نحوه ادغام چند فيلم

moshkel

New Member
با سلام به همه دوستان
مي‌خواستم بدونم من چطوري مي‌تونم چند تا فيلم جدا از هم را به صورت پشت سر هم در بياورم در واقع تبديل به يك فيلم بشه :?: در صورت امكان توضيح كمي ر مورد كار با نرم‌افزار مربوطه ارايه كنيد(saghol)

سلام .من يك نرم افزار دارم كه اين كار رو ميكنه فقط بايد ببينم كه كجا گذاشتمش :arrow:

mehrdad55

Member
moshkel گفت:
با سلام به همه دوستان
مي‌خواستم بدونم من چطوري مي‌تونم چند تا فيلم جدا از هم را به صورت پشت سر هم در بياورم در واقع تبديل به يك فيلم بشه :?: در صورت امكان توضيح كمي ر مورد كار با نرم‌افزار مربوطه ارايه كنيد(saghol)
با سلام
نرم افزارهاي زيادي اين كار را ميكنند بستگي به كار شما دارد كه بخواهيد حرفه اي كار كنيد يا نه
نرم افزار Adob Premiere يا WinProducer يا VCD CUTER يا ULEAD VIDEO STUDIO نمونه اي از اين برنامه ها هستند
با تشكر

ACTIVE

Active Member
با سلام
دوست عزيز مهرداد خان لطف كردن و همه اين نرم افزار ها رو گفتن ولي در بين انها راحترين و سريعترين و بي دغدغه ترين نرم افزار VCD Cutter است كه كار با آن راحت و سادس البته اين نرم افزار جلوه ويژه اي ندارد فقط جهت برش و ذخيره چند فايل در يك فايل را مي تواند انجام دهد

با سپاس
:wink:

pasargad-ir

Active Member
VCD Cuter

سلام
من با VCD Cuter كار كردم خيلي آسون و راحته.
برات مي گم
1- فيلم رو وارد برنامه كن و Play رو بزن
2- با شاسي هاي F5 شروع به بريدن فيلم كن و با F6 قطعش كن.
3-بعد روش راست كليك كن و ذخيره اش كن.يا F7 رو بزن
4- چند تا رو با هم ذخيره كن
5-بعد F8 رو بزن
تمام

اين نرم افزار ورژن 4.4 حجمش هم 716 كيلويه.

مرسي

MrMohi

Active Member
به نظر من بهترین و راحتترین نرم افزار در این مورد IFilm Edit هست

--------------------------------------------------------------------------------

bigdance2.gif

sp2_sp

Member
سلام دوست من اگر مي خواهي فقط چند تكه فيلم را به هم بچسپاني برو از
iFilm Edit و يا VCD Cuter در غيره اينصورت بر از Adobe Premiere استفاده كن كه مي توني تغيرات هم در فيلم ايجاد كني اگر از اين Adobe Premiere 6 به پائين استفادهخ كني كه بايد تكف فيلم هاي خود AVI باشند ولي اگر تكه فبلم هاي شما MPAG هست بايد از ورژن 6.5 به بالا استفاده كني
حالا خود داني
----------------------
صلاح مملكت خويش را خسروان دانند
باي

pasargad-ir

Active Member
Re

سلام

نگفتي آخرش چي شد ؟

به نظرت كدوم بهتر بود ؟

واسمون بگو!

مرسي