نتیجه بد

makhmal3d

New Member
سلام خدمت دوستان من چند سالی با این سایت آشنا شدم و مطالبش را دنبال می کنم علاوه بر آن کلی کتاب و جزوه در رابطه با مکس و وی ری خوندم و کلاس هم رفتم در واقع بعضی چیزها رو بلدم که همکارانم اونارو بلد نبودن ولی با نمامی این چیزها نتیجه کارم در حد یک مبتدی است و هیچ وقت نمی تونم یه رندر خوب و قابل قبول برای مدیرم بگیرم واقعا نمی دونم اشکال کارم چیه خصوصا تو رندر خارجی روز گرفتن که افتضاحم :sad:در ضمن این مشکل من برای یک کارخاص نیست حتی وقتی پارامتر ها رو مطابق یک فایل که رندرش خوب شده می گذارم بازم اون نتیجه رو نمی گیرم کسی می تونه کمکم :cry:

makhmal3d

New Member
به بخشید دیر شد نمی تونستم آپلود کنم
مشکل اصلی اینکه تصویر می سوزه نورم کم کنم تاریکه و دیگه اینکه اصلا شیشه رو نمیتونم درست دربیارم حتی اگه تمام پارامترهاشو از یک نمونه خوب کپی کنم

پیوست ها

• 18.jpg
    18.jpg
    500.9 کیلوبایت · بازدیدها: 65
  • r023.jpg
    r023.jpg
    385.3 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • 5.jpg
    5.jpg
    421.3 کیلوبایت · بازدیدها: 40
دوست عزیز اینو با vray رندر گرفتی؟ vray نتیجش خیلی واقعی تره . احتمالا از vray استفاده نکردی

davood_471

New Member
سلام
برای اینکه شیشه هات واقعی بشه باید توی تنظیمات نور محیطی گزینه رفلکشن و رفرکشن رو تیک بزنی و رنگ اونا تبدیل به رنگ ور محیطی کنی. مثل عکس .فکر کنم خیلی رو کارت اثر بذاره
متریالات رو تصحیح کن چون واقعی نیستن. بامپ بزار رفلکت بده ببین متریال های آرک شیدر چه جوری ساخته میشن از روی اونا متریال خودت رو بساز.
اگه میخوای ببینی که سایه هات تا چقدر درستن از یه نمونه کار شده استفاده کن مقدار روشنایی وسایه ها تو رو به روشنایی و سایه اون عکس نزدیکتر کن :cool:

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    313.8 کیلوبایت · بازدیدها: 33

makhmal3d

New Member
سلام
برای اینکه شیشه هات واقعی بشه باید توی تنظیمات نور محیطی گزینه رفلکشن و رفرکشن رو تیک بزنی و رنگ اونا تبدیل به رنگ ور محیطی کنی. مثل عکس .فکر کنم خیلی رو کارت اثر بذاره
متریالات رو تصحیح کن چون واقعی نیستن. بامپ بزار رفلکت بده ببین متریال های آرک شیدر چه جوری ساخته میشن از روی اونا متریال خودت رو بساز.
اگه میخوای ببینی که سایه هات تا چقدر درستن از یه نمونه کار شده استفاده کن مقدار روشنایی وسایه ها تو رو به روشنایی و سایه اون عکس نزدیکتر کن :cool:
این کارو قبلا کردم حتی از متریال های ارک شیدر هم استفاده کردم و مستقیم داخل فایلم آوردم یا از متریال های دوستانم که تو فایل های دیگه با همین تکسچر کار کردن ولی وقتی وارد فایل من میشه نتیجه عوض می شه اون ها هم همین عکس هارو دارن مثلا این عکس بالا تراورتن حاجی آباد تو ابعاد 30*60 ولی خیلی کوچیک و که کیفیت شده دوستامم چک کردن همه چی رو ولی نمی دونن چرا این جوری میشه معمولا باید فایلمو توی یکی از فایل های اونا ایمپورت کنم تازه بازم نتیجه بالا رو میگیرم:cry:
می شه کسی از دوستان که وارده یک بار یک رندر خارجی از همین کارو بگیره تا من متوجه بشم دقیقا چی کار باید بکنم:rose:

K.D.G

Member
آقا به نظر من شما هیچی یاد نگرفتی از رندر .....

باس عمیق تر این مباحثو یاد بگیری

من خودم با منتال کار میکنم پیشنهاد میکنم اول با اون شروع کنی!

max vray

کاربر VIP
سلام دوست عزیز
کار ها خیلی هم بد نیست و حتی نکات مثبتی هم توشون هست اما یک کار خوب وابسته به خیلی از پارامتر هاست.
1.متریال هات همه ضعیف هستند
2.شدت نورت زیاده باید کمی کنترل شده تر عمل کنی
3.اصول تنظیمات باید یاد بگیری فایل اماده راه حلت نیست
پیش نهاد میدم یا فایلت بزار یا از تنظیمات و نورت عکس بده ببینیم مشکل چیه.

makhmal3d

New Member
یعنی واقعا نمیدونی مشکل از کجاست!

نیازی به زدن پست طعنه آمیز نیست من میدونم ضعف های کا چیه ولی نمی دونم چرا با چیزایی که میدونم برطرف نمیشه اگه پست رو درست خونده بودین متوجه می شدین که بقیه هم که روی فایل های من کارمیکنند هم نمیتونن خیلی نتیجه بهتر بگیرن!

ahoorass

Member
سلام مخمل جان . :rose:

شما با دوربين خود وي ري vray physical camera رندر گرفتي يا نه .؟ :)

من حدث ميزنم مشكل از انتخاب و تنظيمات دوربين . چون وقتي كه با وي ري كار ميكني براي گرفتن بهترين نتيجه حتما بايد از دوربين وي ري استفاده كني . :)

davood_471

New Member
این کارو قبلا کردم حتی از متریال های ارک شیدر هم استفاده کردم و مستقیم داخل فایلم آوردم یا از متریال های دوستانم که تو فایل های دیگه با همین تکسچر کار کردن ولی وقتی وارد فایل من میشه نتیجه عوض می شه اون ها هم همین عکس هارو دارن مثلا این عکس بالا تراورتن حاجی آباد تو ابعاد 30*60 ولی خیلی کوچیک و که کیفیت شده دوستامم چک کردن همه چی رو ولی نمی دونن چرا این جوری میشه معمولا باید فایلمو توی یکی از فایل های اونا ایمپورت کنم تازه بازم نتیجه بالا رو میگیرم:cry:
می شه کسی از دوستان که وارده یک بار یک رندر خارجی از همین کارو بگیره تا من متوجه بشم دقیقا چی کار باید بکنم:rose:
جگرم کاش فایلتو بزاری توی سایت (بدون آبجکت که سریع دانلود شه).تا تنظیمات شو ببینیم. البته من زیاد وارد نیستم ولی شاید بچه ها کمکت کنن:cool:

makhmal3d

New Member
بچه ها من اینجا (محل کارم)سعی میکنم مکس رو نصب کنم که از کارم عکس بگیرم ولی تو مرحله اکتیو خطای0015 رو می ده میگه اشتباهه فکر کنم چون به نت وصل بودم اینجوری شده سی دی هارم عوض کردم نشد :-?

mhmmd_gh

Member
بچه ها من اینجا (محل کارم)سعی میکنم مکس رو نصب کنم که از کارم عکس بگیرم ولی تو مرحله اکتیو خطای0015 رو می ده میگه اشتباهه فکر کنم چون به نت وصل بودم اینجوری شده سی دی هارم عوض کردم نشد :-?

سلام

ببین گزینه پچ رو داخل کیگن زدی؟........ بعد از او اکتیو کن.....:oops:

mamali132002

Active Member
دوست من چند تا نکته میگم شاید بتونه کمک بکنه.
برای هر قسمتی از کارت که می خوای بسازی تعدادی عکس refrence جمع کن و نگاه کن. برای مثال وقتی چمن کارت خوب نمیشه فقط تمرکزت رو بزار روی اون . عکس ها رو نگاه کن و ببین که کجای کارت ایراد داره و درستش کن. اگر تک تک object ها به خودی خود خوب باشن در نهایت کار هم خوب میشه. اگر چمن خوب باشه ولی عکس آسمون که گذاشتی بد باشه خود به خود کار رو خراب میکنه. سعی کن قبل از اینکه روی بستن یک صحنه مسلط بشی اول درمقیاس کوچتر در یک فایل دیگه شروع به تمرین کنی . این کار کمک میکنه که وقتی روی صحنه های بزرگ تر exterior کار میکنی دست پاچه نشی.
اعتماد به نفست رو هم از دست نده، از سوال پرسیدن خجالت نکش ، اگر هم کسی بهت تعنه میزنه شخصیت خودش رو نشون میده.

madmaster_3d

Well-Known Member
مملی حال کردم. یک سری آموزش معماری تو این سایت هم هست ببین کدومش به کارت میاد archdownload.com

makhmal3d

New Member
سلام

ببین گزینه پچ رو داخل کیگن زدی؟........ بعد از او اکتیو کن.....:oops:
نکته همین جاست وقتیpatch رو می زنمن خطا میده میگه مسیر اشتباهه از روی نوار آموزشیش مرحله به مرحله رفتم ولی کار نمیکنه فکر کنم چون به اینترنت وصل بودم این جوری شده مشکل اینه که نمیتونم به ویندوزمم دست بزنم

khoushechin

Well-Known Member
دوستان من از همه شما عذر خواهي ميكنم من نميخواستم طعنه بزنم يا كسي رو ناراحت كنم!

فقط يه اشتاه تايپي ساده!
يعني واقعا نميدونيد مشكل كار از كجاست!

همين فقط تايپ نشدن يه حرف "د" همين !
به خاطر اين من يه 10 روزي بن شدم!
بازم اط همه شما دوستان عذر خواهي ميكنم.:rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا