نحوه استفاده از كد php در javascript

851257874

New Member
[FONT=&quot]سلام[/FONT]
[FONT=&quot]آيا مي شه در توابع [/FONT]javascript[FONT=&quot] از كدهاي [/FONT]php[FONT=&quot] استفاده كرد؟چطوري؟[/FONT]
[FONT=&quot]براي پست الكترونيكي فردي كه مي خواهد عضو سايتم شود نياز دارم روي ويژگي [/FONT]onblur[FONT=&quot] تكست فيلد مربوط به آن علاوه بر چك صحت آدرس چك كنم كه چنين آدرسي قبلاً در پايگاه داده ام ثبت نشده باشد و در اين چك دومي نياز به ارتباط با پايگاه داده دارم كه به مشكل برخوردم.درضمن بايد حتماً اين چك در همين صفحه ي فرم عضويتم انجام بشه نه صفحه ديگر.(قبلاً بعد كلي تلاش در صفحه تأييد مشخصات ورودي كه صفحه بعدي فرم عضويتم است چك را انجام مي دادم كه استادم قبول نكرد و بايد همونطوري كه خواسته درستش كنم).البته همين مشكل را به طور مشابه براي چك كردن تكراري نبودن نام كاربري دارم كه براي هر كدام راه حلي پيدا بشود ديگري هم قابل حل خواهد شد حالا واقعا موندم چكارش كنم.خودم كدي نوشتم كه اشتباهه:[/FONT]
PHP:
script language = "Javascript">
repeat_email(str)
{
<?
include('connection.php');//فايل اتصال به پايگاه دادمه
sql=<? mysql_query("select email from ozviat_table where email=str")or die (mysql_error());?>
resultemail=mysql_num_rows(sql);
if(resultemail==0) return true
else
{
alert(خطا : شما با این پست الكترونيكي قبلا ثبت نام کرده اید.لطفاً به قسمت "نام كاربري و پسورد خود را فراموش نموده ام" مراجعه فرماييد.);
return false
}

}
</script>
ببخشيد كه قيافش به هم ريخته كپي كردم اين شكلي شد كه البته در نوتپد هم قرارش دادم و آپلود كردم.
[FONT=&quot]لطفاً راهنمايي ام كنيد.اگر راه حل ديگه اي به ذهنتون ميرسه خوشحال مي شم بهم بگيد.من مبتدي هستم و با كدها آشنايي چنداني ندارم پروژه كارشناسي ام را خودم دارم مي نويسم و ماه آينده دفاع پروژه ام است.پيشاپيش از راهنمايي شما تشكر مي كنم.[/FONT]
لطفا کدها رو در تگ مخصوص کد قرار دهید ! ( پستتون ویرایش شد )

پیوست ها

• eeee.txt
    446 بایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

MMSHFE

Active Member
با سلام، اولاً براي درج كد، از تگهاي موجود در نوار ابزار قسمت ثبت پاسخ در اين انجمن استفاده كنيد.
ثانياً براي حل مشكل شما، بايد از ajax استفاده بشه و صفحه php مربوطه رو با ajax درخواست كنيد و خروجي اون رو نمايش بدين.
موفق باشيد.

851257874

New Member
استفاده از ajax

مرسي از راهنمايي تون
ولي متأسفانه من ajax ياد ندارم و اصلاً نمي دونم چيه و چطوري بايد استفاده كنم.ممنون مي شم كدي با يك نمونه مثال برام فرار بديد.

جدیدترین ارسال ها

بالا