نحوه گرفتن مدارک مکس

سلام دوستان

خسته نباشید

من تازه عضو شدم و نمیدونم خوب جایی پست دادن یا باید انتقال بدم

یه سوال داشتم...

من 1 ماهه مکس رو شروع کردم و دارم همون مدرک آشغالیه دیپلمو تو این زمینه میگیرم

میخام بدونم جایی تو سایت های خارجی هست که عضوش بشی و مدارک رو ارسال کنی و یه امتحان اینترنتی بگیرن و اگه قبول شدی مدرک بالاتر بهت بدن؟؟

یا اصلا تو ایران منی که رشتم انسانی هست ، چجوری میتونم مدرکم رو ارتقا بدم؟؟

ممنون میشم کمک کنید

پرواز

Member
سلام دوستان

خسته نباشید

من تازه عضو شدم و نمیدونم خوب جایی پست دادن یا باید انتقال بدم

یه سوال داشتم...

من 1 ماهه مکس رو شروع کردم و دارم همون مدرک آشغالیه دیپلمو تو این زمینه میگیرم

میخام بدونم جایی تو سایت های خارجی هست که عضوش بشی و مدارک رو ارسال کنی و یه امتحان اینترنتی بگیرن و اگه قبول شدی مدرک بالاتر بهت بدن؟؟

یا اصلا تو ایران منی که رشتم انسانی هست ، چجوری میتونم مدرکم رو ارتقا بدم؟؟

ممنون میشم کمک کنید
نفهمیدم مدرک مکس میخوایی چی
در این موردی که گفتی نمیتونم راهنماییت کنم اما
دوست عزیز معمولا اگه شما جایی بری برای کار با مکس ازت مدرک نمیخوان بلکه مهارت میخوان یا به عبارتی نمونه کار
اگه تجربه داشته باشی و نمونه کار حتی زپرتی میتونی بین سی نفر مدرک بدست بی تجربه توی انتخاب برای شغل عرض اندام کنی
خودم که برای کار (سالها پیش رفته بودم ) جایی گفتم مدرک ندارم ولی تجربه دارم نمونه کار هم دارم
طرف بهم گفت مدرک مهم نیست اگه هم داری بزارش لبه کوزه ابشو بخور نمونه کار رو رد کن بیاد
درسته شما تازه شروع کردی اما روی مدرک حساب نکن برو دنبال کار عملی و تمرین
تو اموزشگاهها هم وقتی اموزش میدن نمیشه بعدش بدون هیچی طرف رو بفرستن بره رد کارش برای همین یه مدرک میدن که بعله طرف اومده یاد گرفته پس ارزش انچنانی نداره
مگر اینکه در اینده بخواهی مدرس مکس شی که الان هم یکی از دوستان من بدون مدرک ولی با تجربه با چند تا اموزشگاه کار میکنه

ممنون از راهنماییت

خب این دوستایی که اینجا فعالیت میکنن هم یعنی اکثرا مدرک ندارند؟؟

arminAnim

کاربر متخصص
فکر نمی کنم اصلا چیزی بنام مدرک دانشگاهی مکس وجود داشته باشه، اونهایی که من دیدم آموزشگاه ها تحت نظر فنی حرفه ای میدن بسیار ابتداییه و در حد بیسیک مکسه، من سرفصلهاش رو دیدم

از طریق اینترنت نمیشه از کشور های خارجی مدرک بگیری . معمولاً برای مکس کالج های خصوصیی هست که باید حضور داشته باشی (با قیمتای خیلی بالا) تمام مراحل رو رد کنی و مدرک فقط یک نرم افزار یعنی همون مکس رو بهت میدن . ولی عزیزم من در حال حاضر مدرکم دوم راهنماییه ولی حقوقم با مهندس و معماری که با هم داریم رو یه پروژه کار میکنیم برابری میکنه !!!. توی این ضمینه همونطور که دوستم گفتن هیچ مدرکی نیاز نیست . فقط باید 5 مرحله رو رد کنی تا به راحتی توی جای خوبی استخدام بشی :
1.شناخت ملزمه های مجاز برای استفاده
2.ایده پردازی در داخل چهارچوب و مسیر اصلی کار
3.شناخت خلقیات مشترک مشتری ها
4.شروع به ساخت چند نمونه کار با توجه به 3 مورد قبلی
5.ساخت یا ارائه چند نمونه کار از کار های قبلی با ایده پردازی در خود چهارچوب و مسیر اصلی کار

جدیدترین ارسال ها

بالا