نحوه ادیت کردن یه قالب فلش در نرم افزار Adobe flash cs4

++Hadi++

Active Member
اگه در تمپ اصلی دیدین با نوشتن پیغام و زدن دکمه send کار ارسال انجام شد و با باز کردن ایکسمل ها دیدین پیغامتون در اون ذخیره شده بهم بگین.
خوب!!!

ghazal86

Active Member
اگه در تمپ اصلی دیدین با نوشتن پیغام و زدن دکمه send کار ارسال انجام شد و با باز کردن ایکسمل ها دیدین پیغامتون در اون ذخیره شده بهم بگین.
خوب!!!

سلام
من اين كارو روي خود پيج روي سرور انجام دادم ولي متاسفانه هيچي توي اون دو تا فايل ايكس ام الم سيو نشده بود!

++Hadi++

Active Member
پس دیگه نگران خرابی فایلتون نباشین.فایل ویرایش شده شما کاملا درسته.
باید به دنبال راهی باشین تا با کلیک دکمه ،اطلاعات شما در ایکسمل ذخیره شه و برای این کار :
1- لطفا فایل های اضافی کنار فلشتون مثل ایکسمل رو آپ کنین تا ببینمش.
2- در مورد ارتباط ایکسمل و فلش اطلاعات کسب کنین.
3- من زیاد اکشن 2 کار نمی کنم.باید دنبال راحی برا اکشن 2 باشین.
آونگ جان استاد این کار (اکشن 2 و ایکسمل)هستن و می تونین در ارتباط فلش و ایکسمل بهتون کمک کنن.
کافیه در شرایط کلیک دکمه send برنامه ای بنویسین که اطلاعات تک تک جعبه ها رو به ایکسمل و تگ مناسب ذخیره کنه.
کار سختی نیست.
همچنین بالای کادر انجمن ها ، جستجو در تالار رو کلیک کنین و ازتباط ایکسمل و فلش یا پست الکتریکی در فلش رو در انجمن های فلش و مولتی مدیا سرچ کنین تا اطلاعات دقیقی رو کسب کنین.اگه من مقاله ای در این زمینه داشتم بهتون کمک می کنم.
اگه در تمپلیت هام به تمپی خوردم که دستورات اکشن 2 رو در این مورد داشته باشه انشاءلاه سعی می کنم در همین تایپیک اونا رو بزارم.
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا