نام عكس:لانه ي كبوتر

H-assan

Well-Known Member
داغه داغه 3 دقيقه قبل از فرستادن گرفته ام نسوزي
اسم اين پرند يا كريمه اين پرنده از 1 متري ازش عكس گرفته ام اصلان تكون نخورد

sambol

Active Member
حتما اون موقع يا كريم پريده چوت اصلا يا كريم نيستش
:)

saman_sweden

Active Member
جالب بود آسان جان باور كنيد من چشمم كور شد پرنده اي پيدا نكردم

راستي در ايران پرنده ها از 10 متري انسان فرار مي كنند حالا علت جيه ما اينجا يه تكه پنير يا نون بدست مي گيريم بعد گنجشكه ميايد با نوكش مي گيره و ميره ازآدم هم فرار نمي كنه يا تو پارك نشستي مرعابي از هوا پرواز كنان ميايد رو زانوت ميشينه كه بهش نون با بيسكويت بدي

H-assan

Well-Known Member
خيلي جالبه ولي ديگه توي ايران اين طوري ديگه نيست ديروز يك گنجيشك اومد توي تراس آپرتمان ما / من رفتم بيرون ولي نپريد وسر جاش موند

سلام

:1:آسان جان پيشنهاد ميكنم به هيچ وجه از Digital Zoom استفاده نكني چون ميبيني كه...

:2:آقاي سامان بحث جالبيه من هميشه تو ماهواره از اين صحنه ها ميبينم و برام خيلي سوال ميشه!چند وقت پيش رفتم تو برش ديدم بچه 2 ساله كه تازه راه رفتن ياد گرفته سعي بر اذيت و آزار كبوتر داره.كه اين مساله در ساير كشورها برعكس است چرا كه من اين موضوع را با دخترخالم در سويد در ميان گذاشتم چندتا فيلم برام فرستاد.خيلي جالب بودن.

اونجا از بچگي به بچه ياد ميدن نظم طبيعت چيزي نيست كه برهم زدنش لذتي داشته باشه(ميفهمانند كه نداره)

من از زواياي ديگري هم به قضيه نگاه كردم حتي با يكي از استادهام كه روانشناس هم هست اين موضوع را در ميان گذاشتم كه جواب او هم نزديك مطلبي بود كه عرض كردم.

اميدوارم مفيدواقع شده باشه

موفق باشيد

NextWorld IT

Active Member
اقا بالاخره این پرنده ياکريمه يا کبوتر :p
اگر باهم فرق ندارند بهم بگيد
اگر هم دارن باز هم بگيد :arrow:

راستش منم نميدونم كريم چيه يا كريم چيه اصل فارسي زبونيش كبوتره نه كفتر يا اينكه يا كريم يا...

NextWorld IT

Active Member
اخه اسان جان گفته این عکس يا کريم هست امّا موضوع ارسالی نوشته لانه کبوتر

H-assan

Well-Known Member
خوب
1) اسم رو من گذاشتم يا كريم موضوع تاپيك مهرداد جان موضوع رو عوض كردن
2) اين پرنده يا كريم هست
3) فرق يا كريم با كبوتر در اين هاست:
يا كريم: نوك بلند تر از كبوتر /تو پور و كوچكتر نسبت به كبوتر

در ضما كبوتر هست توي فارسي معيار و توي فارسي جوادي هم كفتره

جدیدترین ارسال ها