نحوه نوشتن کوئری سرچ

nilofar200

New Member
سلام به همه دوستان عزیز!راستش من تازه تو این انجمن عضو شدم و خوشحال میشم که کسی بتونه کمکم کنه!شدیدا به کمکتون نیاز دارم!
من دارم یه نرم افزاری را به phpمی نویسم که واسه قسمت جست وجو به مشکل خوردم!کد جست و جوی معمولی را بلدم!من کدی می خوام که همزمان چند فیلد را با هم بتونه پیدا کنه و توی خروجی نشون بده!!
و این که نمی خوام فیلد خالی توی جست و جوی من تاثیری داشته باشه
از همه دوستانی که میتونن کمک کنن عاجزانه خواهش می کنم کمکم کنید که شدیدا بهش احتیاج دارم
پیشاپیش ممنون:rose::rose::rose:

felix

Member
برای جستجوی کوئری که نامش علی یا فامیلش علیزاده باشه باید علی و علیزاده رو تو یک آرایه بریزی مثلا در این مثال $keyword

PHP:
$query = "SELECT * FROM table WHERE ";
for($i = 0; $i < count($keywords); $i++)
{
    $query .= "column LIKE '%{$keywords[$i]}%'";
    if($i < count($keywords) - 1) $query .= " OR ";
}

nilofar200

New Member
برای جستجوی کوئری که نامش علی یا فامیلش علیزاده باشه باید علی و علیزاده رو تو یک آرایه بریزی مثلا در این مثال $keyword

PHP:
$query = "select * from table where ";
{
    $query .= "column like '%{$keywords[$i]}%'";
    if($i < count($keywords) - 1) $query .= " or ";
}
دوست عزیز ممنون.
ولی من میخوام همزمان و با هم جستجو رو انجام بدم . یعنی تو مثال شما هم نامش علی باشه هم فامیلش علیزاده.

felix

Member
منظورتون اینه
PHP:
select * from table where name ='ali' AND family='alizade'
????

nilofar200

New Member
منظورتون اینه
PHP:
select * from table where name ='ali' AND family='alizade'
????

دوست عزیز ممنونم.
براتون کامل توضیح میدم.من یک فرم جستجو دارم که 10 تا فیلد داره.حالا کاربر ممکنه چندتا از این فیلدهارو پر کنه.پس جستجو باید طبق فیلدهای پر شده انجام بشه..حالا ممکنه از این 10 فیلد یکیش پر باشه یا دوتاش یا همش.این جستجو میخوام براساس همه فیلدهایی باشه که در فرم پر کردم.اگه بین این 10 فیلد،یکی یا چند فیلد خالی بود نباید مشکلی پیش بیاره و جستجو براساس همه فیلد های پر انجام بشه.منطورم از چند فیلد همزمان اینه.
ممنون اگه بتونی کمکم کنی:rose::rose::rose:

Cyletech

Member
ولی من میخوام همزمان و با هم جستجو رو انجام بدم . یعنی تو مثال شما هم نامش علی باشه هم فامیلش علیزاده.
مثال این دوستمون درسته فقط کافیه or رو کنی AND . یعنی زیر:
PHP:
$query = "SELECT * FROM table WHERE ";
{
    $query .= "column LIKE '%{$keywords[$i]}%'";
    if($i < count($keywords) - 1) $query .= " AND ";
}

جدیدترین ارسال ها

بالا