سلام من ی متنی مثل زیر دارم چطوری میتون کیفیت لبه های تصویر رو ببرم بالا ؟؟ خیلی ممنون
A alie6798 New Member Feb 22, 2016 #1 سلام من ی متنی مثل زیر دارم چطوری میتون کیفیت لبه های تصویر رو ببرم بالا ؟؟ خیلی ممنون پیوست ها Capture.JPG 23.2 کیلوبایت · بازدیدها: 12
the_king مدیرکل انجمن Feb 23, 2016 #2 alie6798 گفت: سلام من ی متنی مثل زیر دارم چطوری میتون کیفیت لبه های تصویر رو ببرم بالا ؟؟ خیلی ممنون کلیک کنید تا باز شود... به قیمت از دست رفتن جزئیات می توانید لبه هاشو نرم کنید. در منوی Filter گزینه Blur و داخلش Gaussian Blur را انتخاب کنید و به اندازه دلخواه مثلا 10 پیکسل محو کنید. بعد در منوی Adjustments گزینه Posterize را انتخاب کرده و با Level ئه 2 اجرا کنید.
alie6798 گفت: سلام من ی متنی مثل زیر دارم چطوری میتون کیفیت لبه های تصویر رو ببرم بالا ؟؟ خیلی ممنون کلیک کنید تا باز شود... به قیمت از دست رفتن جزئیات می توانید لبه هاشو نرم کنید. در منوی Filter گزینه Blur و داخلش Gaussian Blur را انتخاب کنید و به اندازه دلخواه مثلا 10 پیکسل محو کنید. بعد در منوی Adjustments گزینه Posterize را انتخاب کرده و با Level ئه 2 اجرا کنید.