نحوه ایجاد یک فایل Pcx

sadegi

New Member
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز
همین ابتدا از دوستان عذرخواهی میکنم اگه سوالم رو بد جایی پرسیدم(اطلاعاتم در این مورد خیلی کمه)
دوستان من مدیر یکی از سایت های ایرانی موبایل هستم که چند وقتی هست برای راحتی و رفاه دوستان و کاربران ایرانی برنامه های موبایل رو فارسی میکنم.به یه برنامه رسیدم که فونتش به صورت یه فایل PCX هست.من تونستم این فایل PCX رو با برنامه ACDSee ببینم.حالا سوالم اینه که چطوری میتونیم یک فایل PCX رو ویرایش کنم و کاراکتر های فارسی رو بهش اضافه کنم؟
همانطور که در عکسی که براتون اپلود کردم میبینید توی این فایل تمامی کاراکتر های مورد نیاز زبان انگلیسی و چند زبان دیگر وجود داره.به نظرم اگه بشه یه جوری کاراکتر های فارسیرو هم بهش اضافه کرد خیلی عالی میشه

1.JPG

از انجایی که مجید آنلاین بهترین سایت ایرانی در زمینه امور گرافیک هست برای همین تنها امدیم همینجاست.
در ضمن فایل PCX رو هم برای شما عزیزان اپلود کردم تا اگه ممکنه روش کار کنید و نتیجه رو بگید.

پیوست ها

• 16x21.rar
    7.9 کیلوبایت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
سلام

آيا منظور شما همينه؟

PCX.jpg

فايل PCX
مشاهده پیوست 16x21.zip

كاراكترها رو با آيلوستريتور چيدم ؛ تو فتوشاپ وارد كردم و دقيقا روي همين فايلي كه گذاشتيد قرار دادم و در انتها خروجي PCX
البته كاراكترها رو خيلي دقيق نچيدم..فقط جهت پيش نمايشه

فونت = Tahoma

آخرین ویرایش:

sadegi

New Member
علی جان قربون دستت.فقط یکم به مشکل برخوردم.حالا دیگه برنامه اجرا نمیشه
نمیدونم اشکال کار کجاست.من متن رو بخوبی فارسی کردم ولی موقع لود برنامه ارور میده

Ali 59

Well-Known Member
علی جان قربون دستت.فقط یکم به مشکل برخوردم.حالا دیگه برنامه اجرا نمیشه
نمیدونم اشکال کار کجاست.من متن رو بخوبی فارسی کردم ولی موقع لود برنامه ارور میده

صادقي جان مطمئني دقيقا فايل فارسي شده رو به طور صحيح روي فايل پيشين Replace كردي ؟ و آيا جاي كاراكترها دقيقا همونجاييه كه حروف لاتين بودند يا همينجوري چيدي؟ يا اينكه دقيق نچيدي ؟ اين برنامه چي هست؟

sadegi

New Member
علی جان ممنون از توجهت
اسم برنامه Xplore هست.اگه گوشی نوکیا داشته باشید حتما اسم برنامه به گوشتون خورده
راستی پیدا کردم.یعنی مشکل اجرا رو حل کردم
این برنامه مکانیزمش اینطوریه که به ترتیب کاراکتر ها رو میخونه یعنی :
کلمه File رو اینطوری میخونه
F: در ردیف سوم ستون 7 هست
حالا معادل اونو تو فایل فارسی شده میزنه مئل(حرف دوم این کلمه.چون به صورت تنها نتونستم بنویسم)
در ضمن حرف L کوچیک رو که معادلش( معادل یعنی در موقعیت مکانی مانند L) ذ هست چون بالای این حرف هم ج نوشته شده نقطه اونو میچسبونه به ذ و میشه 2 تا نقطه

عکسش رو برای راحتی کار گذاشتم.البته خودم بزرگش کردم تا خوب دیده بشه
حالا علی جان با این اوصاف باید دقیقا تمامی حروف سرجای خودش باشه.یعنی تمامی کاراکتر های فارسی رو باید دقیقا جایی گذاشت که معادل انگلیسی اون هست

2003201708568140354_rs.jpg
2003218971847427438_rs.jpg

یه زحمت دیگه برات دارم.اگه ممکنه هر کاراکتر فارسی رو فقط به دو حالتش درست کن.کوچیک و بزرگ
میدونم خیلی زحمت میدم براتون
راستی اگه ممکنه روش کار رو به من هم یاد بدید تا اینقدر مزاحم نشم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا