می خوام کامپیوترم را ارتقا بدم

ALI4GHA

Member
سلام

چند وقتی بود می خواستم کامپیوترم را عوض کنم و از دست این لگن خلاص بشم ولی پولم را دادم یدونه دوربین کانن و کف گیرم خورد به ته گیگ حالا تصمیم دارم یه سری قطعات مثل رم و سی پی یو و کارت گرافیکم را یکم بروز تر کنم تا بعد ببینم چی میشه

مشکلی که هست نمی دونم مادربوردم چی رو ساپورت می کنه و چی را نه
مدلش ga-8simlp هستش
اگه راهنماییم کنید که از اون قطعهایی که گفتم چه نوعیش را ساپورت می کنه ممنون میشم

morsoltany

Active Member
این مشخصات مادربردت است :
http://www.motherboard.cz/mb/gigabyte/GA-8SIMLP.htm
تا 2 گیگ می تونی رم بذاری
http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1403
در مورد قطعات بهترین کار اینه که مادر بوردت را هم عوض کنی چون :
1- اگر بخوای کارت گرافیک بگیری باید AGP بگیری که روی مادربورد شما 4X است ولی کارت گرافیک های جدید با تکنولوژی Pci Express تا 16X را ساپورت می کنن .
2- پولت را می ریزی دور چون سیستمت باز قدیمی می مونه چون سی پی یو تو باس 400هست که قدیمیه
...
اگر باز سوالی بود در مورد مارک قطعات و ... در خدمتم

ALI4GHA

Member
در مورد قطعات بهترین کار اینه که مادر بوردت را هم عوض کنی چون :
1- اگر بخوای کارت گرافیک بگیری باید AGP بگیری که روی مادربورد شما 4X است ولی کارت گرافیک های جدید با تکنولوژی Pci Express تا 16X را ساپورت می کنن .
2- پولت را می ریزی دور چون سیستمت باز قدیمی می مونه چون سی پی یو تو باس 400هست که قدیمیه
...
اگر باز سوالی بود در مورد مارک قطعات و ... در خدمتم

آقا یک دنیا ممنون
خودم هم تو فکر تعویض کامل هستم آخه این لگنم دیگه عمر خودشو کرده
ولی 1 تومن بیشتر ندارم ، با 1 تومن کاری نمی شه کرد شما پیشنهادی نداری؟

confesseur

Member
ضمن معذرت خواهی بخاطر اینکه درست نخوندم
منم یشنهاد میکنم مادربردتو عوض کن فقط اینم اضافه کنم که گرافیک های agp گرونتر از نوع pci-express هستن
وقته اون رسیده که از ثروت بیکرانت صرفه خرید کنی(با همون ول نفتی که اقا احمدی نژاد اورده سر سفره ها البته به شرطی که نخورده باشینش):d
یه ملیون دااااااااااااااری ؟ از کجا آوردی ؟
بخونش این لینک رو

morsoltany

Active Member
با یک تومان خیلی کار ها می تونی بکنی .
2 gig ram
256 mb Graphic card pci express GT
cpu : amd dual 4000
hard : SATA ( ظرفیت به خودت بستگی داره )
در مورد مادر بورد و کارت گرافیک سعی کن جفتش یک مارک باشه چون راحت تر match می شه
در ضمن اگر چیپ ست مادربودرت nforce باشه نباید هارت sata2 بگیری چون این 2 تا با هم macth نمی شن و سیستمت هر 10 دقیقه یک بار هنگ می کنه .
بازم سوالی بود در خدمتم

ALI4GHA

Member
با یک تومان خیلی کار ها می تونی بکنی .
2 gig ram
256 mb Graphic card pci express GT
cpu : amd dual 4000
hard : SATA ( ظرفیت به خودت بستگی داره )
در مورد مادر بورد و کارت گرافیک سعی کن جفتش یک مارک باشه چون راحت تر match می شه
در ضمن اگر چیپ ست مادربودرت nforce باشه نباید هارت sata2 بگیری چون این 2 تا با هم macth نمی شن و سیستمت هر 10 دقیقه یک بار هنگ می کنه .
بازم سوالی بود در خدمتم

بازم ممنون
اگه میشه یک سیستم کامل بهم معرفی کن که گرافیکش حداقل 512 باشه بیشتر گرافیک و رم و سی پی یو برای مهم هستش و مادربوردی که اونا را ساپورت کنه

morsoltany

Active Member
خوب intel بگیر
و دیگه مشکل رم را هم نداری چون chipset های مادربوردهای intel مشکلی با هارد SATA2 ندارن .
در مورد مادربوردی که ان را ساپورت کنه من براتون فردا از بازار می پرسم که چه مدلی الان در بازار موجوده ولی توصیه من اینه که اگر کار حرفه ای می کنی Abit استفاده کن .
در ضمن این را هم بگم که سی پی یو های amd از نظر قدرت خیلی بهتر از intel جواب پس دادن .

جدیدترین ارسال ها

بالا