نحوه كار با وب كم و ميكروفن در فلش

آيا كسي در مورد كار با وب كم و ميكروفن در فلش كار كرده من براي نرم افزار كنفرانسم مي خوام با فلش برنامه اي براي ارسال و دريافت پيام و تصوير و كنفرانس صوتي كمك مي خوام آيا كسي در اين زمينه تخصص داره و يا سايتي در اين مورد سراغ داره كه يه مثال داشته باشه .

fafa^mx

Member
باید از Flash Media Server استفاده کنی!!اگه نصبش کنی تو sample هاش جوابتو میگیری!

mfsh_1369

Member
سلام
می تونی media server رو از سایت adobe دانلود کنی برای استفاده ازش باید iis داشته باشی
تو adobe مثال های خوبی رو می تونی پیدا کنی
حجمش هم فکر کنم حدود 20 MB باشه

اگه يه لطفي بكني و لينك دانلود را در اينجا قرار بدي ممنون مي شم چون من لينك دانلود رو پيدا نكردم.

من دلفي كار هستم و مدتها است كه توي يه سايت ديگه كار مي كردم ولي چند روز پيش كه اومدم تو اين سايت يكجا خوندم كه نوشته بود بخش فلش اين سايت كمي غير فعال هست ولي خدايش ما كه كم آوريم و نه تنها غير فعال نيست بلكه نسبت به سايتهاي ديگه و تالارهاي ديگه فعال تره .
از كل دوستاني كه منو راهنمايي مي كنند لازم هست در اينجا تشكر كنم.

آقا Flash Video Server رو نصب كردم و مثال كه چند مدت بود دونبالش بودم رو پيدا كردم و IIS رو نصب كردم و دقيقا هموني بود كه مي خواستم ولي يه سوالي كه داشتم ميخواستم بدوم اين مثالها فقط بر روي هاست به سيستم عامل وينوز جواب مي ده و يا مي شه روي لينوكس هم نصب كرد.چون من تمام سايتهاي كه من طراحي كردم با PHP هست و سرويس دهنده لينوكس

در ضمن يكي از دوستان گفت كه براي اجراي اين مثالها بايد بر روي سرورهاي خاصي تو ايران نصب كني كه قيمت اين سرورها بسيار گرون هست آيا كسي در اين مورد اطلاعاتي داره و من بايد براي اجراي اين برنامه سايتهاي قبلي رو بي خيال شم و يا سراغ فضاي جديد از سرور جديد كه قابليت پشتيباني از Flash Video Server رو داشته باشه برم . لطفا منو راهنمايي منيد و همچنين كار اين نرم افزار بر روي يك شبكه داخلي و يا vpn هم چنانچه كسي كار كرده بگه بخصوص كار با وب كم و ميكروفن.

آقا من كه كلي كار كردم با مشكلات فراوان رو به رو شده ام آيا كسي مايل هست به من در تكميل اين برنامه كمك كنه هزينه اون هم هر چي بشه ما در خدمت هستيم .
لطفا به اين ميل شماره تماس خود را بفرستيد

[email protected]

YTERROR

Active Member
یک نمونه ساده و مفید

موفق وپیروز باشید

پیوست ها

• FlashCam-Jeremy_W-8617.zip
    137.4 کیلوبایت · بازدیدها: 29
بالا