میکس و مونتاژ

habibi 1

New Member
سلام
عیدتان مبارک
کدام نرم افزار از لحاظ کیفیت خروجی بهتره؟ البته dvd
ادیوس یا پریمیر یا اوید لیکوید؟

batlagh

Member
خروجی دی وی دی با کیفیت عالی ادویس اگر بگیرید یه بنده خدایی که پریمیر کار بود فکر می کرد خروجی Hd هست! انقدر کیفیتش بالا بود در صورتی که720*576 بود! (پال خودمون!)
اگر توی تنظماتش max کیفیت رو انتخاب بکنید و نتیجه ای که میگیرید اگر تجربه این کار رو با پریمیر داشته باشید حتما تعجب خواهید کرد!

studio max

Member
نه عزیزم وقتی که خواستی در ادیوس خروجی بگیری یه سری تنضیمات هست

saeidedius

New Member
خروجی دی وی دی با کیفیت عالی ادویس اگر بگیرید یه بنده خدایی که پریمیر کار بود فکر می کرد خروجی Hd هست! انقدر کیفیتش بالا بود در صورتی که720*576 بود! (پال خودمون!)
اگر توی تنظماتش max کیفیت رو انتخاب بکنید و نتیجه ای که میگیرید اگر تجربه این کار رو با پریمیر داشته باشید حتما تعجب خواهید کرد!
در کل کیفیت خروجی هیچ کدوم به فاینال کات پرو اپل نمیرسه . چون من چند سالی با همه این نرم افزارها کار کردم و در حال حاضر فاینال کات رو به همه ترجیح میدم

batlagh

Member
در کل کیفیت خروجی هیچ کدوم به فاینال کات پرو اپل نمیرسه . چون من چند سالی با همه این نرم افزارها کار کردم و در حال حاضر فاینال کات رو به همه ترجیح میدم

و صد البته فاینال کات چیزی دیگر هست!
توی سیستم عامل ویندوز فعلا برای صرف کار تدوین برنامه ادیوس بهترین هست
اما وقتی بخواهیم سیستم عامل مک رو هم در نظر بگیریم هیچ رقیبی برای فاینال کات وجود نداره! به خصوص اگر از فاینال کات استودیو استفاد بشه و...

اما سوال این دوستمون از 3 نرم افزاری که گفتند معلوم میشد که در سیستم عامل ویندوز منظورشون بوده.

batlagh

Member
نه عزیزم وقتی که خواستی در ادیوس خروجی بگیری یه سری تنضیمات هست

داداش جان منظورم خروجی مستقیم دی وی دی توی ادیوس بود
شما راه حلی بلد هستید که خروجی hd مستقیم روی دی وی دی بده؟! (بلوری برای اینکار احتیاج هست!)

راه حل خروجی با بالاترین کیفیت همان خروجی avi با کیفیت گرفت بعدش به صورت دیتا روی دی وی دی رایت کرد که اینجوری حدود فقط 10 دقیقه فیلم میشه روی دی وی دی رایت کرد!
و بیشتر از اون یا بلو ری که توی ایران مرسوم نیست
اگر جشنواره ای چیزی بخواهید بفرستید و بیشتر از این تایم بود باید روی کاست خروجی Hd بگیرید که اون هم با ادیوس ترفند خودش رو داره: خروجی M2t. بگیرید و با برنامه mpeg ts writer روی نوار خروجی hd گرفت به شرط داشتن دک اچ دی البته!

خوشحال میشیم تجربیات شما رو هم داشته باشیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا