نام عكس:هواي سبز!

black-die

Active Member
اقا مهرداد من يكم بيغم
اگه زحمتي نيست متاديتا رو توضيح بده :roll:
اون تاپيك هم كه قفل كردي من باز كرده بودم كه نظر بقيه رو در باره عكسي كه گرفتم بدونم ولي به خاطر بحث خودتون قفلش كردين :wink: ( حالا اين يكي رو قفل نكني! :roll: )
در ضمن خودمم زياد از جمله دوميه چيزي نفهميدم :oops:

سلام

:1:آقايون(آسان)قفل شد چيه دموكراسي يادتون رفته؟!

:2:در مورد متديتا هم دوست عزيز متاديتا اطلاعاتي كه هر دوربين ديجيتالي آنرا وارد كامپوتر ميكند.

:3:براي دستيابي به متاديتا ميتوني بري تو قسمت Propertis عكست بعد Tab Summary رو انتخاب كن بعد Button Advance رو بزن.مي توني ليستي از اطلاعاتي كه در عكسها را مشاهده كني.

:4:همه ي عكسها متديتا ندارند.شما بعد از كم كردن حجم عكس يا يك سري واكنشهاي ديگري تو عكس متاديتا را پاك ميكنيد.برخي از عكاسهاي حرفه اي متاديتا را پاك ميكنند تا از روششان نشه استفاده كرد ولي عكاساي Open Source مثل ما (چاكرتيم) اين كارو نميكنند (بازم چاكريم:) )

موفق باشيد

H-assan

Well-Known Member
من اين جمله اول تو رو نمي فهمم اسان قفل شوده توضيح بده مهرداد

black-die

Active Member
اقا دمكراسي يعني اينكه من بيام اينجا بگم براي چي تاپيكي كه باز كردم براي نظر دادن شما به خاطر تعارف بستينش :lol:
اين تعريف دمكراسي.

اسان جان من كه بيخيال شدم :roll:
<<<<<<<‌ويرايش شد >>>>>>> :roll:

سلام

:1:آسان جان جمله ي اولم نوشتم آقايون داخل پرانتز شما دليلش اين بود كه خطابم شماييد.

:2:بلك جان تاپيك شما 1هفته از باز شدنش ميگذشت و نظرها هم داده شده بود و تبديل به مكاني براي تعارف شده بود در ضمن يك نكته اي هم هست كه بهت PM ميدم. :wink:

:3:در ضمن جاي جمله ي آخر در اينجا نبود ويرايشش كن :idea:

:4:موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا