نوع دیسک مثلا cd یا dvd+r یا dvd-r یا ... و دو فایل ضمیمه به صورت اکسل یکی مشخصات برند و یکی تغییرات برند می باشد و همچنین عکسهای مربوط به برند که شامل 1- عکس دیسک ممکنه یک یا چند عکس باشه.2-عکس لیبل دور 3- عکس کارتن )
و جستجوی این اطلاعات بر حسب تایپ اسم یا بر اساس نوع دیسک به طوریکه بعد از جستجو کاربر بتواند عکسهای مربوط به آن برند را ببیند و همچنین 2 فایل اکسل attach شده را نیز مشاهده کند.
شایان ذکر است اسامی تمامی عکسها با همین شکل که در تصویر زیر مشاهده میکنید ثبت شده(disk1,ctn.lable)
این اطلاعات در فولدر Brand می باشد به اینصورت:
test.jpg

من با توجه به مثال آقا محمود در پایگاه داده، یک دیتابیس طزاحی کردم و همچنین ورود اطلاعات و خروجی را انجام دادم فقط سوالی که اینجا برایم پیش آمده این است که اطلاعات عکسها و فایل اکسل را چگونه در دیتابیس ذخیره کنم؟؟
من میخوام موقع جستجو در نرم افزار یک قسمته ثابت و مشخص از صفحه عکس کارتن را نمایش بدهد یک قسمت عکس لیبل و یک قسمت عکس دیسک(اگه عکس دیسک بیشتر از یکی باشه بصورت اسلاید شو یا next pic نشون بده)
پیشاپیش از تمام دوستان بابت وقت و زمانی که به من تعلق می دهند تشکر میکنم.:rose:
با سپاس بی پایان از همه ی اساتید
منتظر راهنماییهای شما هستم!!

پیوست ها

• test.jpg
    test.jpg
    66.7 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • Like
Reactions: 9up

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
برای این کار توی نسخه جدید پلاگین SQLite میتونید تصاویرتون رو داخلش ذخیره و فراخوانی کنید که نمونه همراه پلاگین رو ببینید کلیت کار دستتون میاد باید چیکار کنید اما اگه از نسخه پایینتر استفاده میکنید

برای ذخیره عکس ها میتونید نام عکس ها رو ذخیره و موقع اجرا فراخوانی کنید و مسیر رو هم توی یه متغییر ذخیره کنید که وقتی نام تصویر رو فراخوانی کرد بتونید با اون مسیر ترکیب کنید و نشون بدید برای اینکه بهتر متوجه بشید میتونید از نمونه مثالی که برای کار با این پلاگین ساختم استفاده کنید

در مورد اجرای فایل های اکسل هم همینطور باید انجام بدید

حالا برای اینکه اگه تعداد عکس ها بیشتر بود به صورت اسلاید نشون بده هم کاری نداره یه شرط میذارید و مقدار برگشتی جستجو رو چک میکنید اگه بیشتر از 1 بود کد مربوط به اسلاید رو اجرا کنه همین

shakilman

New Member
ممنونم آقا محمود که به سرعت منو راهنمایی کردید.
یک سوال دیگه داشتم و با جستجو در انجمن هم نتونستم نتیجه بگیرم!
این امکان در MMBوجود داره که با فشردن کلید اینتر به تکست باکس بعدی رفت و در نهایت به button ثبت اطلاعات رسید.
مثل فرمهای ثبت نام یا فاکتورهای فروش که وقتی نام کالا رو میزنی و اینتر میزنی به قسمت تعداد کالا میره و سپس به قسمت قیمت کالا و در نهایت به چاپ فاکتور میره.
در mmb من فقط با فشردن کلید TAB تونستم بین تکست باکسها جابجا بشم.
با تشکر از شما

• Like

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
باید با پلاگینی مثل SysMetrics (اگر درست خاطرم مونده باشه) فشرده شدن کلید TAB رو شبیه سازی کنید، یعنی یک اسکریپت بسازید که با کلید Enter اجرا بشه و در اون اسکریپت کد مربوط به فشرده شدن Tab رو بنویسید.

shakilman

New Member
من پلاگین رو دانلود و چک کردم ولی چیزی در این رابطه مشاهده نکردم.یک مثال در رابطه با focus کردن Edit box با Tab داشت ولی نتونستم تغییری داخلش ایجاد کنم که بشه با اینتر بین تکست باکسها جابجا بشم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.:rose:
این هم فایلی که دان کردم:

پیوست ها

• SysMetrics111_2.zip
    163.8 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • Like

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این کدش هست:
کد:
PluginSet("PlugIn","9")
PluginRun("PlugIn","PressKey")

اگر این کد رو در یک اسکریپت بنویسید و Key Combination اسکریپت رو روی Enter تنظیم کنید همون میشه که مدنظرتون هست.

پیوست ها

• focus_editbox.zip
    6 کیلوبایت · بازدیدها: 24

جدیدترین ارسال ها

بالا