نحوه طراحی یک عکس سه بعدی anamorphic

دوستان عزیز فاروم مجیدآنلاین،
می خواستم بدونم کسی می دونه که چه جوری باید یک عکس سه بعدی Anamorphic توی فتو شاپ ایجاد کنم.
کلی توی نت سرچ کردم که فقط یه فروم خارجی توضیح داده بود که اصلا هم کامل نبود و فقط روش کار رو گفته بود. روشی هم که توضیح داده بود اصلا دقیق و اصولی نبود.
خواستم بدونم کسی می دونه چه جوری میشه یه همچین عکس هایی درست کرد

ممنون

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    97.7 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • 3595112408_bf37193030_z.jpg
    3595112408_bf37193030_z.jpg
    123.3 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 201222516593845019.jpg
    201222516593845019.jpg
    137.6 کیلوبایت · بازدیدها: 17

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
فتوشاپ توی ورژن های جدیدش امکانات خوبی داره
اما باز هم به شکل حرفه ای نمیشه مانور داد البته در مورد یه سری اشکال تعریف شده خوب عمل میکنه یا روی تکست ها
اما آبجکت های دیگه و مدلینگ اشیاء پیچیده تر خیلی جالب کار نمیکنه

بهتون پیشنهاد میکنم از نرم افزار cinema 4D استفاده کنید که سریع تر و با امکانات زیادی بهتون خروجی میده

فتوشاپ توی ورژن های جدیدش امکانات خوبی داره
اما باز هم به شکل حرفه ای نمیشه مانور داد البته در مورد یه سری اشکال تعریف شده خوب عمل میکنه یا روی تکست ها
اما آبجکت های دیگه و مدلینگ اشیاء پیچیده تر خیلی جالب کار نمیکنه

بهتون پیشنهاد میکنم از نرم افزار cinema 4D استفاده کنید که سریع تر و با امکانات زیادی بهتون خروجی میده

فکر می کنم که نتونستم منظورمو تو پست اول برسونم

منظور از تصاویر 3D anamorphic همان تصاویری که روی زمین کشیده میشه و از یک زاویه ای طوری به نظر می رسه که انگار تصویر بعد داره، اما اگه از بقل عکس و نگاه کنیم، عکس کشیده یا stretch شده دیده میشه.

با امکانات فتوشاپ، البته تا اونجایی که می دونم نمیشه به راحتی این کار رو کرد و درست کردن این تصاویر یک سری اصول و فنون داره که مشکل منم تو هموناست. وگرنه تا حدودی درست درمیاد

و همچنین فرمودید که با cinema 4D کار کنم، خواستم این نکته رو اضافه کنم که من تخصصم 3D هستش و این کار، به هیچ وجه با برنامه ها 3D درست نمیشه، اسم این کار شاید 3D باشه اما در واقع کار 2D هستش

لینک زیر هم یک نگاهی بندازید بد نیست. تنها آموزشیه که برای این کار وجود داره اما خوب خیلی دقیق نیست:

کد:
[URL="http://www.instructables.com/id/How-to-do-3D-Anamorphic-Artwork-and-Sidewalk-Stre/"]http://www.instructables.com/id/How-to-do-3D-Anamorphic-Artwork-and-Sidewalk-Stre[/URL]
[URL="http://www.instructables.com/id/Anamorphic-3-D-Images-with-Photoshop/"]http://www.instructables.com/id/Anamorphic-3-D-Images-with-Photoshop[/URL]

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز اینا که شما نشون دادی حالت 2بعدی هست که شبیه سه بعدی هست
این تکنیک برمیگرده به طراحی با دست و یا همون نقاشی ها خیابونی که روی زمین به صورت سه بعدی کشیده میشه
و مهارت خاص خودش رو داره
خیلی توی فتوشاپ این تکنیک رو کسی اجرا نمیکنه چون نیازی نیست و اون هیجان روی آسفالت یا پیاده رو ها رو نداره و هر کسی هم نمیتونه اجراش کنه
خیلی خیلی مهارت دست رو میطلبه + تجربه

دوست عزیز اینا که شما نشون دادی حالت 2بعدی هست که شبیه سه بعدی هست
این تکنیک برمیگرده به طراحی با دست و یا همون نقاشی ها خیابونی که روی زمین به صورت سه بعدی کشیده میشه
و مهارت خاص خودش رو داره
خیلی توی فتوشاپ این تکنیک رو کسی اجرا نمیکنه چون نیازی نیست و اون هیجان روی آسفالت یا پیاده رو ها رو نداره و هر کسی هم نمیتونه اجراش کنه
خیلی خیلی مهارت دست رو میطلبه + تجربه

درسته، همونطور که شما فرمودید، اصل این کار بر میگرده به همون نقاشی رو آسفالت، این کار دقیقا دو بعدیه و فقط از یک زاویه، که بر میگرده به زاویه عکاسی(یا زاویه نقاشی) و طراحیش، سه بعدی به نظر میاد اما آیا اون سه عکسی که تو پست اول هم گذاشتم، نقاشی روی آسفالت هستند؟
خیر
اون سه عکس رو بوسیله فتوشاپ درست کردند. بعضی عکس های دیگه هم بودن که آپلود نکردم که اون ها رو با کورل زده بودن
روش درست کردن این مدل عکس ها رو تو فتوشاپ می دونم چه جوریه و چند تا طرح هم زدم اما تو مسائل ریزه کاریشه که مشکل دارم و چند تا سوال برام پیش اومده که متاسفانه مثل اینکه تا الان کسی تو ایران از این کار نزده و روش درست کردن این مدل عکس ها رو بصورت اصولی بلد نیست.

omidroosta

New Member
دوست عزیز شما چند وقتیه به سایت سر نزدی . نمیدونم دوباره به این صفحه مراجعه می کنی یا نه ؟
این ادرس ایمیل منه : [email protected]
شاید بتونم تو این مورد کمک کنم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز شما که تاریخ پست رو دیدی گذشته
لطف کنید قوانین رو مطالعه کنید و تاپیک های تاریخ گذشته رو بالا نیارید

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز شما که تاریخ پست رو دیدی گذشته
لطف کنید قوانین رو مطالعه کنید و تاپیک های تاریخ گذشته رو بالا نیارید

جدیدترین ارسال ها

بالا