ناك 7.7 از راه رسيده

sasan4u

Member
ناك 7.7 از راه رسيده و ظاهرا گروه ايران ناك اون رو بزودي فارسي مي كنه
از مشهد تيم و همچنين از ايران پورتالز درباره فعاليت روي اين ورژن هنوز خبري نيست
با توجه به باگ گيري و صدور پچ براي 7.6 كه پچ اون تا نسخه 2.8 هم پيش رفته بود (نسخه جديدتر پچ هم اومده بود؟)
به نظر مي رسه اين نسخه جديد بايد خيلي بهتر شده باشه از لحاظ امنيت اميدوارم گروه ايران ناك فارسي سازي بدون دستكاري در ديتابيس ناك بوجود بيارن تا ديگران كه از نسخه هاي استانداردي مثل ايدنا استفاده مي كنن در استفاده از ديتابيس سايت شون در نسخه جديد مشكلي نداشته باشن

izone

Active Member
sasan4u گفت:
ناك 7.7 از راه رسيده و ظاهرا گروه ايران ناك اون رو بزودي فارسي مي كنه
از مشهد تيم و همچنين از ايران پورتالز درباره فعاليت روي اين ورژن هنوز خبري نيست
با توجه به باگ گيري و صدور پچ براي 7.6 كه پچ اون تا نسخه 2.8 هم پيش رفته بود (نسخه جديدتر پچ هم اومده بود؟)
به نظر مي رسه اين نسخه جديد بايد خيلي بهتر شده باشه از لحاظ امنيت اميدوارم گروه ايران ناك فارسي سازي بدون دستكاري در ديتابيس ناك بوجود بيارن تا ديگران كه از نسخه هاي استانداردي مثل ايدنا استفاده مي كنن در استفاده از ديتابيس سايت شون در نسخه جديد مشكلي نداشته باشن

ساسان جان درود برشما.

بله همانگونه كه گفتيد گروه ما ( ايران نيوك) در حال فارسي سازي اين ورژن است و كارمان تمام شده است و مراحل آزمايش آنرا طي ميكنيم. بزودي هم تاپيكي در اين مورد با توضيحات كامل خواهيم داد كه اگر اجاز بدهيد دنباله جزييات را در آنجا بگويم.

سلام ساسان جان.مدتی بود نبودید دلمان برایتان تنگ شده بود.به همه بچه های ایدنا ایمیلی زدم برای همکاری در این نسخه که هیچ کس جواب نداد.خیلی دوست داشتم از گروه قبلی هم همه بچه ها دور هم باشند.ثارلله عزیز که گرفتار بود.
ساسان جان ما ادامه راه ایدنا را داریم میریم.این برای همه شناخته شده است که ناک ایدنا بهترین بود.هرچند که ما به پای ایدنا نمیرسیم..
بله بعد از پچ 2.8 پچ 3.0 هم اومد که ما تغییرات مورد نظر را انجام دادیم.
در مورد اعمال تغییرات در دیتا هم باید بگم متاسفانه یا خوشبختانه یکسری ماژولهایی که برای سایت ایرانیان مناسب است را درنظر گرفتیم.
نحوه ارتقا نسخه استاندارد ایدنا هم به این ورژن از ناک میشه گفت بدون مشکل است، هرچند که درهر کاری مشکلاتی هم وجود دارد.
izone جان هم در یک تاپیکی جداگانه شما و دیگر دوستان عزیز را با این نسخه بیشتر آشنا می کند.
از شما هم خواهش می کنم اگر وقتی داشتید و منت گذاشتید در نسخه اصلی که به زودی منتشر خواهد شد به ما در باگ گیری کمک کنید.

sasan4u

Member
با تشکر از شما دوستان گرامی و این رویه ای که در فارسی سازی رعایت می کنید نمی دونم آیا شما برای من ایمیلی زدید یا خیر در هر حال من ایمیلی دریافت نکردم شما با ایمیل [email protected] هم می تونید هر مطلبی بود به من بگین در خدمتم البته برای یک مدتی درگیر امتحان عملی یا مرحله دوم کنکور کارشناسی ارشد گرافیک هستم

ساسان عزیز حتما مزاحم خواهیم شد.
برای شما آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم که در تمام مراحل زندگی از جمله کنکور کارشناسی ارشد موفق و سربلند باشید.

ali_civil

Member
فارسي سازي نوك 7.7

سلام
راستي من يه مدتي هست كه نبودم . الان نوك 7.7 رو فارسي سازيش رو تموم كردم منتها اگه از بجه ها كسي هست كه بتونه اديتور خود ناك رو فارسي سازي بكنه از همين اديتور استفاده بكنيم خيلي خوب مي شه
اگه كسي هست كه بتونه كمكي بكنه يه تماسي بگيره با من كه اديتور tiny_mce رو فارسي كنيم
بقيه سيستم رو من تموم كردم
--------------------------------------------------
علي مطلبي

izone

Active Member
farsid گفت:
ایزون عزیز
خسته نباشی و ممنون به خاطر فارسی سازیت
دوست گرامي من هم از شما سپاسگزارم. اميدوارم كه دوستي مان هميشه پايدار باشد. زيرا كه دوستي با افراد خوب و واردي مانند شما براي من افتخار بزرگي است. فقط بگويم كه فارسي سازي اين كار فقط از من نيست و دوست گراميم بهزاد خيلي براي آن زحمت كشيده اند.

براي شما هم در ساخت اين پورتال كاملا فارسي كه نخستين نمونه در ايران است پيروز و سربلند باشيد و بزودي همه ما را از شر اين فارسي سازي خلاص كنيد :D

شاد و پيروز باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا