نحوه ایجاد خط چین

king-2008

Member
سلام
من با عنوان حط چین جستجو کردم چیزی گیرم نیومد تو فروم

من می خوام تو فوتوشاپ خط چین هایی به شکل دلخواه خودم ایجاد کنم
چگونه می تونم این کار رو انجام بدم ؟

مثلا حاشیه های این تصویر رو ببینید یعنی این تصویر رو می خوام با خط چین ایجاد کنم

Soalat.png

majid_a95

Active Member
سلام
پترنش رو من دارم آپ میکنم واست :rose:
یاعلی

پیوست ها

• khat.rar
    57.1 کیلوبایت · بازدیدها: 35

moslancer2

Member
دوست عزیز راه های زیادی هست که میشه این کار رو انجام داد... شما با چه برنامه ای میخوای این کار رو بکنی؟
اگر منظور خط چین و یا نقطه چین هست:
اگر با فتوشاپ میخوای اینکار رو انجام بدی میتونی یه مداد برداری (ابزار pen ) و بعد f5 رو بزنی یا منوی تنظیم های براش رو انتخاب کنی و گزینه spacing رو زیاد کنی... بعد هم ابزار rounded rectangle رو برداری و نوع path رو برای اون انتخاب کنی بعد شکل رو رسم کنی و با گزینه stork path قلمی که تنظیم کرده بودی برداری و نقطه چین یا خط چی مورد نظر رو اعمال کنی...
اگر با illustrator کار میکنی که دیگه کاری نداره گزینه های مربوط به stork رو تنظیم کن...

اگر هم که منظور هاشورها هست که دوست عزیز pattern رو قرار دادن و اینکه شما باز هم میتونی با کلی راه این هاشورهارو بسازی...

تصویری که ساختم اون نقطه چین ها روش اول و هاشورها با pattern هست هر دو در فتوشاپ:paint:
موفق باشی:rose:

پیوست ها

• dot-dash.jpg
    dot-dash.jpg
    17.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

king-2008

Member
نه دوستان منظورم این نبود
من یه شکلی دارم مثله شکل زیر که می خوام با خط چین - - - - - - - - - این شکل رو بوجود برارم
اون موارد بالایی که گفتین رو می دونم

می خوام مانند شکل زیر خط چین شکل رو تشکیل بده ولی البته منظم اینو برای مثال درست کردم

پیوست ها

• Untitled-2c.jpg
    Untitled-2c.jpg
    11.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7

moslancer2

Member
راحت ترین راه از نظر من انجام در یک برنامه مثل illustrator هست و بعد آوردن در فتوشاپ... چون با فتوشاپ شما باید pattern بسازید و به این منظمی در نمیاد... در هر حال اگر راه ساده ای پیدا کردین منم خیلی خوشحال میشم بدونم چون خیلی نیاز میشه:rose:

king-2008

Member
راحت ترین راه از نظر من انجام در یک برنامه مثل illustrator هست و بعد آوردن در فتوشاپ... چون با فتوشاپ شما باید pattern بسازید و به این منظمی در نمیاد... در هر حال اگر راه ساده ای پیدا کردین منم خیلی خوشحال میشم بدونم چون خیلی نیاز میشه:rose:
ممنون واسه راهنمایی

چون من با illustrator تازه شروع به کار کردم واسه همین ممکنه برای دوستان این عمل پیش پا افتاده باشه ولی واسه ما تازه کار ها نه :دی

شکلتون رو ایجاد کنید و از نوار کناری تب Apperarance ذو انتخاب کنید و مانند شکل زیر عمل کنید
و بعد اینکه تنظیماتتون رو انجام دادین می تونید به فوتوشاپ انتقالش بدین
اگر می خواهید فقط حاشیه باقی بمونه قسمت Fill رو بدون رنگ انتخاب کنید تا پس زمینه معلوم بشه

پیوست ها

• 8-28-2011 2-12-18 AM.jpg
    8-28-2011 2-12-18 AM.jpg
    65.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • Untitled-4.jpg
    Untitled-4.jpg
    13.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1

moslancer2

Member
ممنون واسه راهنمایی

چون من با illustrator تازه شروع به کار کردم واسه همین ممکنه برای دوستان این عمل پیش پا افتاده باشه ولی واسه ما تازه کار ها نه :دی

شکلتون رو ایجاد کنید و از نوار کناری تب Apperarance ذو انتخاب کنید و مانند شکل زیر عمل کنید
و بعد اینکه تنظیماتتون رو انجام دادین می تونید به فوتوشاپ انتقالش بدین
اگر می خواهید فقط حاشیه باقی بمونه قسمت Fill رو بدون رنگ انتخاب کنید تا پس زمینه معلوم بشه

ممنونم از راهنماییت دوست عزیزم...:rose:

اما عزیز دل من منظورم این بود اگر در فتوشاپ راه ساده ای پیدا کردی بگی...:green:

البته این نکات برای دوستان دیگر خیلی مفیده از شما ممنونم...:rose:
والا نمی دونم چرا برنامه به این قویی (فتوشاپ) یه همچین موردی رو نداره!!! این همه ساله من با این برنامه کار کردم جز اون روش و یا چند روش دیگه چیزه دیگه ای برای این کار پیدا نکردم...

بازم از شما ممنونم... موفق باشید... یا حق:rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
اول با ابزارهای shape یک مستطیل بکش که این مستطیل path یا مسیر جرکت تو میشه.
بعد روی تکست کلیک کن و یک جای این path کلیک کن.
بعد با خط فاصله ( - ) با هر سایز دلخواه خط چینت رو بکش.
نمونش میشه این :

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    17.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4

moslancer2

Member
اول با ابزارهای shape یک مستطیل بکش که این مستطیل path یا مسیر جرکت تو میشه.
بعد روی تکست کلیک کن و یک جای این path کلیک کن.
بعد با خط فاصله ( - ) با هر سایز دلخواه خط چینت رو بکش.
نمونش میشه این :

به نظرم بهترین راه استفاده از Define Pattern باشه
تو فتوشاب می تونید Brush و Pattern مورد علاقتون رو خودتون تو لید کنید

http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1128661&postcount=4

.

هر دو کار درست هست...:rose:
همیشه میشه از چند راه به نتیجه رسید... اما بنظر من جای ابزاری مخصوص این کار واقعا خالی احساس میشه:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا