تبریک میگم، شما موفق شدی سخت ترین اسم در تاریخ گالری سه بعدی رو برای تاپیک ات انتخاب کنی
توی رندر آخری که گزاشتی، با توجه به جهت سایه ها خورشید پشت دوربینته در حالی که در سمت راست تصویر افکت تابش مستقیم خورشید به لنز دیده میشه، که فکر میکنم به علت علاقه ی وافر شما به این افکت باشه
متریال چمن ات فقط تکسچر ئه ؟
وقتی که در کنار نور خورشید و مخصوصا اون لامپ ها روی زمین استفاده شده بهتره که یه مقدار transparency رو داشته باشه
و نور اون لامپ ها که دوستان هم گفتند خیلی Solid شده، اگه رندر شب بود میشد چشم پوشی کرد، اما خب توی روز رندر گرفته شده و خورشید توی کار هست (که ظاهرا گفتین که تکنیک دیگه ای براش در نظر نداشتین)
زاویه دوربین توی رندر آخر بهتر شده
کاریه که از نظر تکنیکی خیلی قویه و خیلی براش زحمت کشیدی، اما از نظر من با کارهایی که شما روی این پروژه انجام دادی چیز خیلی بهتری باید در میومد
روی طراحی نظر نمیدم چون در تخصص من نیست، هر چند که اینجا بیشتر نقد معماری به کارهای معماری زده میشه تا نقد تکنیکی و گرافیکی
به هر حال یه چیزی توی این کار هست که باعث میشه من نتونم باهاش ارتباط برقرار کنم، و از نظر من اون جذابیت و چشم نوازی لازم رو نداره
و صد البته که سلیقه یه چیز شخصیه . . .
موفق باشی
ممنون فرخ جونفرشید جان بیا
اصلا خودم برات رندر ششم رو اتچ کردم
برو حالشو ببر
آقا واقعا ممنون من اینو دانلود کردم فقط چطوری اجرا میشه و کجاست چون فقط کپی کردم تو روت برنامه مکس ولی الان هرچی میگردم نیست؟:shock:
سلام مستر برهان جان خان
ممنون
خوشحالم که خوشت اومده
چراغا فلتن حق داری (ویری لایت هستن و همینجورین کلا )
اگه راهشو میدونی بگو عزیزم
آسمون هم قبلا ابر داشت یه افکت قوی به آسمون دادم ابراش invisible شدن...
ممنون از وقتی که واسه نظر دادن گذاشتین
ممنون
عزیز نظرتون در مورد یه رندر در شب چطوره یه رندر از محیط شب بگیرید واقعا معرکه میشه وقتی رندر در شب رو تصور میکمدرود
تمام تعریفها رو دوستان کردن و برازنده شماست ولی این کار هنری وزیبا اگه یه رندر در شب هم داشت دیگه حرف نداشت منتظر یه رندر زیبا در شب هستم
سلام.خوب مثل بقیه کارهای خارجیت حرف نداره!!
سوالم اینه اون نوری که از سمت خورشید وارد کار شده شبیه ولوم لایت رو چجوری آوردی؟با فتوایمپکت؟
برای گیاه های رونده از کدوم پلاگین استفاده کردی؟من 1 دونه دارم خوبه اما هر آبجکتی میزارم توش ارور میده.چیزی هست که مستقیم توی مکس این کارو کرد؟
به داشتن دوستی مثل تو افتخار می کنم.قدرتمند و 100 % عاری از غرور
سلامسلام رندرت چقدر طول کشیده؟