نحوه نمایش آنلاین یک فایل فلش در یک صفحه html

سلام
یک فایل فلش ساختم و آپلود کردم حالا میخام اونو در یک صفحه html نمایش بدهم تا به صورت آنلاین قابل مشاهده باشه. لطفا دوستانی که قبلا این کار را انجام دادن لطفا همکاری کنند چون کارم وقتی قابل قبوله که بتونه آنلاین نمایش داده باشه. در ضمن چیزی زیادی از html نمیدونم یک سری کد میخام که با کپی کردنش در صفحه ویرایشگر متنی ساده ای مثل notePad و ذخیره با فرمت html وقتی اون فایل فراخوانی شد بی هیچ چیز اضافه ای فقط فلشم را نمایش بده و اجرا کنه. میدونم کد پیچیده ای نمیخاد ولی من خیلی اطلاعاتم از html کمه. یه راههایی را سرچ کردم ولی تا حالا حواب نگرفتم. فکر می کنم به خاطر اینکه کد اصل کاری را گذاشته بودن و قبل و بعد از اون باید چه کدهایی را می آوردم نگفته بودن. برای همین کد کاملش را می خام.

saatsaz

Member
در خود برنامه فلش امکان تولید یک فایل HTML کامل برای این کار به همراه تنظیمات دلخواه وجود داره برای اینکار در منوی FILE
گزینه publish setting رو انتخاب کن حال در پنجره باز شده قسمت Html wrapper رو تیک بزن و با کلیک روی همین قسمت میتونی تنظیمات
دلخواه فایل html رو هم انجام بدی بعد از انجام این کار فقط کافیه در همون پنجره روی دکمه Publish کلیک کنی:)

سلام کدهای مربوط به لود شدن از طریق لینک را این شکلی نوشتم ولی ارور میده:
Error #2044: Unhandled IOErrorEvent:. text=Error #2124: Loaded file is an unknown type.
علتش چیه؟ من تا حالا هیچ فایلی را از اینترنت تو برنامه ام لود نکردم. آیا کدها را اشتباه نوشتم و روش لود از اینترنت فرق داره؟

[PHPS

import flash.display.Loader;
import flash.net.URLRequest;

var loaderSWF:Loader = new Loader();
loaderSWF.load(new URLRequest("http://s5.picofile.com/file/8170172926/Akhlagh.swf.html"));
addChild(loaderSWF);

[/PHPS]

[PHPS]

import flash.display.Loader;
import flash.net.URLRequest;

var loaderSWF:Loader = new Loader();
loaderSWF.load(new URLRequest("http://s5.picofile.com/file/8170172926/Akhlagh.swf.html"));
addChild(loaderSWF);

[/PHPS]

دیدم درست نیومد کدهامو دوباره گذاشتم

saatsaz

Member
دوست عزیز علت آپلود اشتباه فایل شماست شما باید فایل SWF خودتون رو تو یه آپلود سنتر مخصوص فایلهای فلش آپلود کنید

به ادرس فایلتون نگاه کنید:
http://s5.picofile.com/file/8170172926/Akhlagh.swf.html

اخرش به Html ختم شده این فایل مخصوص دانلود شدنه

مخصوص استریم شدن یعنی پخش مستقیم از وب نیست

ظاهرا کد شما مشکلی نداره

به ران تایم ارور دقت کنید :
Error #2044: Unhandled IOErrorEvent:. text=Error #2124: Loaded file is an unknown type

یعنی فایل شما در یه نوع ناشناخته لود شده

آخرین ویرایش:
ممنونم خودم بعد از مقداری بررسی و آزمون و خطا به این نتیجه رسیدم که خود سایت پذیرنده اجازه استفاده مستقیم به اون فایل را نمیده. بعدش مقداری پرس و جو کردم ببینم سایتی هست که به معنای واقعی فضای رایگان برای این جور کارها در اختیار بگذاره که هنوز پیدا نکردم. دوستان اگر جایی را میشناسند که به طور موقت هم شده چنین فضایی را در اختیارم بگذاره معرفی کنند خیلی ممنون میشم. تا بعدا به فکر خرید هاست باشم.

misamisa

Member
با نرم افزار dream viewer میتونی عکس رو آپلود کنی و بعد از آپلود خودش کد html کامل بهت میده بع اون رو بزار تو یک فایل index.html وتمام

لطفا میشه بیشتر توضیح بدین. از کجاش باید فایلم را آپلود کنم. یعنی یک فضای رایگان در اینترنت هم از این طریق در اختیارم قرار میده؟

جدیدترین ارسال ها

بالا