نحوه ایجاد منو و زیر من

سلام
سال نو مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید.
من میخوام منو داشته باشم. یعنی اینکه یه دکمه داشته باشم وقتی روش کلیک میکنم چندین گزینه بیاد بعد رو هرگزینه که کلیلک کنم باز گزینه های دیگه بیاد. مثلا دکمه ابادان روش که کلیک کنم چند تا دکمه مثل شهرداری برق مخابرات بیاد روی مخابرات که کلیک کنم گزینه های دیگه بیاد برای این کار باید چه کنم؟ خواهش می کنم جواب بدید.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
میتونید از پلاگین SmallPlugIn استفاده کنید یه سرچی بکنید کلی مطلب در این مورد پیدا میکنید البته صفحه اصلی هم مطالبی در مورد ایجاد منون هست

silvercover

کاربر متخصص
علاوه بر فرمایش آقا محمود، یه نمونه ساده هم به اسم XPStyleMenu.mbd در مسیر Program Files\Multimedia Builder498\Samples\496_examples\MenuSample وجود داره.

علاوه بر فرمایش آقا محمود، یه نمونه ساده هم به اسم xpstylemenu.mbd در مسیر program files\multimedia builder498\samples\496_examples\menusample وجود داره.

من منو اینطور نمی خوام میخوام گزیمه های منو مثل دکمه باشه مثل صفحه اول سایت بانک تجارت

silvercover

کاربر متخصص
من منو اینطور نمی خوام میخوام گزیمه های منو مثل دکمه باشه مثل صفحه اول سایت بانک تجارت

اون مدل که بهش اشاره دارین بهش میگن Tabular Menu یا Horizontal Tab Menu. یه نمونه ساده ضمیمه کردم.

پیوست ها

• HorizontalTabMenu.rar
    1,011 بایت · بازدیدها: 115

جدیدترین ارسال ها

بالا