نحوه تبديلswf2fla

سلام
خسته نباشيد
من دنبال يه برنامه ميگردم که بتونم فا يلها ی swf2fla
تبديل کنم
لطفاً کمکم کن:)

MnavidM

Active Member
با سلام.

به قربانت برم فكر نكم همچين برنامه اي فعلا موجود باشه .....

aminem

Member
من اين آدرسي كه شما دادي رو رفتم خودش يه جاي ديگه رو آدرس داده بود كه اصلا همچين چيزي توش نبود!!!
براي تبديلswf به fla هم راهي نسيت . فقط ميشه import كردش نه هيچ چيز ديگه اي.

pedymx

Member
سلام
البته ميدونيم كه هيچ كاري نشدني نيست
برنامه هايي هستند كه توي يك فايل اس دبلو اف رو بهمون ميدن ( مثل عكس ها . صدا ها . اكشن ها و...)
ولي من كه تا حالا نديدم و نشنيدم كه كسي اين برنامه رو داشته باشه .
و احتمالش هم كمه
چون در زمان توليد يك فايل اس دبلو اف فلش كار شما رو كامپايل ميكنه اين به اون معني هستش كه مقداري از اطلاعات رو كه توي فايل اف ال آ داريد رو بر ميداره و مقداري رو هم تبديل ميكنه به زباني كه فقط فلش پلير ميفهمه.
خوش باشيد ...

سلام
از تو زيها ت شما متشکرم
ولی من دست بردا ر نيستم
اینقدر ميگردم تا پيداش کنم
اگه موفق شدم به شما هم خبر ميدم
به هر ها ل از شما ممنو نم

rafa-harry

New Member
من برنامه‌ش رو دارم. در اسرع وقت توي وبلاگم ميزارمش تا DL كني.
http://rafa-harry.persianblog.com
البته بگم كه به FLA تبديل نميكنه و فقط تمام دل و روده‌ش رو برات ميريرزه بيرون و چون ايني كه من دارم Demo هست فقط 25 خط از اكشن اسكريپت رو نشون مده :wink:

masoud_eternal

New Member
سلام همچين برنامه اي هست و اسمش هم Imprator هست و مي تونين Demo برنامه رو از اين آدرس بگيريد :
http://www.ave-imperator.com/compon...php?id=3&chk=b968f8d4064d100cd83e76c61367f77c
ولي متاسفانه در نسخه دمو action script ها رو بر نمي گردونه البته آقا مجيد قول داده كركش رو تهيه كنه بذاره تو سايت من هم منتظرش هستم ::(

masoud_eternal گفت:
سلام همچين برنامه اي هست و اسمش هم Imprator هست و مي تونين Demo برنامه رو از اين آدرس بگيريد :
http://www.ave-imperator.com/compon...php?id=3&chk=b968f8d4064d100cd83e76c61367f77c
ولي متاسفانه در نسخه دمو action script ها رو بر نمي گردونه البته آقا مجيد قول داده كركش رو تهيه كنه بذاره تو سايت من هم منتظرش هستم ::(

اين برنامه وجود دارد» اما $

درست مى فرمايند آقا مسعود
اين برنامه رو چند مدتى هست كه استفاده مى‌كنم، اما متأسفانه نمايشيست و اكشنها را پس نمى‌دهد.
منتظر كرك يا نسخه كامل آن هستيم

mahdiflash

Member
تازهه اين ورژن جديده شه و 2 ماه كه آمده !!
اين همه كار ميكنه!!
حالا براي چي مفت نمي ارزه ؟؟؟؟

rahincom

Member
mahdiflash گفت:
تازهه اين ورژن جديده شه و 2 ماه كه آمده !!
اين همه كار ميكنه!!
حالا براي چي مفت نمي ارزه ؟؟؟؟
ببين من نگفتم كه با اين ورژن يه ساله كه آشنا شدم !!!!!
من گفتم اين جور برنامه ها مفت نمي ارزه و كد درست و حسابي به طرف نمي ده به غير از اين ها --- كار با اين برنامه ها باعث ميشه طرف ضعيف و بي اراده بشه و خودش رو محتاج كدهاي ديگران كنه

mahdiflash

Member
اينكه فقط كد نميده ؟؟؟

عكس و صدا و دكمه و.... خيلي چيز هاي ديگه هم ميده

باعث تمرين هم ميشه !!

rahincom

Member
mahdiflash گفت:
اينكه فقط كد نميده ؟؟؟

عكس و صدا و دكمه و.... خيلي چيز هاي ديگه هم ميده

باعث تمرين هم ميشه !!

خب شما كه راست ميگي !!!! :!: باعث تمرين ميشه البته تمرين دزدي 8O

در ثاني ميگم طرف ضعيف و بي اراده ميشه :evil:

سوما جنابعالي خوشت مياد كسي بياد از موزيك يا هرچيزه ديگري كه متعلق به شما هست بدون اجازه شما استفاده كنه ؟

من كه خودم فحش مي كشم به هيكلش !!! همانند يكي كه چند وقته پيش موزيكي كه بابتش 100 تومان داده بودم رو از سايتم دزديد.

به مزاجت مي خواد خوش بياد مي خواد خوش نياد ولي مثل اينكه تا حالا هيچ زحمتي براي كاري نكشيدي كه اين جوري ميگي

magid

Member
با سلام
آقا من برنامه امپراتور رو دارم با كركش :wink:
سعي مي كنم براتون آپلود كنم

========

با تشكر
مجيد( 8O )

bono056

Member
بهترين برنامه اي كه من واسه اينكار ديدم يه برنامه چينيه به نام SWF Decompiler. تصاوير و صدا و Actionscript و درمياره برات. برنامه تروتميزيه.
بونو

msadn

New Member
سلام

آقا من اين برنامه را نصب كردم ولي وقتي آن را باز مي كنم يه صفحه سياه مياد .

نمي‌دونم مشكلش چيه. 8O

با تشكر .

bono056

Member
سلام
خوب شايد دستور Play اين صفحه از يه صفحه ديگس. درهر صورت تو محتوياتشو ميخواي ديگه؟
بر هر قسمتي كه بهش نياز داري از Tree View كنار Decomp. استفتده كن.

جدیدترین ارسال ها

بالا