نبودن بخش save preset برای هر افکت در افتر افکت cs5 ؟

massomeh1

Member
سلام من یک سوال دارم چرا در افترافکت سی اس 5 بخش preset افتکتها حذف شده منظورم اینه که در افتر سی اس 4 اکثر افکتها در ابتدایی ترین بخش خود گزینه انیمیشن پریست دارند اما در سی اس 5 این امکان خوب حذف شده علتش چیه ؟

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
نه حذف نشده،احتمالا نسخه ای که شما نصب کردی ناقص بوده
برو تو محل نصب after effects نگاه کن ببین پوشه ی preset هست؟اگه بود میتونی از منوی animation هم بازشون کنی

آخرین ویرایش:

unknown_i3oy

Well-Known Member
نرم افزار شما به درستی کرک و فعال نشده ... از کیجن جدید استفاده کنید

massomeh1

Member
سلام پوشه پریست با محتویاتش نصب هست در پنل افکت & پریست هم بخش انیمیشن پریست هست اما وقتی یک افکت مثلا پارتیکولار یا افکتهای دیگر را به پروژه اعمال می کنم در پنجره ویرایش افکت بخش انیمیشن پریست نیست انگار حذف شده و جاش عوض شده و فقط در پنل سمت راست که گفتم وجود دارد . نمی دونم متوجه منظورم شدید یا نه ؟ پریستها هستند اما مثل افتر سی اس 4 تو بخش ادیت افکت همانجایی که نوشته reset این بخش نیست علتش چیه ؟ میشه اضافه کنم یا نه؟ درصورتیکه در افتر سی اس 4 بود

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
یعنی شما پریست رو به لایه اعمال میکنین ولی تنظیماتش تو قسمت effects control نمیاد؟

massomeh1

Member
یعنی شما پریست رو به لایه اعمال میکنین ولی تنظیماتش تو قسمت effects control نمیاد؟
نه مشکلی نیست تنظیمات میاد اما من مشکلم چیز دیگه ایی ببینید فرض کنیم ما مثلا افکت پارتیکولار را به یک سولاید اعمال می کنیم خب حالا مگه در افتر سی اس 4 در پنجره افکت کنترل در بالا قبل از تنظیمات اصلی افکت بخش پریست نیست که می تونیم یک پریست آماده را از همانجا استفاده کنیم اما این گزینه در افتر سی اس 5 نیست و برای دسترسی به پریستهای آماده باید حتما از پنل افکتها یا از منوی انیمیشن و brows preset وارد شد حالا منظورم را متوجه شدید یا نه ؟

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
توی ورژن های جدید پلاگین ها برداشته شده ولی از همون پنجره خود افتر میتونید اقدام کنید البته فقط محصولات تراپ کد این کار کرده

جدیدترین ارسال ها

بالا