نحوه زوم کردن بر روی تصاویر

MoReNu

Member
سلام
من یک تصویر مدل دارم که می خوام قسمتی از طرح این لباس رو طوری زوم کنم که داخل یک دایره طرح لباس به صورت بزرگ نمایش داده بشه
می خواستم بدونم چطوری باید این کار رو انجام بدم؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
من یک تصویر مدل دارم که می خوام قسمتی از طرح این لباس رو طوری زوم کنم که داخل یک دایره طرح لباس به صورت بزرگ نمایش داده بشه
می خواستم بدونم چطوری باید این کار رو انجام بدم؟
اون لایه لباس رو انتخاب کرده و ازش کپی بگیرید (لایه لباس رو انتخاب کنید، در منوی Layer گزینه ...Duplicate Layer را انتخاب نمایید)
ترکیب کلیدی Ctrl + T را فشار دهید تا لایه کپی شده آماده تغییر اندازه بشه. در قسمت تنظیمات ابزار دو تا مقدار :W و :H هست
که طول و عرض کادر انتخاب شده رو تغییر میده. فرضا روی %300 و %300 قرارش دهید تا 3 برابر (افقی و عمودی) بزرگش کنید.
با یکی دو بار فشار دادن کلید Enter این تغییر اندازه رو تایید کنید.
حالا ابزار Elliptical Marquee Tool را (بیضی نقطه چین) را با ترکیب کلیدی Shift + M انتخاب کنید. (این ترکیب کلیدی مختص بیضی نیست،
اگر لازم شد مجددا Shift + M را فشار دهید)
حالا باید با این ابزار روی تصویر بزرگ شده ناحیه دایره ای شکل دلخواه تان را انتخاب کنید. موقع انتخاب کادر کلید Shift را پایین نگه دارید
تا طول و عرض یکسان باشه و بجای دایره بیضی کشیده نشه. اگه هم کلید Shift و هم کلید Alt رو پایین نگه دارید، نقطه ای که رسم
رو ازش شروع می کنید مرکز دایره در نظر گرفته میشه.

وقتی دایره نقطه چین رو رسم کردید، در منوی Layer گزینه Layer Mask و داخلش Reveal Selection را انتخاب کنید. حالا دایره زوم
شده بوجود میاد و می توانید روی لایه قبلی جابجایش کنید.

MoReNu

Member
دمت گرم مدیر کل عزیز خیلی عالی و روان توضیح دادین منی که عمری با پینت ویندوز کار کردم رراحت انجامش دادم
فقط چنین تصاویری رو اگه دیده باشید یک چنین شکلی هستن امکانش هسن بگین چطوری این حالت نمایش رو هم بهش اضافه کنم البته دایره شکل
zoom3.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا