می خوام اینجور افکتی رو بسازم ؟؟

HITMAN 47

Member
سلام خدمت اساتید
من میخواستم به تصویرم همچین پلاگینی رو اعمال کنم باید چه کار کنم؟؟
ممنون
1.jpg2.jpg

farhad8694

Active Member
سلام دوست عزیز .....
اگر منظورتون رنگشه triton ,tint ,level , .....
اگر منظورتون چیز دیگری هست لطفا واضح تر بگید که بدونیم دقیقا چی می خواهید .:rose:

HITMAN 47

Member
رنگش میخوام بشه و یک نوشته هایی مثل عکسی که براتون گذاشتم مثلا عدد یا دستگاه مختصات یا نوشته یا هر چیز دیگه (که یک رباط میبینهD:green:) روش باشه
اگر ممکنه روشش رو هم بگید ممنون میشم

farhad8694

Active Member
یک افکت هست به اسم USEFUL THINGS در این افکت پر از آبجکتهای آماده نظیر اسلحه یا همون صفحه مختصات و... هست .
اما من جای شما باشم تو فتوشاپ میسازم .
برای نوشته ها : هم میتونید از خود تنظیمات Text استفاده کنید یا افکت Text Matrix و برای عدد ها هم از Timecode هم میتونی استفاده کنی .
حالا شاید دوستان تجربیات مختلفی داشته باشند . موفق باشید :rose:

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام

رنگش که خب دوستان گفتند با انواع افکتها راحت میشه بهش برسید. مثلا با color balance می تونید رنگ آبی و سبز رو ببندید تا قرمز فقط نمایان بشه اما در مورد بقیه چیزها ...

این یه آموزش حرفه ای و کامل برای دید رباط است ( Terminate Your Footage With Expressions ) پیشنهاد می کنم ببینید در 3 بخش است

http://ae.tutsplus.com/category/tutorials/vfx/page/9/
البته برای بخش بعدیش باید به صفحه بعدی همین لینکی که دادم برید.

HITMAN 47

Member
ممنون

آقا این دانلودش فیلتره وی پی ان ها هم که الان قعطه یع لینکه دیگه میتونین بذارید؟

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
نه من لینک دیگه ای ندارم

اگه تهران بودید می اومدید این آموزش رو بهتون می دادم
می تونید آموزشش رو از اینترنت بخرید سایت صمدی آنلاین هم فکر کنم داره آموزشهای ae tuts

که غیر از این کلی آموزش دیگه هم باهاش هست ( البته به زبان اصلی )

بدرود

Simin Secret

Active Member
با فتوشاپ و خود افتر میتونید به راحتی بسازید،البته خود اندرو کرمر هم یک آموزش با عنوان Futuristic HUD که داخلش آموزش ساخت یه سری از این افکت ها رو میده

جدیدترین ارسال ها

بالا