مین بورد

force

Member
سلام:
میخواستم ببینم الان چه مین بوردی خوب تر هست:حدود 200 تا 300هزار تومان باشه :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
گیگا چیه.پدر سوخته ها این گارانتی آواژنگ قیمت پدرشونو میگیرن. دوست عزیز Asus P5Q Delux بگیر.به این لینک برو دیوانه میشی.

نظر بدین و باهم بحث کنیم
ASUS_P5Q_Deluxe.jpg

p5q-deluxe-91.jpg

P5Q Deluxe مادربرد جدیدASUS مبتنی بر P45 با FSBمعادل 1600 مگا هرتز​
خصوصیات
*
CPU: Supports all Quad/Dual Core Intel LGA775 Processors
*
MCH: Intel P45 Express w/ PCI-E 2.0 support
*
ICH: ICH10R
*
RAM: 4x 667/800/1066/1200 1.8v DDR2 SDRAM up to 8GB
*
Storage: 6x SATA 3.0Gbps via ICH10R, 2x SATA 3.0Gbps via Silicon Image SIL3752 controller, 1x UDMA133 & 1x eSATA 3.0Gbps via Marvell 88SE6121 controller
*
Audio: Analog Devices ADI2000B 8 channel High Definition Audio Codec with Optical and Coaxial SPDIF
* Networking: 1x Marvell 88E8001 PCI Controller, 1x Marvell 88E8056 PCIe Controller
* Firewire: LSI Firewire 400 dual port controller
* Expansion: 3x PCIe x16 slots, (x16×4x4 or x8×8), 2x PCIe x1 slots, 2x PCI 32bit PCI2.3 c

Sunday, March 02, 2008

P5Q Deluxe ایسوس همراه با پاور True 16- فاز

بنگاه خبری فن آوری اطلاعات: ایسوس به تازگی اقدام به معرفی سری جدید مادربوردهای P5Q Deluxe کرده است.
ایسوس با ارائه این محصول بدعتی نوین را درعرصه طراحی مادربورد بنا نهاده است که از آن جمله می توان به استفاده از چیپ ست جدید اینتل P45 همراه با معرفی فناوری جدید پاور ۱۶-فاز اشاره کرد.
افزایش تعداد فازها در ماژول تعدیل کننده ولتاژ (VRM) مربوط به قطعات مادربورد، نشانگر توجه ویژه گروه تحقیق و توسعه اسوس برای داشتن یک ابزار برای نظارت بر توان مصرفی CPU است و این طراحی قادر است تا حداکثر میزان صرفه جویی در زمینه مصرف انرژی، کاهش اتلاف انرژی و همینطور حرارت تولید شده را برای کاربران به ارمغان آورد، این امر درنهایت موجب افزایش طول عمرقطعات و خود مادربورد می شود.
اسوس با طراحی پاور ۱۶ –فاز در واقع از توان حقیقی سخت افزارهای موجود برای داشتن حداکثر بهره وری در انرژی مصرفی استفاده می کند. بدین ترتیب که هنگامی که حجم بارگذاری بروی CPU سنگین است، مادربورد P5Q Deluxe بصورت خودکار بروی حالت ۱۶-فاز سوییچ می شود. اما در زمانهایی که حجم بارگذاری CPU بسیار پایین است، این مادربورد از سیستم پاور ۴-فاز جهت تغذیه CPU استفاده می کند که این امرموجب بهبود عملکرد VRM می گردد.
بخشی از اسرار پاور ۱۶-فاز به استفاده از با کیفیت ترین قطعات در ساخت VRM مربوط می شود.
علاوه براین استفاده از MOSFET های با مقاومت پایین نیز موجب به حداقل رساندن اتلاف انرژی در زمان های عمل سوییچ کردن و همینطور کاهش حرارت می گردد.
بکارگیری چوک های با هسته فریت نیز موجب کاهش پسمانده های مغناطیسی می شود که به تمامی این ها باید استفاده انحصاری اسوس از خازن های هادی وجامد (پلیمری) ساخت ژاپن را نیز اضافه کرد
itnewsagency.com: منبع

saeedasg

Member
gigabyte مدل های DQ6 برای اطلاع از محصولات دیگر به این سایت مراجعه کن www.avajang.com ضمنا در اینجا شرایط و خدمات گارانتی که فکر میکنم امروز حرف اول در خرید قطعات رو میزنه می تونید مطلع بشید .
اگه باز هم سوالی بود من در خدمتم

shayanboy

Active Member
گیابایت
MSI
Asus
اینم رتبه بندی :D
به کیفیت توجه کنید

با تشکر
شایان

Amoo.net

Member
اول گیگا
دوم ایسوز
سوم فاکسکون
چهارم ایپاکس
پنجم ابیت

ام اس آی مزخرف....

bahman.bavfa

New Member
سلام به دوستان
من دو مادربرد زیر رو که هردو از رم های DDR2 و DDR3 پشتیبانی می کنن رو پیشنهاد می کنم چون نیازهای آینده شما رو تامین می کنن.
Asus P5KC
Gigabyte P35C-DS3R

bahman.bavfa

New Member
سلام به دوستان
من دو مادربرد زیر که هردو از رم های DDR2 و DDR3 پشتیبانی می کنن رو به شما دوستان پیشنهاد می کنم
Asus P5KC
Intel P35 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 800MHz & DDR3-2 PCI Express-Support ATI CrossFire=IEEE1394

Gigabyte P35C-DS3R
Intel P35 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 & DDR3- PCI Express-
2+Gigabit LAN
البته در مورد قیمت باید بگم، مادربرد ایسوس با پشتیبانی از کروس فایر و امکانات ارتباطی بیشتر و طراحی منحصربفرد خود حدود165000 و گیگابایت 188000 تومان قیمت دارند. خودتان انتخاب کنید.
درباره خودم باید بگم من روی هیچ یک از برندهای بازار تعصبی ندارم و قطعه مورد نظرم رو باتوجه به قیمت، کارایی و امکاناتی که داره می خرم. به عنوان مثال همین بویستر(Biostar) یه مادربرد داره با چیپست P45 اینتل و امکاناتی چون پشتیبانی از کروس فایر، رم های دی دی آر2 و خیلی از امکانات ارتباطی دیگر قیمتی حدود 187000 تومان داره که مادربردهای دیگر دارایی همین چیپست و همین امکانات (شاید هم کمتر) قیمتی بیشتر و شاید دوبرابر دارند!

جدیدترین ارسال ها

بالا