نحوه نمایش محصولات ؟ !!

parsa110

New Member
با سلام
لطفا یکی راهنمایی کنه من عکس هر محصول را در یک صفحه گذاشتم و با page timer مثلا هر 6 ثانیه صفحه ورق میخورد
حالا من میخوام یک کلید در صفحه بزارم که اگر موس روی آن کلید رفت مشخصات محصول بصورت متن نمایش دهد و در حین نمایش متن صفحه ورق نخورد و به صفحه بعد نرود یعنی page timer توقف کند و وقتی موس را برداشتیم نمایش عکس محصولات ادامه داشته باشد. با تشکر

parsa110

New Member
با سلام به همه دوستان
کسی نتونسته در این باره منو راهنمایی کنه - من همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستم
با تشکر

silvercover

کاربر متخصص
بهترین راهنمایی برای شما گذاشتن یه نمونه هست. که اکثرا فرصتش نیست. اما ظرف فردا یا پس فردا یه کاری براتون میکنم.

پوزش میخام.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
همچين چيزي نداريم ! دستور Break هستش كه از حلقه خارج ميشه و Return كه بر ميگرده از اول !

تا بعد...!

silvercover

کاربر متخصص
با PageTimer نمیشه چون که به محض هر عکس العملی از جانب کاربر تایمر از کار میفته. بهتره از ScriptTimer استفاده کنین.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
برای نمایش مشخصات بصورت متن میتونی از یه اسکریپت Ajax که چند روز پیش توی انجمن گذاشته شده استفاده کنی.
برای توقف هم میتونی از جاوا اسکریپت استفاده کنی.

parsa110

New Member
برای نمایش مشخصات بصورت متن میتونی از یه اسکریپت Ajax که چند روز پیش توی انجمن گذاشته شده استفاده کنی.
برای توقف هم میتونی از جاوا اسکریپت استفاده کنی.

اگر لینک تاپیک رو بذارید ممنون میشم - هر چی سرچ کردم پیدا نشد

نمیدونم چرا هیچ سرچی تو ی این انجمن نتیجه ای که میخواهیم نمیده
مجددا تشکر میکنم

تا پس فردا یک نمونه ی کامل با محیط کاملا گرافیکی درست میکنم و برات میزارم تا مشکلت حل شه ببخشید اگه وقت داشتم همین الان دست به کار میشودم فعلا خدا حافظ

MJ Rayaneh

Well-Known Member
اگر لینک تاپیک رو بذارید ممنون میشم - هر چی سرچ کردم پیدا نشد

نمیدونم چرا هیچ سرچی تو ی این انجمن نتیجه ای که میخواهیم نمیده
مجددا تشکر میکنم
من در بخش بحث آزاد در این انجمن یه تاپیک با این موضوع که سرچ در انجمن مشکل داره باز کردم ولی مدیران گفتند که مشکلی نیست یکی دو روز خوب شد ولی مثل اینکه دوباره مشکل پیدا کرده.

من برات نمایش محصول رو درست کردم وقتی که موس روی کلید مشخصات میره مشخصات محصول به صورت متن نمایش داده میشه و صفحه ورق نمیخوره من سه صفحه درست کردم خودت میتونی صفحه ها رو زیادش کنی
فعلان فضا برای اپگرید کردنش ندارم اگه کسی برام دعوتنامه ی پرشین گیگ گذاشت اپگریدش میکنم و برات میزارم

parsa110

New Member
من برات نمایش محصول رو درست کردم وقتی که موس روی کلید مشخصات میره مشخصات محصول به صورت متن نمایش داده میشه و صفحه ورق نمیخوره من سه صفحه درست کردم خودت میتونی صفحه ها رو زیادش کنی
فعلان فضا برای اپگرید کردنش ندارم اگه کسی برام دعوتنامه ی پرشین گیگ گذاشت اپگریدش میکنم و برات میزارم

منظورت آپلوده !! مگه حجمش چقدر شده ؟

در این سورس بیش از 17 اسکریپت استفاده شده به اضافه ی سه فایل تصویر و چند کلید با فرمان های طولانی که بدون رو در باسی بگم پدرم در اومد تا درستش کنم و حجمش هم وقتی به زیپ تبدبلش کردم 2.23 مگابایت شده باید اپلودش کنم تا یکی دو روز دیگه برات میزارم یکی بهم قول هاست رو داده

اینم دانلود سورس نمایش محصول همون طوری که خاسته بودی امیدوارم خوب باشه و راضی باشی اگه اشکالی داشتی بگو.
دانلود

اینم دانلود سورس نمایش محصول همون طوری که خاسته بودی امیدوارم خوب باشه و راضی باشی اگه اشکالی داشتی بگو.اخرین ویرایشش
دانلود

parsa110

New Member
سلام دوست عزیز

دستت درد نکنه - زحمت کشیدید
من تازه دانلودم تموم شد که دیدم نوشتی آخرین ویرایش
میخواستم ببینم که تغییری دادید

parsa110

New Member
همه محصولات را توی یک صفحه باید بزارم یا اینکه میتونم هر محصول را توی یک page بزارم

نه برای هر محصول یک page منظورم از اخرین ویرایش چیز محمی نبود یک اشکال خیلی کوچیک داشت که بر طرف شد در ضمن اگه میتونی همین الان با یاهو بیا بالا چت کنیم تا بیشتر برات توضیح بدم ای دی خودت هم بزار تا ادت کنم.

parsa110

New Member
راستش شاید باورت نشه من زیاد با yahoo masenger چت نیمکنم به خاطر همین ویندوز رو تازه نصب کردم و هنوز برنامه مسنجر نصب نیست شاید طول بکشه
ولی آی دی من dpj1381 است
بازم از لطفت تشکر میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا