نبود خلاقیت

kashef3d

New Member
سلام دوستان عزیز

من بتازگی یاد گرفتن گرافیک رایانه رو شروع کردم و قراره در شرکت تبلیغاتی یکی از آشنایان مشغول بکار بشم...
اما مشکل و نگرانی که دارم این است که نمی دونم چجوری باید اثری که توش خلاقیت باشه ایجاد کنم... یعنی ابزارها رو خوب بلدم اما ایده ای خلاقانه به ذهنم خطور نمی کنه...:sad:
میشه لطفا راهنماییم کنیم که چکار باید بکنم...آیا منابعی خاصی برای این کار است؟؟...:-?
ممنون میشم دوستان:rose:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوست عزیز برای خلاقیت که فکر نمیکنم منبعی باشه خلاقیتت رو باید خودت ایجاد کنی منم اولی که شروع کردم اینجوری بودم ولی بعد ها به دستم اومد که چه چیزی عامه پسند تره اول که من طراحی میکردم چیز جالبی به دست نمیومد چون ثباتی به دست نمیومد و هرچیز جالبی که بود استفاده میکردم اما بعد ها هرکاری که میخواستم بزنم اول تو ذهنم یه مدل در نظر میگرفتم و هر چیز دیگه که غیر از اون مدل بود استفاده نمیکردم وسعی میکردم اول تصور اولیه رو زنده کنم و بعد روش مانور بدم
با ارزوی موفقیت:oops:

hamid

Well-Known Member
این چیزی میگم تجربه خودم هست البته من اینجوری هستم و نمیدونم رو همه جواب میده یا نه
من یه کاری بخوام بزنم اول یه سرچی میزنم نمونه کار میبنم بعد او نمونه کاری که خوشم اومد شروع میکنم مثل همون زدن کپی میکنم
همینجور که میزنم طرح رو خود به خود ایده میاد تو ذهنم وقتی کار رو تمون کردم و مقایسه میکنم میبینم اصلانم شبیه اون کار نیست 180 دجه با اونم فرق داره تو موقع طراجی خودش میاد فقط شما باید شروع کنی
البته من اینجوری هستم

MohammadGh

Well-Known Member
سلام
حميد جان درست گفتن ، منم دقيقا همين كار رو انجام ميدم

موفق باشيــــ

kashef3d

New Member
از همه دوستان ممنون...:rose:
فقط اینکه یه سوال برام پیش اومده که اگه بخوام یه طرح برای تبلیغ یک کالا (مثلا یک ماده شوینده...) بزنم، طرح خلاقانه ی هم در این زمینه وجود داره که ازش کمک بگیرم...؟:-?

mahyare

Member
از همه دوستان ممنون...:rose:
فقط اینکه یه سوال برام پیش اومده که اگه بخوام یه طرح برای تبلیغ یک کالا (مثلا یک ماده شوینده...) بزنم، طرح خلاقانه ی هم در این زمینه وجود داره که ازش کمک بگیرم...؟:-?

با سلام

من با حرف hamid عزیز موافقم شما یه کاریو شروع کن و طرح ها خودشون میان سراغت این حرکت برای منم اتفاق افتاده مثلا یه بار اسم خودمو نوشتم و خواستم روش یه کارایی انجام بدم و به ذهنم اومد با pen tool یه خط روی یک شکل بکشم اما صاف نباشه و انگار دور اسمم پیچیده باشه و وقتی کشیدم و رنگش کردم خوشم اومد یه ایده دیگه اومد سراغم که ای خط های رنگیو بیشتر کنم بعد دیدم بد نمیشه بکگراندمم یه رنگ دیگه ای داشته باشه بعد گفتم قشنگتره اون خطهایی که کشیده شده اند از پشت بعضی از حروف هم رد بشه انگار اون نوار از پشت و جلوی نوشته میگزره و وقتی طرح اخر را دیدم یه طرح دیگه ای شده بود به نظرم و خودم خوشم اومد

این هم همون عکس هست دقت کن که اولش فقط میخواستم اون خط نیلی باشه و بیس ولی بعد شد این

attachment.php

شما هم شروع به طراحی بکن و میبینی که طرح ها میاد تو ذهنت حالا یا زود یا دیر

و همینطور میتونید با دیدن عکسا یا اموزشها نکانتی یا طرح هاییو ببینید بتونید از اون استفاده کنید

موفق باشید

پیوست ها

• Untitled-1111.jpg
    Untitled-1111.jpg
    132.5 کیلوبایت · بازدیدها: 70
آخرین ویرایش:

Yunes.grapix

Well-Known Member
من هم با کارای ییهویی موافقم
اما خودم کاغذ و مداد رو برای به دست آوردن ایده ترجیح می دم
اینقدر خط خطی می کنم تا نتیجه ای نمی گیرم
و بعد میرم سراغ همون فتوشاپ خودمون

kashef3d

New Member
ممنون از همگی دوستان...:rose:
من با حرف همه دوستان موافقم که باید ابتدا طرح رو روی کاغذ زد سپس آن را در فتوشاپ اجرا کرد، اما مسئله ی که است این هست که باید ذهنی باز داشت که تونست طرح بزنی و بنظرم اینقد باید نمونه کار ببینم که ذهنم تو زمینه فعال شه...
من اینارو از گفته های دوستان برداشت کردم...
درست برداشت کردم؟ با این روش، بالاخره یه روزی میشه که ما هم مثه شما اساتید خلاقانه طرح بزنیم...؟:sad:

baroon3

Member
نه می دونید موضوع چیه...
بنظر من دیدن نمونه کار فایده ی که داره این است که با طرح های رایج آشنا می کند...
بطور مثال برای زدن یه طرح برای لوازم آرایشی باید چند تا نمونه کار تو این زمینه دیده باشم که بدونم عرف استفاده از چه فونت و چه تصاویری است...درسته ؟:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا