نحوه ارسال اطلاعات فرم به تابعی داخل یک کلاس !

شروع موضوع توسط amirepsilon ‏15 مارس 2008 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. amirepsilon

    amirepsilon Active Member

    ارسال‌ها:
    884
    تشکر شده:
    123
    امتیاز دستاورد:
    43
    سلام
    مثلا توی action فرم مینویسیم : post.php
    حالا من محتویات post.php رو تو یه تایع از یک کلاس ریختم!
    چیکار کنم که کار کنه ؟
    فکر کنم باید action رو تغییر بدم
    ممنون
    یا علی
     
    نوشته شده توسط amirepsilon در ‏15 مارس 2008
  2. amirds

    amirds New Member

    ارسال‌ها:
    28
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    1
    سوالتون عجیبه !!!
    بعد از این که مقدار دادی به کلاس ، فانکشن مربوطه را صدا میکنی ..
    PHP:
        $my_var = new Myclass();
         $my_var->myname = "ALI";
        $my_var->my_ّfunction();
    حالا اگه میخوای از کلاس مربوطه یه فانکشن رو صدا کنی ... می تونی از صفحه ای که اطلاعات رو میگیری یه متغیر hidden اضافه کنی و در صفحه در یافتیت بر اساس اون (البته با یه حلقه ) فانکشن مورد نظرت رو صدا کنی ....

    امید وارم برات کاربردی باشه .
     
    نوشته شده توسط amirds در ‏15 مارس 2008
  3. hidensoft

    hidensoft Member

    ارسال‌ها:
    604
    تشکر شده:
    378
    امتیاز دستاورد:
    16
    مثل اینکه باید آموزش یه کلاس MySQL رو هم توی تاپیک آموزش OOP بگذارم ، این چندمین مورده ، بگذریم ، جوابتو گرفتی دوست عزیز ؟
     
    نوشته شده توسط hidensoft در ‏15 مارس 2008
  4. amirepsilon

    amirepsilon Active Member

    ارسال‌ها:
    884
    تشکر شده:
    123
    امتیاز دستاورد:
    43
    منظور من این نبود !
    ببینید دوستان
    فکر کنید صفحه post.php دارای یک کلاس و توابعیست که تنها یکی از آنها مربوط به ارسال فرم است پس باید فقط آن تابع رو صدا زد نه کل صفحه رو !
    منظورم این بود
    چیکار کنم ؟
    یا علی
     
    نوشته شده توسط amirepsilon در ‏16 مارس 2008
  5. hidensoft

    hidensoft Member

    ارسال‌ها:
    604
    تشکر شده:
    378
    امتیاز دستاورد:
    16
    ببین تو یک کلاس داری که فرض می کنیم 300 تا فانکشن توش داره ، یکیش واسه ارسال اطالاعات Submit شدست ! حالا تو میخوام اون 299 دیگه لود نشه ؟ درست متوجه شدم ؟
     
    نوشته شده توسط hidensoft در ‏16 مارس 2008
  6. amirds

    amirds New Member

    ارسال‌ها:
    28
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    1
    منظورم این بود که توی اون فرمت یه اینپوت مثل این :
    HTML:
    <input type="hidden" name="option" value="my_function" />
    بعد صفحه post.php باید مقدار هایی که پست شده رو دریافت کنی ... یکی از این دریافتی های شما همون مقدار option که بر اساس اون می تونی فانکشن مورد نظرت رو صدا کنی ....
    به این ترتیب با استفاده از خود فرم و بدون تغییر در جاهای دیگه فانکشن مربوط به هر فرم رو صدا می کنی .


    توجه کن وقتی به صورت شی گرایی برنامه بنویسی کل صفحه پی اچ پی شما پروسس نمیشه بلکه فقط قسمتی که شما دستور فرمودید رو میاره و ....
     
    نوشته شده توسط amirds در ‏16 مارس 2008
  7. yakoza

    yakoza Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    742
    تشکر شده:
    381
    امتیاز دستاورد:
    63
    خوب میتونی تو یه صفحه جداگانه اطلاعات فرمت رو بگیری و به اون متدی که می خوای تو کلاست پاس بدی

    حله؟
     
    نوشته شده توسط yakoza در ‏16 مارس 2008
  8. amirepsilon

    amirepsilon Active Member

    ارسال‌ها:
    884
    تشکر شده:
    123
    امتیاز دستاورد:
    43
    ممنون
    حل شد
     
    نوشته شده توسط amirepsilon در ‏16 مارس 2008

به اشتراک بگذارید