نحوه استفاده از ابزار slice tool در فتوشاپ چگونه است؟

gholam abbas

New Member
با سلام خدمت دوستان
مشكلي كه من دارم اين است كه وقتي عكس را با اين ابزار تكه تكه ميكنم وقتب با explorer آن را اجرا ميكنم اولا عكس داراي ابعاد بزرگي ميشود دوما يك تيكه نيست و به صورت تكه تكه save ميشود اگر امكان دارد مراحل درست را توضيح دهيد

Mandana

Active Member
خوب ابزار اسلایس برای تکه تکه کردن هستش دیگه دوست جان:)
بستگی به خودتون داره با چه ابعادی اسلایس کنین
اگر برای وب این کار رو انجام میدین باید تیبل هاتون رو قبلش مشخص بکنین و بعد اسلایس کنین.
این یه نمونه است العان درست کردم فقط برای اینکه بدونین طریقه ی اصلی ئه اسلایس کردن چجوری هستش ^.^

فایل ضمیمه شد
موفق باشی دوست جان:rose:

پیوست ها

• Untitled-2.zip
    14.4 کیلوبایت · بازدیدها: 230

memol_515

Active Member
اونكه عكس داراي ابعاد بزرگ نشون داده ميشه، خوب دليلش اينه كه رزولشن تصوير شما خيلي بيشتر از رزولوشن صفحه نمايش ئه!

و دليل اينكه هم تيكه تيكه نمايش داده ميشه اونه كه شما 100% براي table تون border يا cellspacing و يا cellpadding تعريف كردين. وگرنه نبايد جدا از هم نشون بده !

من خودم باهاش كار كردم...

اينم كه يه توضيح براي كار با slice tool

شيوه كار با slice tool در فتوشاپ !

موفق باشيد

hamedfardin

Member
memol جان لينكت رو ديدم..ولي بنظرم اگه يه نمونه كار با تصوير و مراحل باشه خيلي خوبه....
ماندانا جان من هم روي اين مورد خيلي ضعف دارم اگه ممكنه يه كار ساده رو با ذكر تمامي مراحل در بخش اموزش بذاريد....چون قرار نيست وقتي اموزش در سالهاي پيش گذاشته شده،ديگه تكرار نشه...مطمئنم كه با اقبال عمومي دوستان هم روبرو ميشه....

memol_515

Active Member
ببخشيد يكمي دير جوابتون رو ميدم.

آخه كاربرد اين ابزار بيشتر در طراحي وب ئه. يعني من كه كاربرد خاص ديگه اي براش نديدم.

اما باشه، هرچي درباره اين ابزار ميدونم رو براتون يه آموزش تصويري ميكنم و توي قسمت آموزشها ميذارم. فقط ممنون ميشم يكم صبر داشته باشيد ديگه.

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا