Fa نحوه اجرای چند برنامه پشت سر هم

با سلام
من می خوام چند برنامه رو یکی پس از دیگری اجرا کنم ولی مشکل اینجاست که وقتی تو کد می نویسم همه برنامه ها هم زمان اجرا می شوند.
من میخوام به ترتیب اجرا بشوند یعنی با بسته شد برنامه اول، برنامه دوم و الا آخر اجرا بشه.

ممنون میشم کمکم کنید:?:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
شما باید تو قسمت Parametrs دستور Run از WAIT استفاده کنید مانند نمونه :
کد:
Run("C:\File1.exe","WAIT")
Run("C:\File2.exe","WAIT")

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون از جوابتون
پس کاربرد hide چی هست.

وقتی به عنوان پارامتر Run اضافه اش می کنید پنجره اصلی برنامه ای که اجرا می کنید رو مخفی می کنه، یعنی
برنامه مورد نظر اجرا میشه، اما پنجره اش دیده نمیشه. برای کاربرد هایی مناسبه که نیازی به نمایش اجرای برنامه
نیست، مثلا موقع اجرا کردن یک دستور DOS با کمک cmd.exe در Command Prompt

یک مشکل

از روش
کد:
Run("C:\File1.exe","WAIT")
Run("C:\File2.exe","WAIT")
...
استفاده میکنم تو کامپیوتر درست درست ولی وقتی رو دی وی دی رایت میکنم ولی نرم افزار اول و دوم با هم باز میشن و بقیه به ترتیب اجرا میشن

مشکل کجاست؟
ممنون میشم کمکم کنید

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
مطمئن هستيد كه پارامتر WAIT رو به درستي استفاده مي‌كنيد؟ DVD خودتون رو با چه سرعتي رايت مي‌كنيد؟ با تابع Pause بين نرم افزار اول و دومتون يك وقفه كوچك ايجاد كنيد و دوباره امتحان كنيد.

یک مشکل

از روش
کد:
run("c:\file1.exe","wait")
run("c:\file2.exe","wait")
...
استفاده میکنم تو کامپیوتر درست درست ولی وقتی رو دی وی دی رایت میکنم ولی نرم افزار اول و دوم با هم باز میشن و بقیه به ترتیب اجرا میشن

مشکل کجاست؟
ممنون میشم کمکم کنید

خواهشن یک راه حل برای این مشکل بدید

loo30fer

دوست عزیز یکجایی از کار شما مشکل داره چون من تست کردم هیچ مشکلی نداشت و فکر کنم فایلهای شما پسوند msi هست که یک فایل با اسم دیگه رو اجرا میکنه و خودش بسته میشه وگرنه چه فایل داخل cd , dvd یا هاردم باشه هیچ فرقی نمیکنه اگه میخواین یک ایمیج رو براتون برای نمونه پیوست کنم و اون رو روی dvd رایت و تست کنید

مگر نه اینکه اگه اشکالی باشه تو کامپیوتر و تو پوشه هم اینجوری می شه؟
من وقتی رایت میکنم به مشکل بر میخورم.

loo30fer

نه فکر نمیکنم
میخواین یک نمونه ایمیج براتون پیوست کنم و اون رو امتحان کنید تا بهتر بشه مشکلتون رو برطرف کرد

مال منم مثل اینه با این تفاوتکه فایلهای بعدی من تو پوشه بود
این رو با چه نرم افزاری iso کردید؟

loo30fer

خوب همین فایل ایمیج رو روی DVD رایت و تست کنید
با برنامه UltraIso

loo30fer

اگه میتونید فایلتون رو پیوست کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا