نامزدهای جایزه اسکار در زمینه جلوه های ویژه

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
نامزدهای برنده شدن جایزه ی اسکار در زمینه جلوه های ویژه معرفی شدند:

• Angels & Demons
• Coraline
• Disney’s A Christmas Carol
• District 9
• G-Force
• G.I. Joe: The Rise of Cobra
• Harry Potter and the Half-Blood Prince
• Sherlock Holmes
• Star Trek
• Terminator Salvation
• Transformers: Revenge of the Fallen
• 2012
• Watchmen
• Where the Wild Things Are​

منبع:
http://features.cgsociety.org/story.php?story_id=5401

Sherlock_Holmes

Active Member
میبینم که منم در بین کاندیدهای دریافت اسکار هستم!
30upn9j.gif

من از بین این گزینه ها Coraline رو دیدم و خوشم اومد..
G-Force هم نصفه دیدم و زیاد خوشم نیومد.. فیلم Watchmen هم که واقعا نمیدونم منظورش از اینهمه هزینه برای فیلم چی بود! جلوه های ویژه ی خوبی داشت اما فیلم جالبی نبود..
2012 اما ظاهرا جلوه های ویژه ی موفقی داشته..

District 9 هم گرفتم اما فرصت نکردم ببینم.. فضاهای جالبی داره.. تقریبا مستند کار شده فیلم و فضاها و حضور موجودات فضایی خیلی رئال هست..

در کل امین جان ممنون از تاپیکت..
اگر عکس هم پیدا کردی بذار..

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
ایول ایمان ... فرداست که تو فارس نیوز اسمتو بزنن ... :green:

چقدر انتخاب بین چنین گزینه هایی سخته اما من شخصا District 9 و Terminator Salvation رو بهتر از بقیه می دونم ... آخه انیمیشنی هم که توش استفاده کردن حالت رئال تری داشت علی الخصوص در بخش رندر .... G force توی رندر بعضی وقتها کاملا ضایع میشد یا 2012

مرسی امین جان

reza_1001

Well-Known Member
میبینم که منم در بین کاندیدهای دریافت اسکار هستم!
30upn9j.gif

فیلم Watchmen هم که واقعا نمیدونم منظورش از اینهمه هزینه برای فیلم چی بود! جلوه های ویژه ی خوبی داشت اما فیلم جالبی نبود..

سلام
در مورد فيلم Watchmen : يه فيلم 100% ضد اخلاقي كه اون هنرپيشه آبي رنگ آخرش ميگه ميخاد بره واسه خودش خدا بشه و خلقت كنه و...
فيلم از نظر داستاني در پيت بود با اون همه افكت هاي سنگين...از اين فيلم هايي بود كه آخرش متاسف ميشدي از هدر دادن وقتت
اما در مورد اسكار فكر كنم District 9 خيلي شانس داره
البته فيلم Avatar جيمز كامرون رو هنوز نديدم

موفق باشيد

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
من فقط و فقط 2012 رو تائید میکنم ... البته بی احترامی به فیلمها و جلوه های دیگه نباشه
در بین همه بهترینها یی که معرفی کردید 2012 واقعا محشره ...

سینما رو به کجا رسوندن خدای من
خدای من چه می کنند با این جلوه های ویژه و ما هنوز اندر خم یک کوچه هستیم

gigamax

آقا من حرفمو تصحیح میکنم !! avatar به احتمال بسیار بالا امسال اسکار جلوه های ویژه رو تصاحب میکنه !! می تونین برین ببنین و تایید کنین !!!

shirani

از نظر من Watchmen خوب بود

ولی 2012 خیلی بهتره

mrkay

Member
سلام به همگی

فکر کنم هیچ کس شک نداره که آواتار اسکار امسالو میبره. جلوه های ویژه ی فوق العاده ای داره. (تریلرها که اینو نشون میدن)

AVGHH

Member
سلام
من کورالاین و 2012 رو دیدم، GI و Gforce و Angels and Demons رو هم دارم ولی باهاشون حال نکردم هنوز ندیدم. تریلر تقریبا همه اونای دیگه رو هم دیدم. کاشکی همشو کامل دیده بودم تا میتونستم بهتر نظر بدم.
ولی 2012 ئی که من دیدم همزمان هم پدر هم مادر جلوه های ویژه اس، ولی داستانش واقعا چرت و تکراری بود. Avatarهم که اونجوری که من شنیدم با DVD های معمولی نمیشه دید، چون سیستم پخشش سه بعدیه، نه ازون سه بعدیا که با عینکای آبی و قرمزه، یه جور عجیبیه که تو یکی از نمایشگاهای نومون قبلا کار شده.
جالبه بدونین اکثر کار جلوه های ویژه 2012 با مکس بوده.

موفقتر باشین :rose:

Sherlock_Holmes

Active Member
2012 رو من ندیدم.. فقط توی box office دیدم یه بخشهای کوچکیشو...

avatar رو باید پس تهیه کنم ببینم.. چیزی که متین تایید کنه رو باید دید حتما.. :wink:

.

در مورد watchmen جدای از مضمون فیلم که کاری بهش نداریم به نظر من جلوه های ویژه ی خاصی هم نداشت.. یعنی چون جلوه های بصری به روش درستی در خدمت محتوا نبود اصلا تاثیر گذار نبود.. جلوه های بصری هم اگر با بقیه عناصر فیلم در یک راستا نباشن زیاد به چشم نمیان و ارزش خودشونو از دست میدن و حتی اضافی به نظر میان.. اما مثلا تکنیکی که برای ماسک "رورشاک" در فیلم استفاده شده بود به نظر جالب میومد چون با شخصیت پردازی "رورشاک" خیلی همسو بود و بهش میومد..
این نکته به نظرم جالب اومد...

M_NeRo

New Member
به نظر من
اول 2012 چون فیلمش خیلی جالب بود اما نمیدونم چرا بیشتر از
• Transformers: Revenge of the Fallen
خوشم امد پس اونو قبول دارم

gigamax

2012 هم جلوه های بسیار عظیمی داره اما آواتار رو من خیلی قبل تر از ریلیزش دنبالش بودم ... هنوز هم کامل ندیدم ! یعنی با کیفیت گیرم نیومده ... اما حدود 10 دقیقه نا حالا از اونو دیدم ... عجیبه !!

این لیست ابتدایی اسکاره ... نامزدهای واقعی تا یه مدت دیگه اعلام میشن

Amin 4D

سلام

جالبه بدونین اکثر کار جلوه های ویژه 2012 با مکس بوده.

موفقتر باشین :rose:

دوستان این رو ببینید حتما. توضیحاتیه در مورد 2012. توضیحات خوبی توش هست اما من توی اون توضیحات اسمی از Max ندیدم ولی توی صفحه ی دوم خبر برید ببیسنید هم اسم مایا اومده و هم اسم Houdini. راستی اگه لینکی داریرد که در مورد 2012 توضیحات بیشتری داده و استفاده مکس رو توی اون می گه بدید ما هم ببینیم:

حتما صفحه دومش رو ببینید:

http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=5368

من یه تیکه از متن رو می ذارم برای اونایی که مشکل دارن برای دیدن این صفحه ها:

"When we looked at the simulations, it became apparent that none of the commercially available rigid body solvers that come with, for example, Maya or Houdini, would be able to handle the amount of detail or geometry we had to work with." They found one promising open source software called Bullet. "We took Bullet as our core solver and built a proprietary system around it that allowed us to build our own constraint system that assembled big objects out of lots of small objects, then choreographed how they broke apart, where their weaknesses were, and how they were affected by forces." This allowed DD to have tens of thousands of objects instead of just hundreds in the same scene, all colliding and shattering on queue. They built a system they dubbed "Drop" around Bullet. Drop became the centerpiece around all the rigid body simulations allowing them to run complex simulations with great speed and stability. Within one or two hours they were able to run sims of a building made of five or ten thousand individual objects for hundreds of frames, allowing the FX artists to test different versions quickly.

Each skyscraper had a major bulk of rigid body development along with the volumetrics required to accompany the scenes. The rigid body work was done in Houdini, using plugins to shatter objects and rig them with controls for art direction during destruction. This was especially important for the sky scrapers because the previs was very specific on how the buildings fell apart, and how and when the plane would pass through those shots. Stephens explained, "You have the problem of doing it dynamically so that it looks like it's a natural phenomenon, but at the same time happening on queue, so it became interesting balance between procedural control and simulation."​

Amin 4D

baloot3D جان واقعا عالی بود؟
خیلی حال کردم باهاش من.
بازم هر کی لینک داره ازش بذاره خواهشا.
اصلا باید یه تایپک بزنیم برای همین Making Of ها. من دنبال این جور چیزها می گردم. هر کی لینک هایی مثل لینکی که baloot3D جان دادند رو داره بذاره حتما.

hellboy3d

Member
سلام
اواتار خیلی عالیه اینطور که از تعاریفش معلوم
ولی شما درباره ترانسفورمر حرفی نزدید
اخر خلاقیت خداییش تازه تمام صحنه داری ویژوال افکت
نمی دونم شاید آواتر بشه

AVGHH

Member
...اما من توی اون توضیحات اسمی از Max ندیدم...
من خودم دو سه تا behind the sceneازش دیدم با مکس کار میکردن، از دوستم و آقای کریمی(کارگردان کارمون) هم شنیدم که میگفت تو (فک کنم) cg society نوشته بوده با مکسه. :wink:
به هر حال ممنون بابت اطلاعاتت

justpersian

Member
من avatar رو کامل دیدم
این فیلم تمام جلوه های ویژه ای که تا حالا دیدید رو میزاره جیب بغلش !!! حتی transformers و 2012 !! فقط کافیه این فیلم رو ببینید :razz:
مطمئن باشید اسکار امسال هم برای این فیلمه شک نکنید !

جدیدترین ارسال ها

بالا