نحوه اتصال به اينترنت با كانكشن

hipster

New Member
سلام دوستان.ببخشيد من adsl دارم .. ويندوزم ايكس پي هست....كنار ساعت هم عكس دو مانيتور كه يه ضربدر روش هست ، وجود داره
وقتي مودم رو روشن ميكنم خودكار اون دو مانيتوره ضربدرش برداشته ميشه و به اينترنت وصل ميشه ... ميخوام اينطوري نباشه يعني من مودم رو روشن كنم و هر وقت دلم خواست روي يه كانكشن كليك كنم تا به نت وصل شه... البته قبلا اينطوري بود

aa.JPG
همون جايي كه من فلش زدم قبلا دوبار كليك ميكردم ( يا كليك راست ميكردم و Enbled را ميزدم) به نت وصل ميشد..
اما الان خراب شده يعني الان كه به نت وصلم ،‌ميرم رو همون قسمت Disable رو ميزنم اين خطاي زير روميده::

sadas.JPG
الان بايد چيكار كنم كه مثل اينترنت دايال آپ با كانكشن وصل شه؟؟؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان.ببخشيد من adsl دارم .. ويندوزم ايكس پي هست....كنار ساعت هم عكس دو مانيتور كه يه ضربدر روش هست ، وجود داره
وقتي مودم رو روشن ميكنم خودكار اون دو مانيتوره ضربدرش برداشته ميشه و به اينترنت وصل ميشه ... ميخوام اينطوري نباشه يعني من مودم رو روشن كنم و هر وقت دلم خواست روي يه كانكشن كليك كنم تا به نت وصل شه... البته قبلا اينطوري بود

مشاهده پیوست 101640
همون جايي كه من فلش زدم قبلا دوبار كليك ميكردم ( يا كليك راست ميكردم و Enbled را ميزدم) به نت وصل ميشد..
اما الان خراب شده يعني الان كه به نت وصلم ،‌ميرم رو همون قسمت Disable رو ميزنم اين خطاي زير روميده::

مشاهده پیوست 101641
الان بايد چيكار كنم كه مثل اينترنت دايال آپ با كانكشن وصل شه؟؟؟

تنظیمات مودم ADSL شما الان در وضعیت اتصال خودکار ئه، یعنی نام کاربری و رمز عبور ADSL تون در داخلش ثبت شده و نحوه اتصال اش به شبکه هم
احتمالا PPPoE است. اگر این تنظیمات مودم رو عوض نکنید، مودم از لحظه ای که روشن میشه خودش برای اتصال به شبکه اقدام می کنه.
شما وقتی می توانید اتصال مودم به شبکه از طریق اجرای دستی یک Connection رو فعال کنید که اول اتصال خودکار مودم رو به حالت دستی تغییر دهید.
اگر از نحوه تنظیم کردن مودم تون اطلاعی ندارید بهتره شخصا تنظیماتش رو دستکاری نکنید، اما به هر حال برای دسترسی به تنظیمات مودم،
معمولا در مرورگر اینترنتی آدرس IP مودم رو تایپ می کنند که بصورت پیشفرض 192.168.1.1 است و بصورت پیشفرض نام کاربری اش admin
و رمز عبورش هم admin است.

hipster

New Member
خب من تا چند روز پيش اول مودم رو روشن ميكردم بعد ميرفتم همون Local Area Connection رو كه ميزدم به اينترنت وصل ميشد..(يعني حالت دستي بود)
اما جديدا كه مودم رو روشن ميكنم خودكار اون ضربدري كه روي آيكون Local Area Connection كنار ساعت هست برداشته ميشه و به اينترنت وصل ميشه و هر چي هم كه ميري و روي آيكن Local Area Connection كليك راست ميكني و Disable رو ميزني همون خطايي كه عكسشو گذاشتم ميده...
خب الان راه حلي كه بخوام به همون روز اول( با زدن Local Area Connection بره تو نت) چيه؟؟؟
يعني حتي اگه مودم رو هم روشن كنم به نت وصل نشه مگه روي Local Area Connection كليك كنم

در این جا با آموزش ساخت کانکشن ADSL در ویندوز XP به صورت تصویری در خدمت شما خواهیم بود. در ابتدا باید وارد Control Panel ویندوز XP شوید.
برای این کار بر روی منوی Start کلیک کنید و Control Panel را انتخاب نمایید.

حالا از پنل سمت چپ پنجره باز شده، نوع نمایش کنترل پنل را بر روی Classic View قرار داده و سپس از برنامه های نمایش داده شده بر روی گزینه Network Connections دبل کلیک کنید.

نکته: نوع نمایش کنترل پنل، شامل ۲ حالت Category View و Classic View میباشد. تصویر زیر تفاوت بین ۲ حالت گفته شده را نمایش میدهد.

اکنون از ستون سمت چپ پنجره باز شده، بر روی گزینه Create a new connection کلیک کنید.

حال پنجره New Connection Wizard باز خواهد شد. برای رفتن به مرحله بعد بر روی گزینه Next کلیک کنید.

سپس اولین گزینه یعنی Connect to the Internet را انتخاب کرده و بر روی Next کلیک کنید.

اکنون گزینه Set up my connection manually را انتخاب کرده و بر روی Next کلیک کنید

حالا گزینه دوم یعنی Connect using a broadband connection that requires a user name and password را انتخاب کرده و بر روی Next کلیک کنید

در این مرحله نامی را به دلخواه برای کانکشن ADSL خود در کادر ISP Name وارد نموده و بر روی Next کلیک کنید.

در این مرحله باید نام کاربری و رمز عبور خود را که از سرویس دهنده ADSL خود دریافت نموده اید وارد کنید.
برای این کار در کادر کناری گزینه User name نام کاربری و در کادر کناری گزینه Password رمز عبور و در کادر Confirm Password رمز عبور خود را مجددا وارد کرده و در آخر بر روی گزینه Next کلیک کنید.

تا این مرحله شما با موفقیت توانسته اید کانکشن اینترنت ADSL خود را در ویندوز XP ایجاد کنید، برای ایجاد آیکون میانبر کانکشن ساخته شده در Desktop ، بر روی چک باکس گزینه Add a shortcut to this connection to my desktop کلیک کرده و در نهایت بر روی Finish کلیک نمایید.

حالا از این پس برای اتصال به اینترنت کافیست از Desktop ویندوز بر روی آیکون کانکشن خود دوبار کلیک کرده و پس از باز شدن کانکشن، اطلاعاتی که در قسمت ساخت کانکشن وارد کرده بودید را در کانکشن وارد نموده و برای اتصال به اینترنت گزینه Connect را انتخاب کنید.
نکته: بعد از باز کردن کانکشن چانچه چک باکس گزینه Save this user name and password for the following users را انتخاب و فعال کنید، نام کاربری و رمز عبور وارد شده ذخیره میگردد و دفعات بعدی که قصد اتصال به اینترنت را دارید کافیست مستقیما بر روی گزینه Connect کلیک کرده تا اتصال بر قرار شود.

جدیدترین ارسال ها

بالا