نایز به فهمیدن الگوریتم خرید آنلاین

felix

Member
سلام میخواستم بدونم برای اینک ه آنلاین خرید کنیم لازمه که چه الگوریتمی رو رعایت کنیم
مثلا در سمت خودمون اطلاعات رو از کاربر میگیریم و به پروتال مثلا بانک ایکس میدیم حالا در اونجا چه اتفاقی میفته و چه اطلاعاتی رو به ما برمیگردونه رو لازم دارم من با تشکر پیشاپیش :rose::rose::rose::rose::rose::rose:

felix

Member
من منظورتون رو نگرفتم :دی
منظورت کار با بانکش هست ؟

سلام مسعود جان ممنون از توجه ت منظورم الگوریتم کلیش بود مثلا ما اطلاعات رو میفرستیم بانک اطلاعات رو میگیره از حساب طرف کم میکنه بعد به ما میگه که پرداخت انجام شد این مراحل چطوری انجام میشه:rose:

Masoud1365

مدیر انجمن
کلا تراکنش ها به این شکل هست ( کلی )
مراحل خرید که بستگی به خودتون داره من از اول بانک توضیح میدم !
1- شما یه سری اطلاعات به بانک میفرستید مثلا یوزر و پسوردی که بانک به شما داده و اینا بعدش با استفاده بانک یه کدی به شما میده ( یعنی اینجا بانک ip شما و یوزر و پسورد رو وریفایی میکنه ) شما با استفاده از یک فرم ساده قیمت و اون کد رو به یه آدرسی که بانک به شما میده POST میکنید !
2- بانک تراکنش ها رو انجام میده و یک کد به شما بر میگردونه که حالا یا موفق بوده یا ارور داده که باز توی داکیومنت بانک همه کدها و پیغامها رو براتون گذاشته !
3- کدی که از بانک بر میگرده ( در صورت موفقیت در پرداخت ) رو شما باید وریفایی کنی حالا بسته به این که از کدوم بانک بگیری میگن بعد از پرداخت موفق باید فلان متد رو به بانک بفرستید که تائید نهایی بشه !
البته اینا که گفتم کلی بود برای بانکهای مختلف ممکنه یکمی تغییر کنه !
موفق باشید :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا