درسته... اما ما باید به نوبهء خود انسان باشیمدرسته ، در ایران Open Source رو نمی شناسند ، و افرادی به سود خود قانون رو زیر پا می گذارند ، و جیب خود رو پر می کنند . متاسفم .
Zend Guard به ما برنامه نویسان Portal کمک می کنه ، تا نذاریم Source کدهایی که شب و روز براشون وقت می ذاریم ، به دست آدم های سود جو بیوفته . و باعث بشه که Portal های ما رو به نام خودشون کنند .
هر کسی به هر نحوی یه نرم افزار اپن سورس رو میتونه تغییر بده. در قیمت دستکاری کنه و به نام خودش اون رو ثبت کنه.
...............
در ضمن ، حتما باید نام کسایی که قبلا روی اون پروژه کار کردن توی سورس برنامه نوشته بشه و قابل خواندن باشه.
اونوقت اشکالی نداره که یه شرکت شب و روز روی نرم افزار زند گارد زحمت بکشه تا بعدش افراد سودجو بیان و بدون خرید اون نرم افزار و با کرک از اون استفاده کنن؟ تا سورس هایی که یه نفر شب و روز پاش زحمت کشیده دست کسی نیوفته؟؟؟Zend Guard به ما برنامه نویسان Portal کمک می کنه ، تا نذاریم Source کدهایی که شب و روز براشون وقت می ذاریم ، به دست آدم های سود جو بیوفته . و باعث بشه که Portal های ما رو به نام خودشون کنند .
اونوقت اشکالی نداره که یه شرکت شب و روز روی نرم افزار زند گارد زحمت بکشه تا بعدش افراد سودجو بیان و بدون خرید اون نرم افزار و با کرک از اون استفاده کنن؟ تا سورس هایی که یه نفر شب و روز پاش زحمت کشیده دست کسی نیوفته؟؟؟
خوب بذاره؟؟حالا این یعنی چی؟ یعنی اینکه شما میتونی بری یه نرم افزار اپن سورس بنویسی و 10 میلیون روش قیمت بزاری ، بعد یه نفر بیاد ازت بخره و اسم خودشو بچاپونه توش و اونو مجانی بزاره برای دانلود و 100 هزار نفر دانلود و استفاده کنن.
این فلسفه اش نیست...فلسفه Open Source مثله اینه که برنامه نویسی مثله Linus Trovalds پروژه Linux رو ابدا کرد . و برنامه نویسان دیگر Linux را گسترش دادند . و Linux به این گونه گسترش پیدا کرد .
متاسفم.عزیزه من من هیچ وقت قانون کپی رایت رو زیر پا نذاشتم . و بهای نرم افزار Zend Guard رو پرداختم . 995$ قیمت واقعی نرم افزار پول دادم .
میشه یه توضیح مختصر در مورد فلسفه اش بدید؟این فلسفه اش نیست...فلسفه Open Source مثله اینه که برنامه نویسی مثله Linus Trovalds پروژه Linux رو ابدا کرد . و برنامه نویسان دیگر Linux را گسترش دادند . و Linux به این گونه گسترش پیدا کرد .
این عمل یا اکشنی است که شما از این فلسفه می بینی و داری ازش استفاده می کنی.
مشکل فلسفه اینه که نمی شه توضیح مختصر در موردش داد...میشه یه توضیح مختصر در مورد فلسفه اش بدید؟
میلاد جان، اینا در چه مورد بود؟!!
میلاد جان، منظورت رو فهمیدم... نفهمیدم که این مطلب چه ربطی به این تاپیک یا پست های این تاپیک داشت!!Linux Redhat enterprise این نسخه فروشی هست و Redhat پولی که می گیره . صرف خدمات و پشتیبانی هست .
نمی دونم منظور رو رسوندم یا خیر .