نحوه کار با فایل های EPS در فتوشاپ Cs6

sayan.digit

Active Member
درود دوستان عزیز و اساتید گل :)

یک سوالی ذهن منو درگیر کرده...

آیا در فتوشاپ CS6 میشه مستقیما از فایل های وکتور EPS به صورت لایه باز استفاده کرد؟ من همیشه برای استفاده از لایه های باز فایل های وکتور EPS اول فایل رو در Illustrator باز میکنم بسته به نیازم لایه های اضافه رو حذف میکنم و در نهایت یک خروجی PSD ازش میگیرم تا بتونم تا حد امکان لایه هارو بصورت باز در فتوشاپ استفاده کنم. اما متاسفانه این روش همیشه مشکلاتی رو بهمراه داره از جمله اینکه گاهی به صورت لایه باز export نمیشه و همه باهم یک لایه میشن ، در بیشتر مواقع هم که فایل psd ساخته میشه روی لایه ها خط های ممتد زیادی میافته طوری که انگار لایه آسیب دیده و گرافیکش ناقصه. همینطور خیلی وقت ها با وجود 8 گیگ رم DDR3 متاسفانه Illustrator هنگام export فایل به psd اررور کمبود رم میده و کارو انجام نمیده

حال میخوام بدونم در فتوشاپ CS6 این مساله لحاظ شده که بشه مستقیما EPS هارو وارد کرد و بصورت لایه باز ازشون استفاده کرد؟

و اینکه اگر نه آیا راهی میشناسید یا نرم افزاری سراغ دارید بدون دردسر فایل های EPS رو با همون کیفیت و روزولوشن دلخواه به PSD تبدیل کنه؟

پیشاپیش از راهنمایی دوستان سپاسگذارم :rose:

خیر ، نمیشه برای بهترین حالت و بهترین کیفیت میتونید از حالت Vector Smart object استفاده کنید که همون ( کپی پیست ) خودمون محسوب میشه که بهترین کیفیت رو میتونید داشته باشید ولی به صورت لایه باز هنوز راه حلی وجود نداره اگه وجود داشته باشه نیازی به ایلیستور نیست !

موفق باشی !

جدیدترین ارسال ها

بالا