اینم یه اسکیچ جمعو جور از من بعد از سه ماه غیبت
MAJOR Well-Known Member Jun 6, 2007 #1 اینم یه اسکیچ جمعو جور از من بعد از سه ماه غیبت پیوست ها MAYMOON copy.jpg 51.3 کیلوبایت · بازدیدها: 21 Untitled-1.jpg 52.4 کیلوبایت · بازدیدها: 17
Shouli Active Member Jun 6, 2007 #2 سلام : واقعآ قشنگه , فقط چشاش اگه قرمز یا سفید بود خیلی بهتر میشد --
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Jun 6, 2007 #3 سلام طرح قشنگی شده 2 نکته به نظر میاد اون چشماش اگه سفید بشه بهتره اون مربع پشت اگه دایره باشه فکر میکنم بهتر بشه
سلام طرح قشنگی شده 2 نکته به نظر میاد اون چشماش اگه سفید بشه بهتره اون مربع پشت اگه دایره باشه فکر میکنم بهتر بشه
kambiz-g Member Jun 6, 2007 #4 خيلي جالب شده همينطور كه مهدي گفت فقط چشمهاش واگرنه بقيه اش عالي شده آفرين
shirini_forush Well-Known Member Jun 6, 2007 #5 علاوه بر چشمها که دوستان گفتن... فکر کنم یه تیکه بقل گوش راست میمونه (سمت چپ تصویر) اضافی رنگ شده...
h.khafan Active Member Jun 6, 2007 #6 منم چشماش ! و اینکه خیلی عالیه. و اینکه یه سوال ! آن چیست که در پشت (از بکار بردن کلمه ی اصلی جدا" معذوریم!) میمون چپسیده؟ اگه اونجای میمونه پس چرا جدا به نظر میرسه. موفق باشی حامد
منم چشماش ! و اینکه خیلی عالیه. و اینکه یه سوال ! آن چیست که در پشت (از بکار بردن کلمه ی اصلی جدا" معذوریم!) میمون چپسیده؟ اگه اونجای میمونه پس چرا جدا به نظر میرسه. موفق باشی حامد
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jun 7, 2007 #7 خيلي خوب شده. فقط به نظر من يكمي استروك دور كار رو زياد گرفتي. يعني دور كار يكمي زيادي سياه شده.
M mostafa_cs Well-Known Member Jun 7, 2007 #8 همه گفتن چشماش منم میگم گوشاش:دی(چه بی نمک) کلا عجب میمون با مزه ای شده رنگ آمیزیش هم که حرف نداره. فقط بدآموزی داره ها!!!
همه گفتن چشماش منم میگم گوشاش:دی(چه بی نمک) کلا عجب میمون با مزه ای شده رنگ آمیزیش هم که حرف نداره. فقط بدآموزی داره ها!!!
MAJOR Well-Known Member Jun 7, 2007 #9 ای بابا شما هم اکی گیر دادید به بد آموزی و .... مگه .... قرمز رو ندیدید . چشم طرحش رو درست می کنم براتون میزارم
ای بابا شما هم اکی گیر دادید به بد آموزی و .... مگه .... قرمز رو ندیدید . چشم طرحش رو درست می کنم براتون میزارم
Mandana Active Member Jun 7, 2007 #11 خوشگل ئه.خوشمان آمد کلن جونور با نمکی شده اسکچ هم کار خودت بوده ماجور جان؟ موفق باشی