نحوه مات کردن گوشه های تصویر

Black Prince

Active Member
سلام،
چند وقتی هست به دنبال نحوه مات کردن گوشه های تصویر هستم، اما هر کاری میکنم نتیجه دلخواه به دست نمیاد. تصویر زیر رو برای نمونه نگاه کنید لطفآ:
1c373ab1570c.jpg
توی تصویر، فقط گوشه ها به صورت مات هستند و مرکز تصویر کاملا شفاف هست. من هر کاری که انجام دادم، نتونستم فقط قسمتی از تصویر رو مات کنم. کل تصویر مات میشه! میشه لطفآ یک نفر مقداری توضیح به من بده که چجور میتونم فقط قسمتی از تصویر رو مات کنم؟

ممنون میشم. :rose:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام،
چند وقتی هست به دنبال نحوه مات کردن گوشه های تصویر هستم، اما هر کاری میکنم نتیجه دلخواه به دست نمیاد. تصویر زیر رو برای نمونه نگاه کنید لطفآ:
1c373ab1570c.jpg
توی تصویر، فقط گوشه ها به صورت مات هستند و مرکز تصویر کاملا شفاف هست. من هر کاری که انجام دادم، نتونستم فقط قسمتی از تصویر رو مات کنم. کل تصویر مات میشه! میشه لطفآ یک نفر مقداری توضیح به من بده که چجور میتونم فقط قسمتی از تصویر رو مات کنم؟

ممنون میشم. :rose:

در لیست لایه ها بالاترین لایه طرح تون رو انتخاب کنید.
با ترکیب کلیدی Ctrl + Alt + Shift + N یک لایه جدید بسازید.
با ترکیب کلیدی Ctrl + A و سپس Ctrl + Shift + C و سپس Ctrl + D و سپس Ctrl + V اون لایه جدید رو با تصویری
از کل طرح پر کنید.
در منوی Filter گزینه Filter و داخلش Gaussian Blur را انتخاب کرده و به اندازه Radius دلخواه مثلا 3.0 پیکسل محو کنید.
با ابزار Elliptical Marquee Tool (ترکیب کلیدی اش Shift + M است) یک محدوده بیضی در طرح تون انتخاب کنید.
در منوی Select از گزینه Modify و داخلش Feather استفاده کرده و مثلا 50 پیکسل پخش اش کنید.
حالا با فشار دادن کلید Del و سپس Ctrl + D داخل اون بیضی محو شده رو حذف کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا