نحوه اعتبار سنجی کاربران

naeim_crack

Active Member
سلام دوستان من یک سوال خیلی مهم داشتم

ببنید فرض کنید یک سایت کوچیک داریم و می خوایم کاربر ثبت نام کنه و وارد سیات بشه - قسمت ثبت نام کار خاصی نداره کاربر ثبت نام میکنه و اطلاعات در دیتا بیس ثبت میشه

حالا طیقه صحصح برنامه نویسی برای چک کردن کاربر برای بقیه صفحات چطوری بایدانجام بشه
که مثلا اعتبار کاربر کاربر حفط بشه ..

من خودم از این روش استفاده کردم
1- کاربر بعد از ورود اگر اطلاعات نام کاربری و کلمه عبور صحیح باشگه درست بود اطلاعات در کوکی ذخیره میشه و جیدی باز میشه مثلا منو های کاربری
توی این صفحه کوکی لود میشه و یک شرط تعریف شده که دوباره میزه به دیتابس وصل میشه نام کربری و کلمه عبور رو جک میکنه اگه درسlت بود که صفحه اجرا میشه اگه نبود بر میگرده روی صفحه اول سایت

حالا یکی از این مشکلات چیه

من جون خود صفحات رو در frontpage طراحی میکنم وقتی که میخوام قسمت چک کردن را بسازم جون به زبان php هستش باید تمام تگ ها html رو داخل کد php بیارم مثلا جاهای که از علامت ="" استفاده شده باید علامت / اضافه بشه و حود این کار مشکل ساره میشه ایا روش بهتری برای این کار هستش

Mr.Steres

Active Member
خوب استفاده از کوکی برای این اعتبار سنجی امنیت کمی داره و خیلی راحت می شه دورش زد و خلاصه ... به نظر من از سشن باید برای این استفاده بشه . شما می تونی ای پی کد شده ، مرورگر و ... روی توی سشن بریزی و در صورتی که درست بود روند ادامه پیدا کنه ...

در مورد اون هم شما می تونی از ادیتور های دیگه استفاده کنی و یا از روش زیر استفاده کنی :

PHP:
<?php

$x = 1 ;

if ( $x ) {

?>

<form action="" method="POST">

<input type="text" name="test" />

</form>

<?php

}

?>

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
موضوع تاپیک تصجیج شد!

لطفا موضوع مناسب انتخاب کنید

naeim_crack

Active Member
ببینید الان این کد حتما اجرا میشه دیگه کاری به شرط نداره . شما تست کن .ممنون اسم تاپیک رو عوض کردید

Mr.Steres

Active Member
خوب چون شرط من همیشه True هست ... حالا اگه file.php?Do=form باشه فرم اجرا می شه

PHP:
<?php

if ( $_GET['Do'] == 'form' ) {

?>

<form action="" method="POST">

<input type="text" name="test" />

</form>

<?php

}

?>

naeim_crack

Active Member
کلا ربطی به شرط نداره اجرا میشه چون خارج از دستورات php هستن اون کد های html اجرا میشه

naeim_crack

Active Member
آقا ممنون من اشتباه میکردم درست کار میکنه .یه ادینور خوب که بشه هم کد های php و هم کدهای html رو توش نشوت و طراحی کرد میشه به من بگید

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
آقا ممنون من اشتباه میکردم درست کار میکنه .یه ادینور خوب که بشه هم کد های php و هم کدهای html رو توش نشوت و طراحی کرد میشه به من بگید
در این مورد خیلی بحث شده و ادیتورها و ideهای خوبی معرفی شده، لطفا جستجو کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا