نام بهترین نرم افزار براس ساخت منوهای فلش و دارای SubMenu

آقا لطفا بهترین نرم افزار جهت ساخت منوهای فلش را به من معرفی فرمائید.
در ضمن حتما قابلیت ایجاد SubMenu هم داشته باشد و از لحاظ کارآیی همانند نرم افزار Sthing DHTML Mneu که برای ایجاد منو در جاوا اسکریپت است باشد.

قربون همتون - سهیل

آخرین ویرایش:

parkanet

Member
این نرم افزار ارسال شکلکتون وقتی نصب میشه دیگه حتی شکلک های خود یا هو را هم نشان نمی ده ......؟

parkanet گفت:
این نرم افزار ارسال شکلکتون وقتی نصب میشه دیگه حتی شکلک های خود یا هو را هم نشان نمی ده ......؟
با سلام
این نرم افزار از ورژن 1 و از یک سال و نیم پیش بر روی سایت ketabekhoob.com بوسیله خود ما عرضه شد... و هزاران نفر این برنامه را دانلود کردن هم اکنون هم که این برنامه بر روی سایت Tablighat.IR عرضه شده شما اولین نفری هستید که همچنین مشکلی را مطرح می فرمائید. خلاصه اشکال کار از جای دیگه است و به برنامه ربطی ندارد.

با تشکر - سهیل

Security9776

Active Member
دوست عزیز ،
به نظر من بهترین برنامه برای این کار همین برنامه Macromedia Flash MX می باشد !!!!

sorry!

Security9776 گفت:
دوست عزیز ،
به نظر من بهترین برنامه برای این کار همین برنامه Macromedia Flash MX می باشد !!!!
آقا دستت درد نكنه من تا حالا اسم اين برنامه به گوشمم حتي نخورده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب شد نرم افزار در مورد Edit عكس نخواستم معرفي كني تا Photoshop را بهم بگي!!

tablighat

Member
برو سرچ مي كن مگو چيست كار !!!!

آقا من نميفهمم اين گوگل رو باسه چي ساختن !!!!
خوب برو سرچ كن پيدا ميكني ديگه !!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
بست بود آقا وحيد!!!

tablighat گفت:
آقا من نميفهمم اين گوگل رو باسه چي ساختن !!!!
خوب برو سرچ كن پيدا ميكني ديگه !!!!!!!!!!!
ببين مرد مؤمن درسته كه گوگل - باسه - سرچ كردنه و شما هم تازه ياد گرفتي سرچ كني و ديدي دنياي بزرگي داره اما دانلود و تست كردن تك تك برنامه هايي كه توي search پيدا ميشن كار ساده اي نيست!!!

بالا