می خوام یه رسیلر بگیریم (راهنمایی لطفا)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kitiran

Active Member
ای بابا
به تاپیک مردم رحم کنید!
اختلافات هاستینگ رو با پیام خصوصی حل کنید لطفا!!!

arianhost

Member
منم موافق جنگ و جدال در يه تاپيك درخواست ريسلر نيستم.پس اگه تمومش كنيد بهتره.انشالله توي يه تاپيك ديگه خدمت مي رسيم

parsgibit

Member
و البته جناب parsgibit من دقيقا واسه همين گفتم كه بخش هاستينگ نظارت نداره و اين وظيفه شما محسوب نمي شه كه بشيني و غلط گيري كني..
نظارت !
تو اين تاپيك مشكلي پيش اومده ؟
من توي مجيد آنلاين چيزي به اسم وظيفه ندارم !
شما داري ؟
من تمايل (دلم خواسته !) كه اشتباهاتشونو متذكر بشم ، كه در خاطرشون بمونه .
گويا اشتباه شما رو هم گفته بودم :)) ، كه هنوز اين قدر داغ ايد !

، تاپيك رو برهم نزنيد ، از مبحث اصلي هم خارج نشيد :)

arianhost

Member
من تا به حال توي هيچ تاپيكي به مشكل بر نخوردم كه بخوام با كسي كل بندازم و شما غلط گيري كني :d

parsgibit

Member
من تا به حال توي هيچ تاپيكي به مشكل بر نخوردم كه بخوام با كسي كل بندازم و شما غلط گيري كني :d
اميدوارم اينطور باشه ... (ولي خودتونم يادتونه ... ! مسيج آرشيو رو نشه خدايي نكرده)
ديگه جواب پست ها نامربوط به تاپيك رو نميدم !
----
درضمن در صورت تمايل مي تونيم به صورت درصدي هم كار كنيم ! (براي صاحب تاپيك)
كه سرويس از ما بگيريد و تا 20 % از هزينه رو تحفيف بگيريد ! و به هر قيمتي كه بخواين بفروشيد ! توي ريسلر خودتون !

javidsha

Member
بابا تاپیک رو به گند کشیدین . یه کلام گفتم راهنمایی کنید. فقط تبلیغ خودتونو میکنین.

من از یه شرکت به نام فناوری و اطلاعات سایه گرفتم. خدماتش فوق العاده هست. پشتیبانیشم 3 شب زنگ زدم ساپورتم کردن.

آدرس سایتشم www.prohosting.ir هست.

موفق باشید.

delavar12

Member
با سلام

ما هم در خدمتیم . 5 گیگ ریسلر رو خیلی ارزون بگیرید.
به سایت سر بزنید و قیمت رو ببینید

javidsha

Member
عزیز من این رسیلر رو گرفتم. چقدر اسپم میکنید. هرکی میاد از این ور اون ور میگیره به ما میده.

من گفتم جای مطمئن شما خدایی جای من باشید از خودتون میگیرید.

Mrx

Active Member
به نظر من مديران بايد يه تغييراتي در بخش هاستينگ به وجود بيارن و البته قوانين سخت تري هم قرار بدن.مثلا همين درخواست رو نگاه كنيد متوجه ميشيد به نظر من هر كس اگه فقط يك بار معرفي كنه اين امكان رو به وجود مياره كه درخواست كننده با دقت همه رو بررسي كنه و هاست مورد نظرشو انتخاب كنه.اما بعضي ها يا 2 بار خودشونو معرفي مي كنن يا به پست معرفي ديگران گير مي دن يا ...

بله ! رسیدگی میشه !

بخش نظرات اين جا نيست ، اشتباه تشريف آورديد !
---
من فقط اشتباهات بعضي از دوستان رو ياد آور شدم ، تا ديگه اشتباه نكنن و به عبارتي سوتي ندن !

شما اشتباه دوستان رو نمیخواد تو یک تاپیک و به صورت عمومی بگید ! اگر هدفتون کمک هست ! پیغام خصوصی برای همین کارهاست

و البته جناب parsgibit من دقيقا واسه همين گفتم كه بخش هاستينگ نظارت نداره و اين وظيفه شما محسوب نمي شه كه بشيني و غلط گيري كني..

شما لطف دارین !

ای بابا
به تاپیک مردم رحم کنید!
اختلافات هاستینگ رو با پیام خصوصی حل کنید لطفا!!!

درستش همینه !

تمومش کنید ( در صورت مشاهده اینگونه درگیری و مشکلات برخورد میشه )

/

به علت که مبحث تموم شده احساس میشه * قفل شد *

مهران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا