نحوه ساختن پترن

hesam_dj10

Active Member
سلام
من دیدم که توی فرم بچه ها کارت ویزت رو که طراحی میکنن میزارن و با اینکه طرح ساده ای داره(البته جسارت نشه) ولی خیلی زیبا هستند
بعد فهمیدم که از بک گراندهای خیلی زیبایی استفاده میکنن
بعد هر چی تلاش کردم نتونستم بگ گراند مثل اونا بسازم
حالا ازتون میخام یه اموزش نحوه ساختن این جور پترن ها رو (البته نه نحوه کلی ساختن پترن)بلکه نحوه ساختن این جور پترن های زیبا رو بزارن تا همه استفاده کنیم.
ممنون

30min

Banned
خب یه نمونه بزار حسام تا مشخص بشه منظورت کدوم پترن ها هست . چون یکسری پترن ها هست که در عین سادگی زیباست یک سری هم هست که پیچیده است مثل بک گراند قبلی همین مجیدآنلاین .

30min

Banned
خب این لینک هایی که گذاشتی فقط دوتاش پترن هستن . یکیش هم هافتون هستش که آموزشش هست .
خب عکسی که پیوست کردم رو ببین .
همونطور که گفتم پترن عینا کاشی کاری هستش .
شما برای اینکار باید یک کاشی رو دقیق درست کنی و به دفعات اون رو تکرار کنی ...
نمونه سمت راست که میبینی خود فایل پترن هستش و بک گراند کار هم نتیجه ای هست که بعد از اعمال پترن ایجاد شده ...
فرض کن میخوام یک بک گراند 500*500 پیکسل رو fill کنیم با Pattern مورد نظرمون .
خب اگر بخوایم خیلی ریز باشه پترن بهتره که یک فایل 5 در 5 باز کنیم و طرح رو ایجاد کنیم توش .
میشه از سایزهای 25 در 25 یا حتی 50 در 50 هم استفاده کرد اما دیگه خیلی بزرگ میشه پترنمون و دیگه از اون حالت خودش در میاد .
مثلا برای راه راه کردن کافیه یه فایل 5 در 5 ایجاد کنی و صفحه رو زوم کنی تا وقتی که پیکسل ها مشخص بشه بعد کافیه که خط میانی رو به هر طریق مشکی کنی .
بعد ctrl+a رو میزنی و از منوی edit گزینه Define pattern رو انتخاب میکنی و یک اسم براش انتخاب میکنی .
بعد هر جا که خواستی میتونی با زدن shift+f5 و انتخاب پترن مورد نظرت سفحه رو پر کنی باهش و در نهایت با استفاده از blending layer ها اون رو زیبا ترش کنی کاری که در یکی از لینک هایی که قرار دادی انجام شده همون کارت ویزیت که در مورد sms بود اگه اشتباه نکنم .
حل ؟!

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    291.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7

جدیدترین ارسال ها

بالا