می خوام php یاد بگیرم از کجا شروع کنم ؟

yekmosafer

Active Member
علاقه زیادی به php دارم ایا اینده خوبی داره از لحاظ کاربردش در وب و اینکه از کجا شروع کنم مرکز اموزشی خوب و تضمینی تو تهران چی خوبه ؟

phpweb

Active Member
علاقه زیادی به php دارم ایا اینده خوبی داره از لحاظ کاربردش در وب و اینکه از کجا شروع کنم مرکز اموزشی خوب و تضمینی تو تهران چی خوبه ؟

اگه html بلدید که برید یه کتاب مناسب در مورد پی اچ پی پیدا کنید و بعد از خوندن اون کتاب مجددا بر گردید توی همین فروم و مسائلتون رو مطرح کنید. مطمئن باشید که به راحتی با این روش پی اچ پی رو یاد می گیرید.

نرم افزار xampp رو هم روی سیستمتون نصب کنید تا محیط توسعه و تست اسکریپتهاتون رو مهیا کنید.

اگه html بلد نیستید، سعی کنید چندتا از تگهای مهمش رو یاد بگیرید و بعد برید سراغ پی اچ پی.

Milad

Well-Known Member
احتمالا عمومات طراحی وبسایت رو میدونید اما برای کسانی که اطلاع ندارند و میخواند از ابتدا شروع کنند .

1 . فتوشاپ
2 . Html
3 . Css
4 . Js or Jquery
5 . PHP , Mysql

هیچ روشی هم بهتر از خود آموزی نیست ( از نظر من ) یه سری ایبوک دانلود کن بخون ببین چیزی متوجه میشی یا نه نت پر ایبوک زبان اصلی در حد عالیه اگر نه فارسی ها هم برای شروع خوب هستند .

کتاب فارسی هم که چیز خوب و کامل بخوای php در 24 ساعت انتشارات دیباگران

sibetorsh

Member
ورودتون به دنیای برنامه نویسی کد باز رو تبریک می‌گم!
نگران هیچی نباشید!
خوشبختانه همه آنچه برای یادگیری پی اچ پی نیاز دارید بصورت آنلاین با دسترسی نامحدود در اختیار شماست.
انواع ایبوک ها به زبون اصلی وجود دارد. توصیه اکید می کنم که به سمت کتاب های فارسی نرید. که خیلی بد ترجمه شده!
در مرحله بعد که مقدمات رو فراگرفتید روی شی گرایی تمرکز کنید تا بتونید به یک فریم ورک قوی مهاجرت کنید
بعد چند وقت کار کردن تجربی وانجام پروژه کوچک و بزرگ حالا شما یه برنامه نویس خبره پی اچ پی شدید! بهتون باز هم تبریک میگم
توصیه می کنم اندک مقداری html/css یاد بگیرید. تا به مشکل برخورد نکنید

جدیدترین ارسال ها

بالا