نحوه بالابردن رتبه سایت به کمک php

shahinshyd

Member
با سلام
در رابطه با بالا بردن امار بازدید سایت و افزایش رتبه سایت در جستجوگر ها میخواستم بدونم php کمکی به ما میکنه؟

یه سوال دیگه این برچسب ها و تگ هایی رو که تو سایت ها مثل همین جا میذارن چجوریه؟

فکر کنم ما تا 70 تا کلمه در متاتگ میتونیم استفاده کنیم میشه کلمات کلیدی رو تو یه ارایه ریخت (حالا جدا از اینکه هر مطلبی یه سری کلمات کلیدی خاص داره ) بعدش این ارایه رو در متاتگ فراخوانی کنیم؟

Milad

Well-Known Member
در رابطه با بالا بردن امار بازدید سایت و افزایش رتبه سایت در جستجوگر ها میخواستم بدونم php کمکی به ما میکنه؟

مثلا چه کمکی ؟!

یه سوال دیگه این برچسب ها و تگ هایی رو که تو سایت ها مثل همین جا میذارن چجوریه؟

گوگل محتوای صفحات رو فقط نگاه میکنه ، سایت ها هم برای اینکه بهتر ایندکس بشند یک بخش تو هر صفحه میزارند و کلماتی که مرتبط به اون صفحه هست رو توش میزارند ، یا با لینک به همون صفحه یا با لینک به یک قسمت به اسم تگ که کارش جستجو کلمه ارسال شده توسط متد Get هست ، در کل یکم درباره سئو مطالعه کنید متوجه میشید ...

فرقی نداره از چه روشی استفاده کنید ، فقط بهینه باشه و تعدادش مناسب همینطور به مطلب ربط داشته باشه ...

Y.P.Y

Well-Known Member
Php یک زبان برنامه نویسی(قدرتمند و همه گیر ;) ) هستش و ارتباطی به بالا رفتن/بالا بردن رتبه سایت نداره.

shahinshyd

Member
با تشکر از دوستان
یک سوال دیگه اینکه تو بعضی سایت ها دیده بودم پایین هر پست یک قسمت به نام برچسب ها دارند
چطوری باید واسه هر مطلب یک سری برپسب منحصر به فرد گذاشت

Milad

Well-Known Member
میتونی موقع ارسال پست برچسب ها رو بگیری ، میتونی به صورت رندم از تو متن انتخاب کنی ...

shahinshyd

Member
یعنی شما میگید که در زمان ارسال پست یک قسمت هم واسه افزودن برچسب بذارم و تو بانک ذخیره بشه و موقع خواندن از بانک نمایش بدم
تا اینجای کار درست ولی یک سوال دارم با چه کدی این برجسب ها را به متاتگ صفحه اضافه کنم؟

Milad

Well-Known Member
بله ! خیلی سیستم ها اینطوری هستند نمونه اش دیتالایف ... بهتر هم هست . دومی هم اختیاری هست میتونید با کاما جدا شده در بانک ذخیره کنید و در زمان فراخوانی با explode جدا کنید و براشون لینک بسازید .

جدیدترین ارسال ها

بالا