نام کاربر بعد از آدرس سایت

amird

خبرگان انجمن فلش
متشکر حالا شد :rose: خیلی لطف کردی .
مشکل این بود که من فایل رو با فرمت Txt ذخیره می کردم .
ممنون داود جان ایشالا یه روزی بتونم جبران کنم .
موفق باشی

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام مجدد
بچه ها به یه مشکل کوچیک خوردم توی همین کار : من الان با اون صفحه ای که مشخصات کاربر رو نشون می داد دیگه مشکلی ندارم . اما الان دیگه بقیه صفحه های سایتم کار نمی کنن . یه چیزهایی باید توی فایل .htaccess نوشته بشه که من نمی دونم چی هستن:-?
توی اینترنت هم با این htacces generaor ها یه چیزایی ساختم ولی بازم نشد . خواهشند کمک کنید که چی کار کنم که مشکلم با این .htaccess حل بشه
ممنون

D.A.V.O.O.D

Member
سلام مجدد
بچه ها به یه مشکل کوچیک خوردم توی همین کار : من الان با اون صفحه ای که مشخصات کاربر رو نشون می داد دیگه مشکلی ندارم . اما الان دیگه بقیه صفحه های سایتم کار نمی کنن . یه چیزهایی باید توی فایل .htaccess نوشته بشه که من نمی دونم چی هستن:-?
توی اینترنت هم با این htacces generaor ها یه چیزایی ساختم ولی بازم نشد . خواهشند کمک کنید که چی کار کنم که مشکلم با این .htaccess حل بشه
ممنون

سلام ، متوجه مشکلت نشدم ، بیشتر توضیح میدی ؟

amird

خبرگان انجمن فلش
آقا این فایل .htaccess ی که به من دادی وقتی توی root ساتیم هست فقط همون صفحه show_user درست نمایش داده می شه . بقیه صفحه های سایتم سفید نشون داده میشن!!
چیکارش کنم تا درست شه ؟!
ممنون

D.A.V.O.O.D

Member
آقا این فایل .htaccess ی که به من دادی وقتی توی root ساتیم هست فقط همون صفحه show_user درست نمایش داده می شه . بقیه صفحه های سایتم سفید نشون داده میشن!!
چیکارش کنم تا درست شه ؟!
ممنون

اها ! حالا متوجه شدم ! وقتی این کد را توی htaccess می گذاری ، تمام فلدر های سایتت هم شامل همین شرط می شن ! درستش همینه ! کاریشم نمیشه کرد ! مگر یک کاری کنی ، مثلا اگر توی سایتت فلدری به اسم panel وجود داره باید این کد را توی htaccess بگذاری :
کد:
RewriteRule ^panel/?$ panel/index.php [QSA,NC,L]

این کد ، زمانی که بخوای وارد فلدر panel بشی ، هدایتت می کنه به panel/index.php

جدیدترین ارسال ها

بالا