نام عكس : دختري در مزرعه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iRWEBDES

Active Member
ولي عجب تاپيكيه ها ...
ولي خداييش اگه به جا دختره ؛ پسر بود هم شما فكر ميكنيد 3 صفحه ميشد؟ :دي

H-assan

Well-Known Member
خدايش غير ممكن بود

مي دوني به اين مي گن چي استفاده از احساسات جنسي براي سود شخصي يا بقول معروف براي تبليغ ولي استفاده جالبيه در راه خوبيه

spsgorgan

Active Member
عزيزان دل برادر 8O

اينها همه بركات .... هستند ( خودتون هرچي ميخواين بزارين >> اسلام . ايران . آمريكا و... )

H-assan

Well-Known Member
لطفا سياسي نه باشه
هرچي مي گي بگو ولي سياسي اوضاع خراب مي شه توي اين سايت هرجور شخصيتي وجود داره از من كه ... هستم تا مهرداد كه ... هست

(دلم براي اين مهرداد كوهي مي سوزه هميشه توي مثال هاي من مهرداد كوهي هست اش اخه ي تفلي )

saman_sweden

Active Member
assan گفت:
لطفا سياسي نه باشه
هرچي مي گي بگو ولي سياسي اوضاع خراب مي شه توي اين سايت هرجور شخصيتي وجود داره از من كه ... هستم تا مهرداد كه ... هست

(دلم براي اين مهرداد كوهي مي سوزه هميشه توي مثال هاي من مهرداد كوهي هست اش اخه ي تفلي )

آره بخدا جايي كه سرمون درد نمي كنه چرا دستمال ببنديم
سعي كنيم از اين حرفها دور باشيم بلكه دو روز بيشتر باهم اخت كنيم
راست مهرداد اگر براي خواستگاري اين دختره ميري بمن بگو
خان دايي ات ميشم

0037

Member
آره چي شده كه فكر كنيد اگر پسر بود سه صفحه نميشد؟!ولي دو شرط داره 1 . پسره هم خوشكل باشه 2 .روم به تيفال همه مجيد آنلايني ها دختر باشند! :تمبك شخصي

H-assan

Well-Known Member
ببين تبليغات داخلي ايران خيلي بي مزه است مخصوصا يك تبليغ هست مي كنه مربوط به دستمال كاغذي اون يك رو پاك مي كنه دوتا مرد هستن ولي تلبيغ اصلش آلماني هست يكي دختر وديگري سر خلاصد دوستپسرو دختر هستن توي اون دختر مي زنه پسر رو پاك مي كنه كه جالبه بايد ببيني تا منظور من رو بفهمي

اين كار رو مي گن استفاده از احساست در تبليغ و اين هم يكي از اون كار هاست ديگه

iRWEBDES

Active Member
saman_sweden گفت:
assan گفت:
لطفا سياسي نه باشه

خان دايي ات ميشم
به خان دايي ...
ايول كي بريم ؟ :wink: هر چه زودتر بهتر ...
من زن ميخوام ... :lol:

saman_sweden

Active Member
iRWEBDES گفت:
saman_sweden گفت:
assan گفت:
لطفا سياسي نه باشه

خان دايي ات ميشم
به خان دايي ...
ايول كي بريم ؟ :wink: هر چه زودتر بهتر ...
من زن ميخوام ... :lol:

امشب كه نميشه بايد دوتا برنامه فوتبال هست اونا را ببينم
راستي ديدي دانمارك چطوري مقاومت كرد اونم در مقابل يك ابر فوتبال
سويد 5 تا گول زد
در برابر اين كشورها ايران چندتا گول ميزنه(ببخشيد گول ميخوره)

a Truth Seeking

Active Member
داداش iRWEBDES هم انتخابش حرف نداره داداشي دست رو چي گذاشتي به خدا آخر هنر عكاسيه اصل هنر هم تو عكاسي انتخاب سوژه مناسبه ( واي چي گفتم ) حالا مي گم اين طرف ( عروس خانم ) كجايين به سلامتي؟ برادرهاي عزيز خواستگاري مي رين ماهم هستيما ماهم دل دارم به خدا مي آيم سرعقد هم مي آم شايد يه قندي هم دادن ما بساويم هاهاها.

iRWEBDES

Active Member
يه دفع بگو لشگر كشي نه خواستگاري ...
يكي بياد با من بريم اين دختر رو برام بگيريد ...
من زن ميخوام ...

a Truth Seeking

Active Member
راستي اسم عروس خانم رو نپرسيدم به احتمال 100٪ بايد حنا باشه چي؟ چي مي گه؟ من چه قدر زرنگم؟ از كجا فهميدم؟ خوب عزيزجون كاري نداشت حنا دختري در مزرعه يادت اومد؟

saman_sweden

Active Member
a Truth Seeking گفت:
داداش iRWEBDES هم انتخابش حرف نداره داداشي دست رو چي گذاشتي به خدا آخر هنر عكاسيه اصل هنر هم تو عكاسي انتخاب سوژه مناسبه ( واي چي گفتم ) حالا مي گم اين طرف ( عروس خانم ) كجايين به سلامتي؟ برادرهاي عزيز خواستگاري مي رين ماهم هستيما ماهم دل دارم به خدا مي آيم سرعقد هم مي آم شايد يه قندي هم دادن ما بساويم هاهاها.

بشين سرجات پسرم
چشات تو درويشي كن پسرم
اون حنا خانم صاحب داره پسرم

آقا مهرداد غيرت كجاست شما يه چيزي بگيد پسرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا