ناوارد در طراحی بیلبورد؟

fire1360

Member
ناوارد در طراحی بیلبورد؟
من یک بیلبورد 20 در 3 متر میخوام طراحی کنم یکی بهم بگه عکسی که میخوام تو زمینه بذارم چند در چند پیکسل باشه و dpi چند باشه ؟.اگه کسی سایتی برای اینجور عکسا داره بهم بگه لطفا کارم خیلی گیره ...

Yunes.grapix

Well-Known Member
این مهم نیست که عکس شما چند پیکسل باشه
اول باید ببینی این کار که چاپ آوت دور می شه می خواد تو کدوم چاپخونه انجام بشه و باید از بیس که کار رو می خوای شروع کنی Resolution رو چند پیکسل بر اینچ بذاری ، اونوقت بگردی دنبال عکس دلخواه،‌ در مورد عکس هم چون خودم تو کار آوت دور هستم ، آرشیو کاملی از عکس های با کیفیت بالا دارم ،‌خواستی پیام بده برات ایمیل کنم
مشکلی هم داشتی تو طراحی پیام بده ، اگه از دستم بر اومد کمکت کنم
[email protected]

آخرین ویرایش:

Amin.Z

New Member
براي كارهاي Large Format معمولا 72dpi قرار ميدن، عكستونم بايد از كيفيت بالايي برخوردار باشه براي اينكه از كيفيتش مطمئن بشي بعد از اين كه عكستو توي كار قرار دادي Print Size رو ببين چجوريه نبايد پيكسلها به هم بريزه.
براي گرفتن عكسهاي با كيفيت هم ميتوني توي گوگل قسمت سرچ عكسها سايز عكستو Large بذاري تا عكسهاي با كيفيت برات بياره، يه سايت ديگه ايراني هستش كه عكسهاي خوبي براي Large Format داره، فك كنم به دردت بخوره: .: ویرایش ، سعید :.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Yunes.grapix

Well-Known Member
yunes.grapix
دوست من بخوام آرشيوتو خريداري كنم بايد چيكار كنم؟

دوست عزیز من خودم این مجموعه رو از بازار خریداری کردم ، البته به صورت جدا گانه ، هر جا هر مجموعه ای دیدم به آرشیوم اضافه کردم ... چیز خاصی نیست ، فقط در طول زمان و به صورت پراکنده جمع آوری شده ،‌خیلی راحت می تونید این رو از بازار تهیه کنید . به علاوه عکس هایی که در طول چند سال اخیر عکاسی کردم و از اینترنت دانلود کردم ، به آرشیوم اضافه کردم

جدیدترین ارسال ها

بالا