نحوه ساخت این پس زمینه

hamid

Well-Known Member
با سلام به همه دوستان و اساتید این بخش
خواستم بدونم این بنری که در این سایت قرار گرفته( 60* 468) پس زمینشو چطوری میشه ساخت؟ من بلد نیستم خوده بنر رو سیو کن و فقط بنر رو بزارم دیگه مجبورم لینک سایت رو بزارم
ایا اموزشی تو این زمینه یا نمونه های اماده داره؟
توای سایت 5تا بنر فلش هست منظورم بنر ای تک و بنر موبایل جی ال ایکس هست مخصوصا همین GLX
ممنون

آخرین ویرایش:

akherat

مدیر انجمن
سلام
کلا تو این بخش هیچ چیز آماده ای قرار نمیگیره
من فقط راهنماییت میکنم
سعی میکنم که کمتر از کد استفاده کنی
برای ساختش باید حداقل یه دونه از اون مربع ها و با انیمیشنی که میخوایی بسازی
بعد تو کل stage ازش با دکمه alt کیبورد کپی بگیری و به همون ترتیب بچینی
برای حالت رندوم هم میایی کد رندوم زیر رو کپی می کنی فریم اول
PHP:
Math.round(Math.random()*(this.totalFrame-1));
و اینو کپی کن فریم آخر
PHP:
gotoAndPlay(2);

hamid

Well-Known Member
والا من در حد صفرم نمیشه اگه زحمتی نیست با عکسی چیزی توضیح بدید

hamid

Well-Known Member
لطف میکنید یه توضیح بیشتری بدید مشکل من هنوز حل نشده

hamid

Well-Known Member
نحوه درست کردن پس زمینه glx رو میخوام
ایا فلش فایل اماده داره؟ یعنی سایتی چیزی که این افکتا یا این نمونه بک گراندارا داشته باشه مثل psd که تو فتوشاپ هست فلشم همچین تمپپلیتایی داره؟
یا کارکتر اماده که خودش انیمیت شده باشه فقط ایمپورت بشه تو برنامه

akherat

مدیر انجمن
دوست عزیز
من نمیتونم برات آماده کنم
اما اگه یکم فلش بلد باشیه و اون کاری که گفتم رو بکنی از بک جی ال ایکس هم بهتر میشه
در مورد وجود سایتی که این کارا رو بکنه احتمالا هست

یا اگه باز برات زمان اهمیت داره میتونی سفارش بدی تو قسمت سفارشات تا برات انجام بشه

hamid

Well-Known Member
من میخواستم خودم یاد بگیرم که چه جوری هستش
شما نمیتونید یه اموزشی چیزی اگه زحمتی نیست بزارید با عکس یا فیلم
اخه یه زمانی تو قسمت فتوشاپ کسی چیزیو نمیگرفت اونجا یه اموزش تصویری میزاشتیم که بگیره چی میگیم من تازه کار رو با فلش شروع کردم تو فلشم فعلا صفرم اینایی که شما گفتید هم منوجه نمیشم یعنی چی

armanbm

کاربر VIP
سلام آقا حمید.
البته بنده در این موضوع (انیمیشن سازی) تخصصی ندارم. و نمیتونم مثل دوستان حرفه ای توضیح بدم.( چون بیتشر برنامه نویس فلش هستم)
اما نکته اینه که این چیزی که شما خواستین دقیقا همون آموزش انیمیشن ساختن تو فلشه که آموزش های زیادی تو اینترنت راجب بهش هست..
اگه مشکلی داشتین همینجا مطرح کنین.
اگه بازم بنظرتون چیزی که میخواین نیست بفرمایید با ویدئو توضیح بدیم...

آخرین ویرایش:

hamid

Well-Known Member
سلام آقا حمید.
البته بنده در این موضوع (انیمیشن سازی) تخصصی ندارم. و نمیتونم مثل دوستان حرفه ای توضیح بدم.( چون بیتشر برنامه نویس فلش هستم)
اما نکته اینه که این چیزی که شما خواستین دقیقا همون آموزش انیمیشن ساختن تو فلشه که آموزش های زیادی تو اینترنت راجب بهش هست..
اگه مشکلی داشتین همینجا مطرح کنین.
اگه بازم بنظرتون چیزی که میخواین نیست بفرمایید با ویدئو توضیح بدیم...

ممنون شما لطف دارید من برای شروع فقط اموزش همین پس زمین رو میخواک که چطوری اینجوری میشه چطوری رنگاش عوض میشه
بازم ممنون

armanbm

کاربر VIP
اینم از فایل آموزش ساخت یک بگ گراند مشابه اون تبلیغات.
امیدوارم استفاده بشه.
http://www.mediafire.com/?6uk3r161pte8b29

البته من کاری بیشتر از توضیحات جناب Akherat انجام ندادم. فقط چون ایشون فرصت نداشتن بنده همون مفهوم رو بصورت تصویری پیاده کردم.

آخرین ویرایش:

m0hsen.a

Member
نحوه درست کردن پس زمینه glx رو میخوام
ایا فلش فایل اماده داره؟ یعنی سایتی چیزی که این افکتا یا این نمونه بک گراندارا داشته باشه مثل psd که تو فتوشاپ هست فلشم همچین تمپپلیتایی داره؟
یا کارکتر اماده که خودش انیمیت شده باشه فقط ایمپورت بشه تو برنامه

سلام. آره هست. ولي خب شايد دقيقا چيزي كه بخاي نباشه. كافيه توي گوگل سرچ بزني مي توني پيدا كني مثلا:
free download fla files for flash
سي دي هم تو بازار زياده كه سي دي كاتالوگاي آماده داره با سورس كه خيلي بدرد بخور هست.

اينو هم ببين:
http://www.smashingapps.com/2012/11...-website-templates-with-fla-source-files.html

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا