نحوه برقرار ارتباط با فیلد های phpBB در SQL DB چطور امکان پذیره؟

pix07

Member
سلام دوستان من قصد ساخت یه کلیپ رو دارم که در فریم اول اون دو فیلد یوزر پسورد داره و میخوام وقتی کاربر یوزر و پسوردشو وارد کرد اطلاعات با دیتابیس phpBB که روی Host چک کنه و در صورتی که همچین اکانتی وجود داره وارد فریم دوم بشه
قبلا توی یکی از قالبهای نیوک یه همچین چیزی دیدم ولی سورسش رو که نگاه کردم با فشردن دکمه فقط اطلاعات فیلد ها رو ارسال میکرد و در واقع اون نیوک بود که اطلاعات رو دریافت و چک میکرد نه فایل فلش !
آیا راهی برای این کار وجود داره؟

apolon_021

Member
سلام دوست من ، phpbb که فرومه ، میخوای فلش به sql وصل شه و با یوزر نیم و پسورده phpbb یکی باشه ؟

کد:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=125472

آخرین ویرایش:

pix07

Member
apolon_021 جان ممنون که پاسخ دادی
آره دقیقا منظورم همینه بطور کلی میخوام فقط اعضای فرورم سایت قادر باشند با اکانت خودشون وارد فریم دوم کلیپ بشن
ضنا میخوام که به صورت نرم افزار اون کلیپ رو ایجاد کنم به همین دلیل آیا میشه خارج از محیط هاست و پی اچ پی اون رو استفاده کرد

apolon_021

Member
برای این کار باید اطلاع کافی از نوع دیتا بیس phpbb یعنی نامی فیلدی که یوزر تیم و پسوردها در اون ذخیره میشن رو داشته باشی .

pix07

Member
خوب فرضا میدونم حالا چطور میشه ای کار کرد
البته نحوه ارسال با استفاده از متد پسته که ادرسش رو هم میشه از همون فایل فلشی که گفتم توی یه قالب دید م ، در آورد
ولی مساله ما خوندن اون اطلاعات از روی db که اونوشو شما باید استاد باشی در واقع مووی ما اون اطلاعات رو باید به شکل سند و رسیو با db چک کنه
لطفا در صورت امکان همراه با فایل توضیح دهید
باز هم از پاسختون ممنونم

apolon_021

Member
من آموزشه ارتباط برقرار کردن با sql رو کذاشتم ، شما باید اول نمونه ی منو تست کنی بعدش جاگزین کنی که در نهایت من کد مربوط به لاگین رو براتون مینویسم .

pix07

Member
سلام
اون فایل زیپ محتویاتش ناقصه یعنی اون فولدرهایی رو که در لیست ذکر کردین همراه با فایل زیپ نیستن پیرو همین موضوع منم چندتا مثال در همین رابطه پیدا کردم ولی از اونجا که از اکشن اسکریپ چیز زیادی بلد نیستم ، سر در نیاورد به چه شکل کار میکنه !
در ضمن من برای بدست آوردن اسم تیبل دیتا بیس از یه نرم افزار مدیریت SQL استفاده کردم اون تیبل رو پیدا کردم ولی توی اون تیبل به تعداد کاربران رکورد است چطور فلش موی ما چک میکنه و روکورد رو با مقادیر وارد شده در تکست فیلد موی کلیپ مون تطبیق میده و اگه فیلد یوزر و پسورد یکی از رکورد ها با مقادیر فیلدهای موی کلیپ برابر بود بعد ادامه ما جرا ...
یه توضیحاتی هم توی یکی از سایت ها دید
http://www.frihost.com/forums/vt-60567.html
وهمچنین این فایل رو هم توی یه سایت دیگه دیدم

پیوست ها

• authenticate.zip
    7.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2
بالا