نامگذاری اشیائی که از طریق یک حلقه ایجاد شده

سلام
من از طریق یک حلقه تعداد دلخواه شی که فعلا تکست فیلد می باشد ایجاد کردم. حالا مشکلم اینجاست که چطور میتونم کاری کنیم که هر کدوم یک اسم اختصاصی داشته باشند تا بعدا بتونم مثلا به عنوان دکمه یک سری رویداد در صورت کلیکش ایجاد بشه.
متشکر از اینکه وقت میگذارید و جواب میدین.

flash.developer

Active Member
شما می‌توانید از روش زیر استفاده کنید
PHP:
import flash.text.TextField;
var p_y:uint=0

var myArray:Array=new Array()

for (var i=1;i<10;i++)
{
var myText:TextField=new TextField
    myText.border=true
    myText.height=20
    myText.y=p_y+35
    p_y=myText.y 
    addChild(myText)
    myArray.push(myText)
}

myArray[1].text="tst"

ممنون خیلی مفید و کارساز بود. ولی وقتی این کد را در کلاس اصلی میگذارم کار می کند و لی در یک کلاس که وارد کلاس اصلی می شود بی هیچ اروری کار نمی کند. هرچه فکر کردم نفهمیدم اشکال در کجاست؟

سلام
رفتم فایل را آماده کنم و برایتان ارسال کنم که به ذهنم زد یه چیز دیگه را امتحان کنم. و جواب داد. باید شیئی را که به اون کلاس نسبت داده بودم را addChild می کردم البته کلاسهای دیگری را که قبلا وارد می کردم به addChild نیازی نداشت برای همین روی اون این کار را انجام ندادم. ممنونم خیلی برام مهم بود.

رفتم جلوتر به یک مشکل دیگه برخوردم.
می خواستم اون اشیائی که ایجاد میشن و اکنون تکست فیلد هستند. قابل کلیک باشند.
کد شما را که دیدم و دیدم میشه بهش متن داد فکر کردم شاید یک رویداد را هم بشه بهش نسبت داد ولی وقتی درست در محلی که شما یک رشته را در تکست فیلدتان گذاشتید من یک رویداد را به اون نسبت دادم.
essent_tell_list_filtered[0].addEventListener(MouseEvent.CLICK.onE);
و با این ارور مواجه شدم:
Access of possibly underfined property onE reference with static type String

از کد زیر استفاده کنید
PHP:
Object(myArray[1]).addEventListener(MouseEvent.MOUSE_OVER,myFunction)
function myFunction(e:MouseEvent):void{trace("برای تست")}

سلام استاد ارجمند
اگه بخواهیم رویداد موس فقط روی نوشته های تکست فیلد کار بکنه یعنی زمانی که موس روی تکست فیلد میرود اکتیو نباشد و فقط زمانی که رو محدوده نوشته میرود
فعال شود چه کدی باید نوشت؟
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا