نامه ای به مديران انجمن مجيد آنلاين

zorig4fun

Member
سلام مديران گرامی
فکر نميکنيد انجمن ASP/ASP.net/MSSQL/Access از کارائی خودش افتاده؟
من چند وقت است که در اين انجمن مطلب مينويسم و سعی ميکنم فعال باشم ولی مشاهده ميشود که هيچيک از مديران اين انجمن فعاليت فنی در اين انجمن را ندارند و اکثر مقالات بدون جواب درست يا بدون جواب باقی ميمانند.
لطفا ترتيبی بديد تا اين انجمن فعاليت خود را در زمينه برنامه نويسی بيشتر کند.
با تشکر

MJ Rayaneh

Well-Known Member
دوست عزیز بهتر بود این موضوع رو با پیغام خصوصی با مدیران همون انجمن "ASP/ASP.net/MSSQL/Access" در میان میگذاشتید.

Mandana

Active Member
البته به عملکرد مدیران ربطی نداره، تا اونجایی که من دیدم کلن یوزر های فعال اون بخش خمیلی کم اند، تقریبن فقط شمایید
مدیر هم یک مدت محدودی می تونه تنهایی جواب همه رو بده، اما وقتی کاربری نباشه، کم کم مدیر هم دلسرد میشه
154fs759111.gif

در کل
در صورتی که پیشنهاد خوبی به ذهنتون می رسه، بگین
626gdau.gif

مسلمن استقبال می کنیم
با تشکر
و موفق باشی
6gurhxk.gif

Shouli

Active Member
اگه مديری و جود داشت که من اين مقاله رو نمينوشتم!

حرف این دوستمون کاملآ درسته .. من چند وقت پیش یه سوالی در همین موارد داشتم برای مدیر اون بخش فرستادم ولی تا الان هیچ جوابی دریافت نکردم , در صورتیکه میبینم همیشه توی سایت هستن !

zorig4fun

Member
البته به عملکرد مدیران ربطی نداره، تا اونجایی که من دیدم کلن یوزر های فعال اون بخش خمیلی کم اند، تقریبن فقط شمایید
مدیر هم یک مدت محدودی می تونه تنهایی جواب همه رو بده، اما وقتی کاربری نباشه، کم کم مدیر هم دلسرد میشه
154fs759111.gif

در کل
در صورتی که پیشنهاد خوبی به ذهنتون می رسه، بگین
626gdau.gif

مسلمن استقبال می کنیم
با تشکر
و موفق باشی
6gurhxk.gif

پيشنهاد من اين است که مدير سايت يک ايميل به مديران اين قسمت بفرستد و درخواست کند تا يکم فعاليتشون رو بيشتر کنند.

S4DEGH

Well-Known Member
متاسفانه بچه هايي كه مديريت اين بخش رو بر عهده دارن در حال حاضر از نظر مشاغل كاري بشدت درگير هستن .. كما اينكه اگر قبلا رو نگاه كنيد اين مشكل وجود نداشته ..

از طرفي خب مدير انجمن وظيفه اصليش كنترول روي انجمن هست و بعد پاسخ به سوالات كاربران ... در صورتي كه شما كه عضو اينجا هستيد كه نبايد فقط استفاده كنيد .. بلكه بايستي شما هم پاسخ گوي كاربران باشيد ..

اگر ميبينيد در انجمني مديري كم فعاليت ميكنه بدونيد مسائل و مشكلات شخصي براش پيش اومده كه نتونسته فعاليت كنه .. پس اين وظيفه كاربران قوي تر هست كه جاي اون رو تا زمانيكه بركرده پر كنن تا انجمن از تب و تاب نافته ... :)

فقط كه مدير مسئول پاسخ گوئي نيست .. كاربران قوي تر هم بايد فعاليت كنن . يك انجمن خوب اينطور نيست كه فقط پاس گوي سوالات كاربران باشه ... مدير كه هزينه اي دريافت نميكنه بابت اين همه ارائه اطلاعات مفيدش !! انجمن مكانيست براي تبادل اطلاعات نه فقط گرفتن اطلاعات !

از طرفي خب كد نويسي asp ديگه قديمي شده و الان همه از php بخاطر گستردگي زيادش استفاده ميكنن و رايگان بودنش ... ولي در ايران چون asp هزينه طراحيش زياد هست .. كاربري نمياد اسكريپت خودش رو يا كلا در اختيار قرار بده ...
و الان ميل بيشتر كاربران بخاطر همين عامل به سمت php رفته ...

اين شما هستيد كه نگذاريد انجمن بخوابه .... مثلا اگر خود شما مدير بوديد چيكار ميكرديد ؟! كافيه همين نظراتتون رو به مدير سايت اعلام كنيد تا ترتيب اثر بده ... :)

موفق و پيروز باشيد ...

zorig4fun

Member
با تشکر از وقتی که داديد
من حرفهای شما را قبول دارم
مشغله کاری جای خودش عزيز اگر دقت کرده باشيد من بيش از دو سال است که از مجيد آنلاين استفاده ميکنم در مورد برنامه نويسی من خودم در asp کلاسيک واردم نه به صورت حرفه ای و تا جائی که ميتونم جوابگو سوالات دوستان هستم و فقط گيرنده اطلاعات نيستم.
اين انجمن ساخته شده که کاربران بيان سوال کنند و جواب بگيرن اگر موضوع فروش اسکريپتها بود که اين انجمن ساخته نميشد درزمن سوالات من در مورد asp.net است و چون تازه کار هستم در اين مورد سوالات حرفه ای نميپرسم که کسی بياد اسکريپت برام بنويسه در واقع سوالات من در دوروبر استفاده از اين تکنولوژی و کارهای ساده ان است.
يک سوال از شما؟ چرا شما مدير اين انجمن نيستيد؟ دليلش فکر نميکنم بجز اين باشد که شما در اين مورد اطلاعات قوی نداريد. بنا بر اين مدير اين بخش با صلاحديد مدير سايت انتخواب شده که سوالاتی که جواب داده نميشه مدير انجمن برای بالا نگه داشتن سطح اين انجمن با ساير وبسايتها بايد جواب بدهد تا مجيد آنلاين با سايتهای ديگر فرق داشته باشد.
اگر شما يک سر به اين انجمن بزنيد يک آموزش در باره asp.net به عنوان مقاله فعال وجود دارد شما فقط وارد اين مقاله بشيد ببينيد در بين تاپيکهای ارسال شده توسط خود مديران چند تاش ميتونه برای يک کاربر مفيد باشه فقط اين اموزش در مورد وب دولوپر هست و در واقع ربطی به asp.net کاربردی ندارد. (فقط توش تائيد و تعارف ديده ميشود)
آقای اميرلو يکی از مديرانی هست که خيلی بلده و هميشه آنلاين هم هست و يک قانون از خودش در انجومن گذاشته به شرح زير:
1) سوالشون از موضوعی که می زنند معلوم باشه !
2) حتمآ زبان مورد نظرشونو بگند
3) سوال رو کامل بنویسند !! بخدا شما سوال دارین نه ما !!
4) برای جواب دادن به هر سوال حتمآ یه مطلب آموزشی و یا کدی که مشکلی نداشته باشد و بدرد دیگر اعضا بخورد را در این بخش قرار دهد !! (هر سوال و تاپیک یه چیز)
5) سوالا حتمآ به صورت فارسی نوشتار فارسی باشد !!
حالا من خوندم و اجرا کردم ولی باز سوالاتم بدون جواب مانده و در گفتگوئی با ايشون به من اينجوری جواب داده شده:
سلام رفیق ! خوبی !!!
نه خصومت (خسومت - خسومط - خصومط) خواصی نیست ! فقط و فقط من کمی لجبازم و ترجیه میدم کسی که به قوانین من گوش کنه کمکش کنم !!

شما و دیگر دوستان فقط و فقط می خواهین مشکل خودتون حل بشه و کاری به دیگر کاربران ندارید و .....
حالا اگر مقاله من نامفهوم باشه يا اشکالی داشته باشه که با قوانين مشکل داشته باشه نبايد حذف بشه تا من متوجه بشم يا تذکر بگيرم يا ...
کلا يک مدير مگه کارش اين نيست؟

amirlol

Well-Known Member
خوب بزارین من بیام به عنوان مسئول اون بخش کمی حرف بزنم ! اون قوانین من برای پاسخ دادن به سواله !
گردن کلفتی نمی کنم ولی وقتی کاربر برای کار و وقتی که می زارم ارزشی قایل نیست توقع بی جایی هست که بخوام کل زمانم رو براش بزارم !
من چاکر مجیدم هستم و فقط و فقط بخاطر اینکه دیدم مدیریت سایت خوابیده و مسایل شخصی بین خودم و مجید مسولیت رو پذیرفتم و بس !!

دوست من بهتره بجای اینکه از همدیگه اشکال بگیریم بیایم و به همدیگر چیزی یاد بدیم !

کافیه از صفحه 11 به بعد رو بررسی کنی و ببینید که من پست های آموزشیم در چه سطحی بود ئ اصلآ بوده یا نه !
ولی......

سعی کن مسایل پیغام های خصوصی (از اسمش معلومه خصوصی) رو جایی بازگو نکنی !

amirlol

Well-Known Member
[shouli];531149 گفت:
حرف این دوستمون کاملآ درسته .. من چند وقت پیش یه سوالی در همین موارد داشتم برای مدیر اون بخش فرستادم ولی تا الان هیچ جوابی دریافت نکردم , در صورتیکه میبینم همیشه توی سایت هستن !
خدا رو شکر برای من نفرستاده بودی !

S4DEGH

Well-Known Member
ببين دوست عزيز ...

موضوع ربطي به صلاحيت نداره .. در بعضي مواقع غير از اطلاعات نياز به كسي هست كه اون بخش رو سامان دهي كنه .. يعني كنترول روي جو انجمن داشته باشه ...
چون مديري كه هزار تا اطلاعات داشته باشه ولي نتونه انجمن رو كنترول كنه بدرد هيچي نميخوره !!

انجمن محل تبادل اطلاعات هست ... واين فقط مدير نيست كه بايد پاسخ گوي همه باشه ...

ميدوني چيه توي ايران همه همينطوري هستن .. اصلا فرهنگ انجمن جا نافتاده .. قصدم توهين به كسي نيست ولي اگر توي انجمن هاي ديگه دقت كني يا همين مديريت محتوا ... خيلي ها از من هم بيشتر بارشون هست ولي امان از پاسخ داد نبه يك سوال ساده .. انگاري بايد يه چيزي هم بهشون بديم تا بيان جواب كاربر بيچاره رو بدن !!!

در رابطه با قوانينيكه امير خان گذاشتن من چيزي نميتونم بگم .. خودشون بايد بيان توضيح بدن .. :)

كاري با قوانين ايشون ندارم ولي خب اصل قوانين انجمن همين هست .. يعني كاربر بايد درست مفهوم سوالش رو بيان كنه ! من بار ها توي مديريت محتوا داشتم ... طرف يك چيزي ميزد كه فقط خودش ميفهمه چي زده .. من با اينكه ميفهميدم چي ميخواد ولي از قصد دوباره ازش ميپرسيدم تا كاملتر توضيح بده ... كه اگر يك كاربر ديگه همين مشكل رو داشت .. وقتي تاپيك رو ميخونه بتونه متوجه بشه كه اون طرف چي پرسيده و آيا سوال خودش هم همين هست يا نه !!

ولي بازم هميشه همين مشكل بوده .... طرف پست زده بهش ميگم برو جست و جو بكن و واقعا هم اگر بگرده كلي شبيه به سوالش رو پيدا ميكنه ولي چون هركي نصف و نيمه سوال ميكنه و منظورش رو درست بيان نميكنه ... اون طرف به جوابش نميرسه با اينكه جوابش دقيقا همونجا ها هست .....

فقط مدير كه وظايف نداره در انجمن .... كاربر هم تعهداتي داره نسبت به انجمن :)

اما اين رو بدونيد انجمني موفق هست كه همه به هم كمك كنن .. نه فقط استفاده كنن ...

الان هم طبق آخرين آمار امير خان فقط هست توي اين بخش و تا جايي كه فرصت ميكنه جواب ميده سوالات رو ....

zorig4fun

Member
من در پی يک پيام خصوص با آقای اميرلو اشکال کار رو پيدا کردم و در پی حل مشکل هستم.
آقا من شرمنده که پيام خصوصی شما را گذاشتم تو صفحه فقط ميخواستم مثالی زده باشم و حدف کوچک کردن کسی را هم نداشتم.
خلاصه اينکه مشکل اميرلو با من سر اين بود که ايشون مرا فقط گيرنده اطلاعات ميدونستن که راهنمائی کردن چکار کنم بالاخره حق هم دارند.
و در مورد دوست ديگرمون اينکه ميدونم وظيفه ندارند ولی من کلا اين را ميخواستم بگم که بنا بر صلاحديد مدير سايت اين آقا يا خانوم مدير انجمن شده و ايشون در قبال اعتمادی که بهشون شده مسئول ميباشند و همانگونه که ميدانيد زنده بودن يک سايت بستگی به آمار سايت دارد.
من اين نامه را نوشتم که حرکتی باشد برای اين انجمن مورد نظر که شايد مدير سايت ديد و حرکتی برای بهبود اين موضوع کرد.
با اين وجود از تمام دوستانی که در اين مقاله با من هم صحبت بودن تشکر ميکنم که وقت داديد.
بلاخره اين قسمت واسه درد دل کردن کاربران شاکی مثل من هست حدف من کوچيک کردن کسی نبود حدف من پيداکردن مشکل کار بود که تا حدی روشن شد که از تمامی مديران فقط يکی است که نظارت کامل دارد و بقيه اکثر روزها نيستند.
موفق باشيد.

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member

نه من توی پیغام خصوصی از صاد ق جان پرسیدم.گویا همکار یکی از بخش ها بوده.به ASP ربی نداره این قضیه.بحثش جداست که فعلن در حال پیگیری هستم

/

من در پی يک پيام خصوص با آقای اميرلو اشکال کار رو پيدا کردم و در پی حل مشکل هستم.
آقا من شرمنده که پيام خصوصی شما را گذاشتم تو صفحه فقط ميخواستم مثالی زده باشم و حدف کوچک کردن کسی را هم نداشتم.
خلاصه اينکه مشکل اميرلو با من سر اين بود که ايشون مرا فقط گيرنده اطلاعات ميدونستن که راهنمائی کردن چکار کنم بالاخره حق هم دارند.

خوب خدا رو شکر که مشکل تون حل شد :lol:
موفق باشید دوست جان ها
6gurhxk.gif

Shouli

Active Member

دادا ما مخلص شما هم هستیم , کلآ نمیخاستم ایراد بگیرم چون فروم خوبیه و جای ایراد گرفتن نداره .. فقط دیدم این دوستمون گله مند بود از اون بخش منم چون به آقای X ( مدیر انجمن ) پیغام خصوصی فرستادم ولی جوابی دریافت نکردم اینو گفتم !

siavashmusic

Active Member
ضمنا برای من پیغام خصوصی نیومده ولی بهتره یه مورد رو متذکر بشم

میگیم انجمن گفتگو یعنی انجمن نه پیغام خصوصی !!! کلیه کاربران در پاسخ دادن یا ندادن سوال مختار هستند هر کس سوالی داره ما فقط در حد رفع ابهام کمک میکنیم چون اصلا امکان نوشتن پروژه اختصاصی نیست ( این رو عرض کردم چون برخی از دوستان این انتظار رو دارند)

من در امضا خودم هم این مطلب رو متذکر شدم اگه سوالی هست توی انجمن چون حقیقتا اصلا نمیشه توی پیغام خصوصی جواب داد و مسلما اگه سوال در انجمن مطرح بشه همه به اون دسترسی دارند و همزمان مشکلات خیلی ها برطرف میشه

MDP

Well-Known Member
سلام!
مشکل این جا نیست!

مشکل اینجاست که هرکی میاد جواب سوال ها رو میده من برای خودم لازم نمیبینم که به سوال هایی که جواب درست داده شده تائیدیه بدم!!!

اگه باور ندارید می تونید آخر تاپیک ها رو ببینید من از کسی که جواب سوال داد تشکر کردم!

می دونی چرا چون جزو قوانین استفاده از کلید تشکره!

از همه مهم تر این که هرکی میاد توی بخش ما سوال می پرسه معمولا یه نفری پیدا میشه که یه جواب غلط یا نا مربوط بده!

تازه اگه این مشکل نباشه مشکل بعدی اینه که اون نفری که سوال میکنه جواب نمی خواد حل شده مسئله رو میخواد!

اگه دقت کنی تا کسی سوئال نپرسه کسی جواب نمیده پس گیر نده عزیز من!

حالا ماجرای جواب های غلط این حرفا بین خدمون بمونه ولی من توی این مدت اینو فهمیدم مجید آنلاین بخش ASP دیگه داره جایی میشه برای اینکه وقتی یکی به مشکل خورد بیاد بپرسه کسی به فکر یاد گرفتن چیز جدیدی نیست.

من چند تا مقاله خدایی خفن ASP.net/Ajax که خدم نوشته بودم و حاصل کار خدم بود رو فرستادم برای سایت ولی هیچ خبری نشد!

حالا همه این چیزا یه طرف ببین دو هفته رفم مسافرت چه قدر پشت سرم حرف زدید ها!!!

:)

جدیدترین ارسال ها

بالا